Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[FAQ] dota , warcraft 3 , frozen throne

150 pregleda · 5 odgovora · otvorena 13.07.2011. u 23:30

Pozdrav .

Ovu temu sam otvorio da bi Vam bilo lakse pronaci odgovore za vase problem vezano za ovu igru .
Da nebi bilo 100 tema o patchevima , mapama etc ja sam napravio ovaj faq / tut kako igrati dotu ili frozen throne .
Zanemarite greske tijekom pisanja , te ako sam sta zaboravio ili pogrijesio javite mi da ispravim
Ako imate jos kakav problem , slobodno mi se javite na pm

- Odakle skinuti warcraft III + Frozen Throne :

Warcraft III + Frozen Throne Portable - torrent

Warcraft III + Frozen Throne - torrent

- Gdje naci cd key koji je potreban pri instaliranju :

Warcraft 3

Frozen Throne

- Kako instalirati Warcraft III + Frozen Throne :

Install Guide - http://www.getdota.com[/url]
Tu vam je sve objasnjeno , samo nisu naglasili da morate krekovati i warcraft 3 i frozen throne .

- Sta je Garena :

Garena je potrebna za igranje dote preko interneta ( osim garene mozete igrati i preko battle.net-a ali on se placa a mozete igrati i preko euro battle.net-a )

Garena official site

- Kako igrati preko garene :

Kada skinete garenu client prvo je instalirajte zatim se registrujete na garenu putem clienta .
Zatim idete na "Settings" i kliknete na ikonu warcrafta i kliknete na "Update" i to je to .
Izaberete Europu , pa sobu koju hocete da igrate i "Start Game" pritisnete i gotova stvar.
Otvori vam se FT ( Frozene Throne ) i odete na "Local Game" i igrate .
Sto se tice soba, imate odredjene levele ( level koji vam je potreban da udjete u sobu - pise do imena sobe ) .

- Problem sa patchevima :

Novi patchevi izlaze jednom mjesecno ili jednom u dva mjeseca .
Njih uvjek mozete pronaci ovdje

- Odakle skinuti mape ( dota mape ) :

GetDota.Com

- Kako ih koristiti :

Skinete mapu , pronadjete folder "Maps" gdje vam je instaliran WC 3 FT i onda u folder "ownload" kopirate mapu .

- Skracenice u Doti :

Manje-vise je isto kao i kod CS-a primjera , gl , gg , wtf , fu . Jedino sta vam je bitno da znate je skracenica "ss" sto znaci "miss" tj. da jedan ili vise heroja nisu na toj strani .

- Koji postoje ve modovi :

Kada vi hostate game ( kreirate mapu ) onda vam je potrebno da ukucate mod .
Modovi koji se koriste su :

- sd ( single draft , svi dobiju po 3 heroja . Jedan agility , jedan intelligence i jedan strength .)

- ap ( all pick , svi mogu izabrati sve heroje )

- ar ( all random , dobijete heroja random )

- rd ( random draft , formira se krug heroja gdje jedan tim bira jednog heroja , pa drugi tim drugog i sve tako dok svi nedobiju heroja )

Na kraju ovih modova dodaju se i skracenice tipa :

- nt ( no top , gdje nema ici gore tj. nedolaze kripovi )

- so ( switch on , mozete se mjenjati s nekim igracem )

- ne ( normal exp. , kad igrate s botovima da im exp. ide isto kao i vama )

- ng ( normal gold , kad igrate s botovima da im gold ide isto kao i vama )

- Kako znat kojem heroja sta ide / sta mu se kupuje :

Dota Guides

Dota Strategy

Prihvatam i kritike i pohvale

Sretno
Dobar tutorial, al' warez je zabranjen koliko znam. Stavio si WC3 torrente.
TitaniuM je napisao/la:
Dobar tutorial, al' warez je zabranjen koliko znam. Stavio si WC3 torrente.
Danas - sutra neko ce otvorit temu gdje da skine ovu igru i bit' ce banovan radi gluposti . Eh' upravo radi takvih "ajdola" sam ovo napravio , da smanjih spamanje bezveze
inx je napisao/la:
Danas - sutra neko ce otvorit temu gdje da skine ovu igru i bit' ce banovan radi gluposti . Eh' upravo radi takvih "ajdola" sam ovo napravio , da smanjih spamanje bezveze :)
Oni će biti banovani danas-sutra,a ti ćeš biti banovan danas zbog wareza.

5. Warez teme i zahtjevi za warez ce biti kažnjeni banom u trajanju od 30 dana. Ovo se odnosi i na postove koji sadrže warez, sem muzicke riznice.
klotz je napisao/la:
Oni će biti banovani danas-sutra,a ti ćeš biti banovan danas zbog wareza.

5. Warez teme i zahtjevi za warez ce biti kažnjeni banom u trajanju od 30 dana. Ovo se odnosi i na postove koji sadrže warez, sem muzicke riznice.
Ja cu bit' banovan jer sam ucinio nekom uslugu , a ti ces biti banovan radi spama . Ako nemas nista pametno rec' onda suti molim te
inx je napisao/la:
Ja cu bit' banovan jer sam ucinio nekom uslugu , a ti ces biti banovan radi spama . Ako nemas nista pametno rec' onda suti molim te :)
Ajd dobro,ja ću postati pametniji i tako što ću šutiti. Šutio sam ja cijelo vrijeme,mislim ne trebam ništa pričati da bih mogao tipkati na tastaturi,jel tako? :P

A hajde sad i ti malo pametniji postani i skontaj šta je warez i pročitaj nakon toga pravilo broj 5 koje se nalazi u "Pravilima foruma"(foruma " http://www.gamers.ba " -da se ne zbuniš).

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.