Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 5 bodova

mozilla firefox problem

393 pregleda · 12 odgovora · otvorena 13.11.2006. u 19:46

Updateovao sam firefox sa 1.xx.xx na 1.xx.xx ne znam ni ja. Uglavnom izbacilo mi novi update izasao ja "yes" Eh od tada nemogu da spasim ni jednu sliku, znaci ono desni klik ovo ono spasim-pogledam nema slike gdje je isla. I svi programi ili filmovi ili bilo sta kad se skida nemogu pogledati dokle je doslo nego kad se skine onda se tek pojavi na desktopu posto se tu po defaultu spasava. Skinuo sam vers. 2.0 u nadi da ce problem nestati ali ne pomoze mi to.iko ?
Imas li firewall ili nesto? Btw, vidi da li si cookies blokirao.
to je se i meni desevalo z*** zonealrma ako ga imas otvori ga klikni na program control i tu napravi
Rješenje
Idi na tools options i main
i vjerovatno je kod tebe opcija save to ukljucena i sam je odredio gdje ce ti snimati skinute fileove i ti promjeni sebi to, a prije toga otidi u taj folder gdje je snimo i sebi prebaci fileove gdje ti oces
Dpk ti nesto skida ako ti ne prikazuje prozor za download samo udari ctrl + j i to je to.
i imas opciju "allways ask me where to save file" pa to sebi ukljuci
@ extibo, power: imam firewall - dopusten mu je pristup internetu a za server me pita. to nije prob. cookiese prima
@ en1s: nisam trazio da mi preporucujete neki drugi program, a kao sto sam rekao nema veze sa verzijom ocigledno.
@ surge: kao sto sam rekao, po defaultu mu je stavljeno da spasava na desktop ali se slike nemogu skinuti.
onda idi tools options content i vidi jel ti ukljucen "load images automatically"
"load images automatically" je naredba da ti (ne) otvara slike dok surfas. znaci za brze loadovanje stranica ako ti je prespora konekcija ili nesto tako. koliko ja znam :S
u pravu si,ti si rekao da nemozes da vidis proces skidanja znaci ipak ti skida sve ali samo kada zavrsi downlaod file ti bude na desktopu. onda u toku downloada kao sto sam rekao udari ctrl + j ili otidi u options i ukljuci "show the downloads window when downloading file"
ma dobro je to nisam ja ni rekao da je to problem. problem je u slikama, nemoze download slika :S:S
hej brate sta god su ti ljudi savjetovali ti im hladno odgovoris znam nije to znam nije to ako tako sve znas onda znaj da bi trebo obrisat mozilu i skinut novu hvala i pussa
jbga kad su odgovori vec navedeni u mom pitanju. wtf? a novu mozilu sam skidao i dalje je prob. aktivan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.