Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zimski odmor

694 pregleda · 69 odgovora · otvorena 30.12.2010. u 21:45

Dobro veče

Bliži se zimski raspust, škola se završava.
Kako ste vi planirali provest naredni mjesec ? Sad su nam i ove vize ukinuli, da li neko ide u inostranstvo i gdje ?
Zadat se wow-a i tako 
Ne planiram nigdje ici za zimski raspust...
Lol, brane momka koji je pao iz 6 -,-

Ajd, nekako bi "razumio" da je pao iz 2-3 (na polugodištu - ono, fizika, matematika, bosanski i možda stručni neki) ali iz 6 ?

Nisam neki učenik, kod kuće ne poznajem pojam knjige, ali opet se izvlačim sa preko 4.0 prosjekom ... Srednja škola je, kako je neko napisao, šprdanje ako imalo pratiš na času. To što je nekima draže brbljati, ismijavati te uništavati nečiji čas, to su kompleksi privatne prirode.

@tema

Ma ništa, kuća, grad, možda na planinu koji dan, i dosta, dosta, dosta, DOSTA spavanja
MAND4 je napisao/la:
Lol, brane momka koji je pao iz 6 -,-

Ajd, nekako bi "razumio" da je pao iz 2-3 (na polugodištu - ono, fizika, matematika, bosanski i možda stručni neki) ali iz 6 ?

Nisam neki učenik, kod kuće ne poznajem pojam knjige, ali opet se izvlačim sa preko 4.0 prosjekom ... Srednja škola je, kako je neko napisao, šprdanje ako imalo pratiš na času. To što je nekima draže brbljati, ismijavati te uništavati nečiji čas, to su kompleksi privatne prirode.

@tema

Ma ništa, kuća, grad, možda na planinu koji dan, i dosta, dosta, dosta, DOSTA spavanja
Ja imam jaranicu koja je pala iz 6-7 na kraju godine i sad je opet prvi razred. Dali sam ja njoj trebao prici i reci ti si retardirana

Drugo, i ja idem u gimnaziju prolazim 3com uglavnom a nije mi ni pasti stran pojam,pao sam iz jednog predmeta.

I to da "ne poznajes kod kuce pojam knjige" , da se ne lazemo molim te...

I ti reLo postedi nas tog tvog nekog dokazivanja i samaranja postova...ovdje smo prvenstveno da komentarisemo gdje ce ko a ne da vi komentarisete da je neko retardiran sto je pao iz 6
Igrati wowa kao i svaki drugi ljetnji, zimski raspust
Spavat ko normalan co'ek (napokon )  , malo vanka, kopm. i tako 

:-*
StealtH je napisao/la:
Čuj hejter -.-'

Momak iskreno kaže, to što je vama teško suočiti se sa istinom, vaš problem.

Ko god padne on je retardiran, to je jednostavno tako. Ja sam završio Drugu gimnaziju, i nije mi jasno kako uspijete pasti. Nije to samo da ne učiš, nego se trebaš baš dodatno potruditi za to. Zar ne možete makar prepisati na testu, snaći se nekako, ako vam se ne uči. I za tu neku dvicu je potrebno 20ak minuta dnevno u vrh glave.
"Ko god padne on je retardiran,to je jednostavno tako ."

Dali imas nekog druga koji pada ? Dali je on retardiran ? Jel kad upoznajes nekog prvo ga pitas jesil pao ? OMG

Ko je rekao da se nama tesko suocit sa istinom, da je momku bilo tesko da se suoči sa istinom ne bi iznosio na forumu

Ili si jako umisljen ili si je***i geek...
Noximus je napisao/la:
Ja imam jaranicu koja je pala iz 6-7 na kraju godine i sad je opet prvi razred. Dali sam ja njoj trebao prici i reci ti si retardirana

Drugo, i ja idem u gimnaziju prolazim 3com uglavnom a nije mi ni pasti stran pojam,pao sam iz jednog predmeta.

I to da "ne poznajes kod kuce pojam knjige" , da se ne lazemo molim te...

I ti reLo postedi nas tog tvog nekog dokazivanja i samaranja postova...ovdje smo prvenstveno da komentarisemo gdje ce ko a ne da vi komentarisete da je neko retardiran sto je pao iz 6
Ja bih joj rekao jer jeste, umno retardirana.

Znam za historiju, što moram naučiti kad odgovaram. Ostalo, nikad. To što ti ne znaš za pojam "praćenja na času" je tvoj problem, ne moj.
MAND4 je napisao/la:
Ja bih joj rekao jer jeste, umno retardirana.

Znam za historiju, što moram naučiti kad odgovaram. Ostalo, nikad. To što ti ne znaš za pojam "praćenja na času" je tvoj problem, ne moj.
Prvo, ja znam sto je pojam pracenja na času. A ti samo pokazujes da si je***i geek koji bi izgubio prijatelja i reko mu da je mentalno retardiran zato sto je ovaj pao iz npr. 4-5 predmeta.

Daj molim te...
Noximus je napisao/la:
Prvo, ja znam sto je pojam pracenja na času. A ti samo pokazujes da si je***i geek koji bi izgubio prijatelja i reko mu da je mentalno retardiran zato sto je ovaj pao iz npr. 4-5 predmeta.

Daj molim te...
Oni koji su pali iz 4-5 predmeta ne zaslužuju moje prijateljstvo. Da drugarstvo, ali ne prijateljstvo (ako znaš razlikovati to dvoje).

To što si ti ljubomoran na one koji su uspješniji u školi od tebe, i to je stvar unutrašnjih kompleksa.
MAND4 je napisao/la:
Oni koji su pali iz 4-5 predmeta ne zaslužuju moje prijateljstvo. Da drugarstvo, ali ne prijateljstvo (ako znaš razlikovati to dvoje).

To što si ti ljubomoran na one koji su uspješniji u školi od tebe, i to je stvar unutrašnjih kompleksa.
Izvini freaky boy ali ja ne idem u skolu da glumim "pametnjakovica" i da se uvlacim profama . Nego da naucim nesto sto ce mi biti potrebno kasnije i da se ZAJEBAVAM .

A ti za ovo drugo ocito nisi nikad cuo ?

I da kazem da neko ne zasluzuje moj prijateljstvo- fuj. Volio bih da upoznam jos punooo ljudi sa kojima bih mogao popricat i zezat se jer znas sta ? Meni nije vazno jel neko pao ili nije ...

Stay down...
RAYMAN007 je napisao/la:
idem u zubotehnicku i znam ih nekoliko 
koji si razred?
PC i ubijat TrackManie i FM-a:P

Edit:

Nakon sto sam procitao ovu "mini" raspravu jednostavno se moram malo nadovezati na sve to.
Nije mi jasno kako neko moze past iz 5-6 predmeta.Kao sto je neko vec gore spomenuo,za 2 moras malo paziti na casu i proci ces,a druga stvar je sto se neki mangupisu na casovima,psuju profesorima prema kojima prvo treba imati postovanja jer su to stariji ljudi i oni su tu da nas nesto nauce,takodjer oni nama pokazuju i objasnjavaju ne sebi jer oni ce zaraditi penziju i bez nas dok mi da bi postali neko i nesto u zivotu moramo prvo skolu zavrsiti tako da je profesorima/nastavnicima sasvim svejedno da li mi imamo 1 ili 5,njima posao ne zavisi od toga.
Jednostavno,mene bi bilo prvo stid roditelja koji vam sve pruze u zivotu i rimbace da bi vi imali,a ti dodjes sa knjizicom u kojoj imas 4-5 jedinica od ukupnih 13 predmeta.Jednostavno,djeca danas misle da ako su poceli pusit/pit/drogirat se,padat u skoli i sl. da su mangupi,ali doci ce im iz "guzice u glavu" kad budu prosili na terminalu da imaju za 2 pereca.
Kad dodje vrijeme upisa na faks ovi sto su padali moci ce se upisat mozda na Marsu da studiraju, osim ako su razmazeni guzonjini sinovi pa ce dobit sve servirano na tanjir.
Noximus je napisao/la:
Izvini freaky boy ali ja ne idem u skolu da glumim "pametnjakovica" i da se uvlacim profama . Nego da naucim nesto sto ce mi biti potrebno kasnije i da se ZAJEBAVAM .

A ti za ovo drugo ocito nisi nikad cuo ?

I da kazem da neko ne zasluzuje moj prijateljstvo- fuj. Volio bih da upoznam jos punooo ljudi sa kojima bih mogao popricat i zezat se jer znas sta ? Meni nije vazno jel neko pao ili nije ...

Stay down...
Omg, idi se liječi. Znači, da bi bio dobar u školi moraš se uvlačiti profesorima u šupak ? Tebi je očito IQ veoma nizak ako tako misliš. Meni škola nije zajebancija već prekratnica u životu. Ako se ovdje sjebem, sjeb'o sam se zauvijek.

Šta ti možeš pričati sa likom koji je pao iz 6-7 predmeta ? Hvala Bogu, imam likove s kojima normalno mogu popričati a ne sputavati svaku svoju misao na neku prostu da bi ta osoba shvatila šta sam htio reći. Ako tebi ne smeta što je neko pao, to je tvoja stvar. Družim se i ja s njima, ali to je DRUŽENJE (škola etc.) i to je to. Nemam ja šta s likom da raspravljam koji ne može 1 lektiru u polugodištu uraditi.

Stay up, wanna be smart.
MAND4 je napisao/la:
Omg, idi se liječi. Znači, da bi bio dobar u školi moraš se uvlačiti profesorima u šupak ? Tebi je očito IQ veoma nizak ako tako misliš. Meni škola nije zajebancija već prekratnica u životu. Ako se ovdje sjebem, sjeb'o sam se zauvijek.

Šta ti možeš pričati sa likom koji je pao iz 6-7 predmeta ? Hvala Bogu, imam likove s kojima normalno mogu popričati a ne sputavati svaku svoju misao na neku prostu da bi ta osoba shvatila šta sam htio reći. Ako tebi ne smeta što je neko pao, to je tvoja stvar. Družim se i ja s njima, ali to je DRUŽENJE (škola etc.) i to je to. Nemam ja šta s likom da raspravljam koji ne može 1 lektiru u polugodištu uraditi.

Stay up, wanna be smart.
Sta mi ti bolan pricas o IQ kad zakljucujes o ljudim na osnovu njihovog prosjeka u skoli :/

To je takoooo jadnoo.

Po tebi se primjeti da volis glumit nekog pametnjakovica .Mozda jesi procito sve lektire i proveo pola svog zivota sa knjigom jer to je tvoj zivot ..

Izadji u grad upoznaj nekog . Ili mozda neces jer nisi siguran dali je taj neko pao iz matematike i fizike.
Jer on je za tebe low jer ti si je***i geek koji bi da se samo druzi sa sebi ravnim .

Ti si nasao da osudjujes dali je neko retardiran a samo pokazujes da si ti jedan mali reto kojem je jedina tema za razgovor SKOLA.

Pa zar nisam u pravu ? Pljujes nekom ko je pao a taj neko je mozda duplo pametniji od tebe koji je umislio da je neko i nesto.

Mašta je važnija od znanja.
Ovako,

Ah šta ću da radim...

Prvo što ću svakodnevno raditi, jeste ustajanje posle 12h...
Zatim ću se malo šprdati po kompu, netu jer, mi je sve to omogućeno, jer ja, za razliku od drugi učim i imam prosjek iznad 4.5.. :) ( ŠTREBER :) )
A onda pravac neka planina, možda Austrija i uživanje...
Zadnja sedmica će mi biti sedmica učenja, pošto moram pročitati 2-3 knjige(romane), a i matematika me muči tako da njoj moram posvetiti baš dosta pažnje..

I usput, Srećna svima nova 2011 :)

@ mENK :

Mene bi iskreno bilo stid reći da sam pao iz 6 predmeta..
Sve je to za čovjeka , ali imat ćeš velike probleme kasnije.. Sve u svemu tvoj problem, tvoja briga :)

@DeGraw, archie :

Momci , ne dajte svoj živac ni za koga, a pogotovo da se nervirate radi nekog "debila"...
Noximus je napisao/la:
Sta mi ti bolan pricas o IQ kad zakljucujes o ljudim na osnovu njihovog prosjeka u skoli :/

To je takoooo jadnoo.

Po tebi se primjeti da volis glumit nekog pametnjakovica .Mozda jesi procito sve lektire i proveo pola svog zivota sa knjigom jer to je tvoj zivot ..

Izadji u grad upoznaj nekog . Ili mozda neces jer nisi siguran dali je taj neko pao iz matematike i fizike.
Jer on je za tebe low jer ti si je***i geek koji bi da se samo druzi sa sebi ravnim .

Ti si nasao da osudjujes dali je neko retardiran a samo pokazujes da si ti jedan mali reto kojem je jedina tema za razgovor SKOLA.

Pa zar nisam u pravu ? Pljujes nekom ko je pao a taj neko je mozda duplo pametniji od tebe koji je umislio da je neko i nesto.

Mašta je važnija od znanja.
Hajdm'o ovako.

Ovaj g33k, za razliku od vas wannabe mangupa, će uspjeti u životu, krkati platu kakvu ćete vi sanjati, dok ćete vi drpati podove po KP domu proklinjujući sami sebe i govoreći "Koji sam ku**c ja ono uradio?"

Ja ne zaključujem njegov IQ na odnosu toga što je on pao, već na činjenici da on nije dovoljno zreo da shvati da je škola jedini pravac u životu, a ne grad i ljudi. Ja poznajem dovoljno osoba, i imam dovoljno prijatelja da nema potrebe da upoznajem druge osobe. Kad mi se izlazi izađem, kad ne, neću. Hvala Bogu pa čitam svaku lektiru, jer ću bar imati koliko-toliko normalan vokabular čak iako ne završim uspješno ono što planiram, te ću se moći izražavati kako treba bez da mi se ljudi smiju iza leđa.

Meni jedina tema za razgovor uopšte nije škola, šta više, da me znaš, vidio bi da školu ne spominjem gotovo nikako, već mi je jadno to što ti smatraš da je izlazak u grad veći prioritet od ostajanja kod kuće i radeći zapravo nešto korisno. Pokušavaš da izvrijeđaš svakoga ko zapravo želi nešto napraviti od života. Zašto ? Jer ti uopšte nemaš nekih želja pa želiš da ih niko nema ? Da navedeš svakoga da "shvati" da je škola gubitak vremena i zajebancija, te da je provod glavni prioritet u životu ? Ili si fkt glup i nezreo, ili si guzonjin sin. Pogledaj gdje su završili wannabe mangupi. Raspitaj se. Na ulici, zbodeni, u zatvoru, u nekoj vukojebini, mjestu koje je i Bog zaboravio ...
Mašta je važnija od znanja ? WTF ?!
Kako ćeš ti kreirati nešto u mašti kad nemaš pojma koji je to ku**c ?!

Moj iskreni savjet ti je da počneš razmišljati malo zrelije (sem ako si tam' negdje, 5-6 razred, što bih na osnovu postova mogao zaključiti).
Fala, ćao.
Noximus je napisao/la:
"Ko god padne on je retardiran,to je jednostavno tako ."

Dali imas nekog druga koji pada ? Dali je on retardiran ? Jel kad upoznajes nekog prvo ga pitas jesil pao ? OMG

Ko je rekao da se nama tesko suocit sa istinom, da je momku bilo tesko da se suoči sa istinom ne bi iznosio na forumu

Ili si jako umisljen ili si je***i geek...
Ne, nemam druga koji pada. Jednostavno ne družim se s takvim retardima. I opet retardi, retardi, retardi.

Možda sam umišljen i je***i geek, al' vi ste opet retardi. IQ < broj cipela

Bolje ti je uzmi knjigu u ruke nego pokušavaš opravdati nečije/svoje padanje.
MAND4 je napisao/la:
Hajdm'o ovako.

Ovaj g33k, za razliku od vas wannabe mangupa, će uspjeti u životu, krkati platu kakvu ćete vi sanjati, dok ćete vi drpati podove po KP domu proklinjujući sami sebe i govoreći "Koji sam ku**c ja ono uradio?"

Ja ne zaključujem njegov IQ na odnosu toga što je on pao, već na činjenici da on nije dovoljno zreo da shvati da je škola jedini pravac u životu, a ne grad i ljudi. Ja poznajem dovoljno osoba, i imam dovoljno prijatelja da nema potrebe da upoznajem druge osobe. Kad mi se izlazi izađem, kad ne, neću. Hvala Bogu pa čitam svaku lektiru, jer ću bar imati koliko-toliko normalan vokabular čak iako ne završim uspješno ono što planiram, te ću se moći izražavati kako treba bez da mi se ljudi smiju iza leđa.

Meni jedina tema za razgovor uopšte nije škola, šta više, da me znaš, vidio bi da školu ne spominjem gotovo nikako, već mi je jadno to što ti smatraš da je izlazak u grad veći prioritet od ostajanja kod kuće i radeći zapravo nešto korisno. Pokušavaš da izvrijeđaš svakoga ko zapravo želi nešto napraviti od života. Zašto ? Jer ti uopšte nemaš nekih želja pa želiš da ih niko nema ? Da navedeš svakoga da "shvati" da je škola gubitak vremena i zajebancija, te da je provod glavni prioritet u životu ? Ili si fkt glup i nezreo, ili si guzonjin sin. Pogledaj gdje su završili wannabe mangupi. Raspitaj se. Na ulici, zbodeni, u zatvoru, u nekoj vukojebini, mjestu koje je i Bog zaboravio ...
Mašta je važnija od znanja ? WTF ?!
Kako ćeš ti kreirati nešto u mašti kad nemaš pojma koji je to ku**c ?!

Moj iskreni savjet ti je da počneš razmišljati malo zrelije (sem ako si tam' negdje, 5-6 razred, što bih na osnovu postova mogao zaključiti).
Fala, ćao.
Da privedemo diskusiju kraju.

Ja postujem tvoje obrazovanje ,zalaganje i cilj jer i ja zelim uspjeti u zivotu i nisam klosar kao sto si me ti zamislio da cu u KP domu cistit podove ili sta vec. Ali meni smeta zato sto vi nekog smatrate da je retard ako on padne i da nema pravo da sa vama komunicira.

Nemoj mislit da ces puno bolje od mene prolazit u zivotu ako ja imam 3.0 a ti 4.0 prosjek jer ne znas sta ti zivot nosi.

Ocjena nije mjerilo inteligencije necije a vi tvrdite da jeste.

Prestanite pljuvat po ljudima jer mislite da ako je neko pao on mora biti klosar. A to vam dokazuje da vam IQ nije nista veci...

Hf

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.