Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

dotA battlenet

128 pregleda · 7 odgovora · otvorena 08.01.2011. u 10:15

Pozdrav svima !

Igrao sam dotu preko garene i zgadila mi se zbog livera , pa bi zamolio ako neko moze da mi objasni kako da dotu igram preko battleneta ? Koji patch da skinem i sta sve trebam ?

Unaprijed hvala ♥
Za Battle.net moras imati orginal CD War3 Reign of Chaos i Frozen Throne .. Imas eurobattle.net private war3 server , isto kao battle.net samo sto ti ne treba orginal CD .. Sad cu ti napisati mini tut ..

1. Moras imati instaliran zadnji patch tj. 1.24e
2. Skini Eurobattle.net client i instaliraj - Click za download
3. Registruj acc ovdje

To je to , kad se registrujes doci ce ti poruka u email inbox da aktiviras , kad aktiviras udji u war3 ( bez garene ) , idi na tab Battle.net , ukucaj podatke sa kojim si se reg i trebalo bi da se login .. Joinaj game i igraj ..

GL 
wxn je napisao/la:
Za Battle.net moras imati orginal CD War3 Reign of Chaos i Frozen Throne .. Imas eurobattle.net private war3 server , isto kao battle.net samo sto ti ne treba orginal CD .. Sad cu ti napisati mini tut ..

3. Registruj acc ovdje

To je to , kad se registrujes doci ce ti poruka u email inbox da aktiviras , kad aktiviras udji u war3 ( bez garene ) , idi na tab Battle.net , ukucaj podatke sa kojim si se reg i trebalo bi da se login .. Joinaj game i igraj ..

GL 
jel bas mora bit orginal cd ?
wxn je napisao/la:

3. Registruj acc ovdje

GL :)
Meni ne može ovaj EuroBattle.net tvoj kad oću da ga instaliram izbaci could not create uninstal folder.
eLight je napisao/la:
Da bas mora biti orginal cd

@ares

Pokusaj prebaciti instalaciju u war3 folder pa onda pokreni  .. Jer 100% radi instalacija 
eLight je napisao/la:
Samo da ti kažem nije ti ni battle net dušu dao za dote tj. ima i tamo livera , jedno vrijeme mi je prijatelj igrao tamo , nesto manje nego na gareni al' opet neizbježni.Pokušaj sebi naći neki klan pa samo mečeve igraj ...
xelly je napisao/la:
orginal cd:S
nebi dao ni marke za igru :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.