Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kapiten BiH [CS]

936 pregleda · 52 odgovora · otvorena 16.01.2011. u 23:02

Evo sad vidim na hltv.org objavili kapitene reprezenatcija , a za nasu je TaTke (VooDoo)

http://www.hltv.org/news/5963-nationscup-xiv-captains-announced

Komentari, šta mislite ?

Kakav bi voljeli vidjeti line-up, koga u lineupu i tako. Ako moze tema u zanimljiive, i neka ova bude oficijelna.
Tatke samo split fazone puca ja kazem da je Debeli ( neO ) xD daleko bi dogurali, al jbg... Naravno nista protiv Vudua
Na ClanBase-u vec pise neki lajnap , ja mislim da je to ovogodisnji , ali nisam siguran posto je Nicky rekao da ce igrati samo domaci igraci , a ovde su trojica iz inostranstva.

Uglavnom , taj lajnap izgleda ovako :
- Milan
- Nikolaa
- pita
- prophe7
- quell
- Soble
- Sykon
- TaTke
Ovaj Voodoo: http://www.gamers.ba/profil/VooDoo ili neki lijevi? Za tog TaTke nikad nisam cuo o.O

Sto se tice repke, ne vjerujem da mozemo nesto znacajnije napraviti, ali eto bar cemo odigrat nekoliko mecheva.. Sto se tice lineupa: pita, milan i jos 3, ne znam ko je trenutno dobar..
Ma dobar je Tatke, samo da dobar line-up izabere onda je sve super.

:)
ma pricajte vi sta ocete al od nas nikad nista nece bit ne samo u cs-u neg inace kad smo mi ista osvojili... jednostavno nema ljudi koji bi se posvetili al ono bas onome sto rade... recimo u Kini i nekim tamo jacim zemljama moras da se boris da bi dospio recimo u repku ili sta vec svojim skillom i znanjem, a ovdje ti je dovoljna pokoja veza i malo uvlacenja :( tuzno ali istinito

@KillaOR
ja msm da jest sudeci po malobrojnim prijateljima :D cage i kompanija
KillaOR je napisao/la:
Ovaj Voodoo: http://www.gamers.ba/profil/VooDoo ili neki lijevi? Za tog TaTke nikad nisam cuo o.O

Sto se tice repke, ne vjerujem da mozemo nesto znacajnije napraviti, ali eto bar cemo odigrat nekoliko mecheva.. Sto se tice lineupa: pita, milan i jos 3, ne znam ko je trenutno dobar..
Pa to je VoDoo. Samo koristi nick TaTke :D
Hahaha
whate je napisao/la:
Pa to je VoDoo. Samo koristi nick TaTke
Hahaha
Aha.. Pa eto, on bi trebao imati nekih konekcija, pa ako uspije organizovati par pripremnih meceva, mozda bi to i licilo na nesto.. Mada ne vjerujem, tesko to ide, vidjeli smo prosle godine, kad smo mozda bili najjaci..

Kako god, sretno svima koji budu u i oko repke.. Gledat cemo vas
Cemu negativni komentari pozitiva samo ja vjerujem da je ovo vrh
Mozda sada krene sve bolje
Ma neznam valjda je dobar taj momak ... sretno nam ...

moj line up: pita,milan,soble,laquila i jos jedan ... nek izaberu prosle god nije loshe bilo... al ove god valjda ce bolje biti

good luck
ja bi to ovako :D

- Milan
- prophe7
- pita
- Soble
- i taj tatke :D
c1le je napisao/la:
Na ClanBase-u vec pise neki lajnap , ja mislim da je to ovogodisnji , ali nisam siguran posto je Nicky rekao da ce igrati samo domaci igraci , a ovde su trojica iz inostranstva.

Uglavnom , taj lajnap izgleda ovako :
- Milan
- Nikolaa
- pita
- prophe7
- quell
- Soble
- Sykon
- TaTke
Znaci ako je to onaj nikolaaa debil sa g.ba onda nek nam je dragi Bog na pomoci!
Mislim da necemo dobiti niti jedan jedini meč,ali šta je tu je.

Sretno nam
IFC je napisao/la:
Znaci ako je to onaj nikolaaa debil sa g.ba onda nek nam je dragi Bog na pomoci!
Ne to je Nikolihnoo iz Brckog
IFC je napisao/la:
....:r
Mislim da ima mnogo igraca koji su zasluzili da igraju i koji se zele dokazati.

Ja bi iskreno volio vidjeti ovaj lineup:

pita
Milan
dYMS
ne0
Sykon
Ma kisla nam je gl00va ljudi!!!

Shta da vam kazem,da nam je Bogovski line up ne pije nam vode!!pa vech svi znamo da necem odobig nijedan mec kad momci nece da treniraju,,
Je li samo meni, ili jos nekom ne moze gamers ima vec par dana? Znaci, samo navece1

@toppic

Zvao me Tatke sinoc, mozda i ja zaigram. Samo da mi menadzer sredi neku papiroloogiju! XD

@ twister

Jesma li se ja nekada zaje*avao? Ozbiljan sam momak! xD
samo igraju iz BiH igraci!

nema pite i prophe7 ili nekog treceg...

GL im .... :)
Bravo mi ! Sretno sve najbolje

@Morgan

ti fkt. se zahebavash .. ovo je on ^^ imate postove na kijamet turnira isao. nije ni cudo sto je kepten

www.gamers.ba/profil/voodoo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.