pozz svima
evo sad sam se malo namucio sa bookmarksima u mozilli pa odluci da napravim kao neki vodic kako da sacuvate i vratite bookmarks u mozilli
evo prvo gdje se nalazi bookmarks u mozilli :
C
ocuments and Settingstvoj profilApplication DataMozillaFirefoxProfilesd2mngwvr.defaultbookmarkbackups
Objasnjenje:
Da bi vidili "Application Data" morate ukljuciti da se vide svi folderi(tools-folder options-view-show hiden file and folders)
ILI
u run ukucajte %APPDATA%
i sad kopirate negdje ove stranice sto budu unutra (npr.na D:/) ovo treba uraditi prije formatiranja ako hocemo da sacuvamo bookmarkse
ILI
Bookmarks→Organize Bookmarks→File→Export
e sad da bi ih ponovo vratili u mozilu nakon npr.reinstlacije idete :
otvorit mozillu pa Bookmarks→Organize Bookmarks→File→Import-- from file i sad nadjete gdje ste ih snimili
a evo jos jedan nacin da sacuvate bookmarks
preko mozilla add-on-sa
idetena ovu stranicu
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2469
i instalirate ovaj addon
onda ispunite username i pass i imate sacuvane bookmarkse na internetu
kasnije samo synhronizujete sa interneta
NADAM SE DA CE OVO NEKOME POMOCI JER UVJEK IMA ONIH STO NEZNAJU
AKO BUDE NEKIH GRESAKA JAVITE MI JER SAM SAM OVO PISAO NIJE COPY/PASTE PA DA ISPRAVIMO
p.s: nemojte mi debilnih odgovora kao kad sam ja ovo znao, ovo zna svako uradit itd
i bez spama ovde
evo sad sam se malo namucio sa bookmarksima u mozilli pa odluci da napravim kao neki vodic kako da sacuvate i vratite bookmarks u mozilli
evo prvo gdje se nalazi bookmarks u mozilli :
C
ocuments and Settingstvoj profilApplication DataMozillaFirefoxProfilesd2mngwvr.defaultbookmarkbackupsObjasnjenje:
Da bi vidili "Application Data" morate ukljuciti da se vide svi folderi(tools-folder options-view-show hiden file and folders)
ILI
u run ukucajte %APPDATA%
i sad kopirate negdje ove stranice sto budu unutra (npr.na D:/) ovo treba uraditi prije formatiranja ako hocemo da sacuvamo bookmarkse
ILI
Bookmarks→Organize Bookmarks→File→Export
e sad da bi ih ponovo vratili u mozilu nakon npr.reinstlacije idete :
otvorit mozillu pa Bookmarks→Organize Bookmarks→File→Import-- from file i sad nadjete gdje ste ih snimili
a evo jos jedan nacin da sacuvate bookmarks
preko mozilla add-on-sa
idetena ovu stranicu
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2469
i instalirate ovaj addon
onda ispunite username i pass i imate sacuvane bookmarkse na internetu
kasnije samo synhronizujete sa interneta
NADAM SE DA CE OVO NEKOME POMOCI JER UVJEK IMA ONIH STO NEZNAJU
AKO BUDE NEKIH GRESAKA JAVITE MI JER SAM SAM OVO PISAO NIJE COPY/PASTE PA DA ISPRAVIMO
p.s: nemojte mi debilnih odgovora kao kad sam ja ovo znao, ovo zna svako uradit itd
i bez spama ovde