Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Koji mobitel?

276 pregleda · 39 odgovora · otvorena 08.01.2011. u 13:17

Znači hoću da kupim mobitel i izabrao sam par modela. Hoću samo da čujem vaše mišljenje koji bih odabrao. Cijena nije problem.

1) Sony Ericsson Xperia X10 mini
2) Sony Ericsson W995i
3) Sony Ericsson C905
4) Sony Ericsson Satio u1
5) Sony Ericsson Aino
6) Nokia X6 16 GB
7) LG GC900
8) LG BL40

Hvala :)
NOKIA TI JE NAJ BOLJA OD OVIH,.JER SAMA KAMERA,SISTEM I MEMORIJA JE JACA OD GOTOVO SVIH OVIH MOBOVA
Od nevedenih mozda nokia , ali bolje da uzmes iphone bolji je od svih navedenih

btw: Pogresan podforum
Nokia X6, jaran neki dan uzeo, prejeben telefon, neces se pokajati.
Ma uzmi Nokiu.

Tata svih telefona, a i ovaj telefon Nokia X6 je dobar camera memorija sve je dobro
Headmyster je napisao/la:
Od nevedenih mozda nokia , ali bolje da uzmes iphone bolji je od svih navedenih 8)

btw: Pogresan podforum ;)
Jest al u ku*** bolji od ovih telefona,nista se nemoze poredit sad sa ovom nokiom x6
Joj koji ste vi kreteni to nije nije normalno..

Prije nego prokomentarišete , progooglajte malo ..

Od svih ponuđenih telefona , SE U1 je najbolji a ti vidi.

Jedino što je kod Nokie X6 bolje je to što je kod nje kapacitivni touch ekran.
gimly je napisao/la:
Jest al u ku*** bolji od ovih telefona,nista se nemoze poredit sad sa ovom nokiom x6
Navedena je Nokia X6, koliko me oci sluze
R0x0r je napisao/la:
Navedena je Nokia X6, koliko me oci sluze
sta sam ja napiso majke ti??????????????' :S
Nokia X6 16 GB

Sony Ericsson Xperia X10 mini

Ti su ti najbolji ! Zavisi sve kakve ti telefone volis mislim na galeriju i opcije
gimly je napisao/la:
de sine malo pogledaj iphone 3gs ili iphone 4g pa cemo pricat .
I ne citiraj me vise necu da se raspravljam
Jel dovoljno da kazem da Xperia X10 ima 1GHz procu,android operativni sistem i 8mpx kameru? :D
Ako imas pare i mogucnost da sebi kupis iPhone 4g, neces se pokajat.

Pruzit ce ti sve mogucnosti kao i ovi telefoni i jos mnogo vise. Sve sto ce ti ikad zatrebati imat ces na iPhoneu. To je stepenica vise od svih ovih mobitela.

Imao sam mnogo mobitela ( nokia, lg, sony-ericson ) sve u to vrijeme najnovije verzije i onda sam kupio iPhone 3gs. Tuce ih u svakom segmentu, osim u kameri jer nema blica. iPhone 4gs FTW.
Jes', sto svi kazu, nokia je nokia, al X6 ima symbian, dok x10 ima windows mobile, koliko ja znam. Moja preporuka - xperia - samo radi operativnog, inace nisam za SE. GL u izboru ^^
Xperia X10 (kupi standardnu, nemoj mini) ili što ovi kažu Nokia. Ali po meni je bolji Sony Ericsson.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.