Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Gamers.ba Mixevi [ Sve ]

591 pregled · 0 odgovora · otvorena 08.01.2011. u 03:34

Gamers.ba Mixevi - Sve (:

Dobro veče

Pošto vidim da se dižu teme kako početi pravila hahu.

U ovoj temi bit' će Vam sve u jednom

- Kako početi i ostalo
- Pravila
- Gdje upload demo i kako ga naći
- Šta smijete, a šta ne
- IP Gamers.ba TS-a

------------------------------------------------

1.)

* Kako početi ?

-Da bi ste igrali Gamers.ba mixeve potrebno je da imate preko 50 postova na Gamers.ba portalu. Zašto ovo ? - Zato jer u slučaju banovanja sa sajta da ne bi dolazilo do pravljenja multi acc-ova .

- Također da bi ste igrali Gamers.ba mixeve morate imati STEAM naravno koji stavljate na svoj profil : http://www.gamers.ba/editujprofil/igre/ -

Uploaded with ImageShack.us

- Kada na indexu bude tema Gamers.ba mix by kgb-hosting.com na temu napišete add i uđete na Gamers.ba TS3 Server . Link za download TS-a TS3 Download

- Ulazite u onu sobu koja je od tog mixa. Pošto imamo 2 CW Servera ako piše na tem Gamers.ba Mix CW #1 ulazite u sobu CW Server #1, a ako piše Gamers.ba Mix CW #2 ulazite u sobu CW #2. Osoba koja pored svog nicka desno ima zvijezdicu ( * ) je admin tog Gamers.ba mixa i on će Vas rasporediti u timove A ili B.

- Kada Vas admin tog mixa prebaci dobit' će te password od servera i naravno ući na server. Ako ste team A idete u CT, ako ste team B idete u T .

- Ako bude nekih nesuglasica oko toga sa TS3 Serverom možete kontaktirati osobu koja pored svog nicka ima slovo S ( Server Admin ) putem privatne poruke .

2.)

* Pravila

- Pravila za sve igrače su jednaka, znači nema nikakvih propusta.
- Igrač ukoliko se add na temu obavezan je ući na TS server i naravno igrati mix
- Ukoliko imate problema sa konekcijom, roditeljima ili nećeg trećeg putem team_say @ admine ja moram ići imam problema naćiću zamjenu . Tek kada Vaša zamjena uđe Vi možete izaći sa servera u protivnom Vam ide kazna ( sedmica bez Gamers.ba portala )
- Pravilo za 16 ili 32 bita nije određeno. Vi odlučujute kako igrate
- Pravilo za scroll isto tako nije određeno. Vi odlučujete dal' će te skrollati ili ne
- Naravno, na mixevima nema psovanja, pucanja u svoj team i vrijeđanja.
- Ukoliko Vam admin napiše na @ say ( Bijelim slovima ) Vaš nick i demo dužni ste upload demo u roku od 24 sata kada ste igrali mix. Ali o tome nešto kasnije
- Svako nepoštivanje pravila slijedit' će kaznom od 7 - 15 dana bana na Gamers.ba portalu

3.)

* Gdje upload demo i kako ga naći ?

- Kada uđete svi na server i kada admin stara mix ( komandom /start ) Vama se na vašem računaru počinje snimati demo. Po završetku prvog halfa demo se prekida, a po početku drugog halfa snima se novi demo. Demo možete naći u Vašem cstrike folderu pod nazivom
a(ct)_b(t)_mapa_ineyes_vašteam.nick_datum-vrijeme.dem
- Demo možete upload na rapidshare,megaupload ili gdje Vi želite .
- DEMO POSTAVLJATE NA TEMU ZA KOJU VAM JE TRAŽEN ISTI
- Editujete svoj post i postavite link od demo-a .
- Imate vremena 24 sata da upload demo to sam već gore naveo .
- Svako ko se bude žalio meni na pm da mu se nije snimao demo bez ikakve rasprave dobit' će ban sa portala sa razlogom : Sljedeći put' će se snimati ( 15 dana )

4.)

* Šta smijete, a šta ne ?

- Mislim da se ovo nadovezuje, pa malo čak i ponavlja sa pravilima ali napisat ću ipak
- Sajt koji Vi želite možete čuvati
- Nick nakon što admin uzme status iz konzole možete promijeniti
- Psovati NE !
- Izaći sa TS-a NE !
- I sve ostale gluposti naravno nisu dozvoljene kao što je sv_pausable i ostalo

5.)

IP Gamers.ba TS3 Servera je :

91.148.116.174 ; Port 9987

Za sve ostale informacije možete mi se obratiti na PM ili na [email uklonjen]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.