zar nesmatrate da je cestitanje rodjendana otvaranjem nove teme debilno 
pobogu ja znam svaki dan nekoga kome je rodjendan i na sta bi to licilo kad bi mi svi otvarali teme i samo rodjendane cestitali... pa ovo treba da je gamers forum, a ne bday cestitka... i onda kad se otvori jedna takva tema nadje se 20 spamera koji samo napisu cestitku, a i ne znaju slavljenika...
ja predlazem da se to zabrani... a admini kako hoce....
te teme su SMOR

pobogu ja znam svaki dan nekoga kome je rodjendan i na sta bi to licilo kad bi mi svi otvarali teme i samo rodjendane cestitali... pa ovo treba da je gamers forum, a ne bday cestitka... i onda kad se otvori jedna takva tema nadje se 20 spamera koji samo napisu cestitku, a i ne znaju slavljenika...
ja predlazem da se to zabrani... a admini kako hoce....
te teme su SMOR
a ima debilni tema prodajem serpe prodajem auta prodajem mobitel imate za sve oglase ja priznajem ija sam ispo kriv prije postavio ja temu licno prodajem kastefon za auto ali nece se vise ponovit zamolio bi admine da je ovaj gamers.ba samo za gaming primjer sutra izadje call of dutty 3 pa neko postavi temu pa mi pricamo o teme on nam objasni nama se svidi ta njegova prica pa mi sutradan eto ja postavim temu izlazi counter-strike 1.7 pa mi pricamo o tome a ne prodajem ovo prodajem ono ma haus sa foruma za sve imate www.super-oglasi.ba
ve i svasta nadovezano na nista...