Znaci za sve one koji zele da igraju sa nama NFS Most Wanted Online.. Vrlo je lako, objasnim u par koraka ovdje.
Ako nemate igricu, lako je skinete sa torrenta - 350mb kompresovana.
Torrent download
Download NFS Most Wanted
Kad skinete igru i extractujete, onda instalirate i skinete patch.
1.3 patch
Onda skines, extract i instaliras patch. Nista vishe se ne treba radit.
Onda skinut pLay client, da bi mogli igrati preko neta !
pLan client
Znaci skines pokrenes pLan client, i pojavi se u desnom dodnjem cosku, kliknes na njega desnim pa stavis 'Internet' umjesto lan..
I sad kad sve uradis, onda udjes u igricu, ides Lan Play i nadjes jedan od servera i igras online.. Posto se serveri stalno mijenjaju, nemogu vam dati tacan naziv, uglavnom ko zeli igra sa nama(Seksana, Tata Pitch, Kennabis, ja) mi smo neka standardna ekipa, dodjite na g.ba ts soba Psihijatrija.
ps. ako hocete full predjenu igru, trebate skinut ovaj file
100% completed game
znaci skines extract, i folder 'Police' ubacis u My Documents/Nfs Most wanted/ .. U tom folderu bi vec trebao biti vas prethodni profil koji ste napravili prilikom prvog ulaska u igricu.
Dodjite
Ako nemate igricu, lako je skinete sa torrenta - 350mb kompresovana.
Torrent download
Download NFS Most Wanted
Kad skinete igru i extractujete, onda instalirate i skinete patch.
1.3 patch
Onda skines, extract i instaliras patch. Nista vishe se ne treba radit.
Onda skinut pLay client, da bi mogli igrati preko neta !
pLan client
Znaci skines pokrenes pLan client, i pojavi se u desnom dodnjem cosku, kliknes na njega desnim pa stavis 'Internet' umjesto lan..
I sad kad sve uradis, onda udjes u igricu, ides Lan Play i nadjes jedan od servera i igras online.. Posto se serveri stalno mijenjaju, nemogu vam dati tacan naziv, uglavnom ko zeli igra sa nama(Seksana, Tata Pitch, Kennabis, ja) mi smo neka standardna ekipa, dodjite na g.ba ts soba Psihijatrija.
ps. ako hocete full predjenu igru, trebate skinut ovaj file
100% completed game
znaci skines extract, i folder 'Police' ubacis u My Documents/Nfs Most wanted/ .. U tom folderu bi vec trebao biti vas prethodni profil koji ste napravili prilikom prvog ulaska u igricu.
Dodjite