Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zabrana igranja mixa..

247 pregleda · 12 odgovora · otvorena 10.01.2011. u 16:22

<16:18:59> You were banned for 600 seconds from the server by "Ado" (Nemozes igrati vise g.ba mixeve )
<16:18:59> Disconnected from server

Upload sam svima demo koji su trazili i svi su dobili
a zasto ban i razlog sto nemogu igrat ..
Ado ???
U zadnjem gamers.ba mixu si imao wallhack eto što te banovao ..

Hvala !
Vidiš sa Adom šta je bilo upload mu demo i nek vidi.
StormBL je napisao/la:
Igro seljak i po PUBLICU sa WH! Ado ne daj mu unban!
lana qume uvijek..
Ako mu nije trazen taj demo od tog zadnjeg mix-a mislim da logicki nebi ga trebao banat dok ne provjeri .
ban sa 600 sekundi, prosiren na pernament.
Ovako

Na Publicu si puno puta uhvaćen sa wallahckom, onda na progaming publicu isto tako ali to nema veze. Wallahack si upalio na mixu koji sam ja digao ( zadnji moj mix ) . Nemam se šta raspravljati sa tobom. Igrati Gamers.ba mixeve više nećeš. Ja sam debil što sam ti dao da igraš nakon onoga što si servera gamers.ba oborio 2009 . Al eto, mislio sam da si došao pameti ali očigledno nisi. 7 Dana bez portala ćao (:
Ado je napisao/la:
Ovako

Na Publicu si puno puta uhvaćen sa wallahckom, onda na progaming publicu isto tako ali to nema veze. Wallahack si upalio na mixu koji sam ja digao ( zadnji moj mix ) . Nemam se šta raspravljati sa tobom. Igrati Gamers.ba mixeve više nećeš. Ja sam debil što sam ti dao da igraš nakon onoga što si servera gamers.ba oborio 2009 . Al eto, mislio sam da si došao pameti ali očigledno nisi. 7 Dana bez portala ćao (:
Morao sam samo da se nadovezem i na Community-u MP Igre banovan, takodje razlog WH. Dakle stari provjereni citer, imam mu msn kad me molio za unban sa vec spomenutog communitya..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.