Dobro veče (sad je veče),prvo pozdrav jer sam novi na forumu nego da odmah pređem na stvar...stvarno mi je dosadilo tandrkanje igara na zvučnicima e sad trebam preporuku dobrih slušalica iz plus.ba po mogućnosti da se može podešavati veličina opsega jer imam veliku glavu...doo neki 80KM recimo,i još samo nešto jel treba za neke bolje slušalice imati i zvučnu karticu ???
Diskusija
Preporuka slušalica iz plus.ba
493 pregleda · 31 odgovor · otvorena 26.12.2010. u 00:02
Brate a ni Siberie nisu lose , Semir spava s njima
spectre je napisao/la:
Ne furam, sniženje neko, uzeo momak iz razreda. Fs.
VoLtimaND_ je napisao/la:
Ma ne nije istina ja jucer gledao 160 KM, nisu valjda radi bozica i nove toliko smanjili cijene ? ...
spectre je napisao/la:
Ti si gledao SS Siberie v1 fs. za 160KM ? Pa bog te popišao kad su izašle bile su 120KM, a sada ih u šopovima računarske opreme možeš naći za stotinjak maraka s tim da je u Alti bilo sniženje, uglavnom uzeo ih za 60KM.
ACAB je napisao/la:
Jel imaju neckband da se kupe i koliko kostaju ?=
spectre je napisao/la:
Ti si gledao SS Siberie v1 fs. za 160KM ? Pa bog te popišao kad su izašle bile su 120KM, a sada ih u šopovima računarske opreme možeš naći za stotinjak maraka s tim da je u Alti bilo sniženje, uglavnom uzeo ih za 60KM.
AZA je napisao/la:
SteelSeries Siberia v2
arcTicpr0gaming je napisao/la:
Odlicne sluse (ali 170KM sa 7.1) i da ih kupi ako mu je integrisana zvucna karta nece izvuci max iz njih + zvucna ASUS XONAR DS (100KM)
Kontam uzeti 4H
OptimuS_PrimE je napisao/la:
Imam Realtek integrušu a zanima me kakva je razlika između 2.1,5.1 i 7.1 slušalica ???
Kontam uzeti 4H
Kontam uzeti 4H
uzmi 4H i rahat,ako ces daati vise od 100KM za sluse , onda prvo zvunca,pa onda sluse.
4H mogu na intgr , soldine sluse
Ja bih ti preporucio speedlinkove Meduse 2.1 mislim da su negdje oko 50km a do 80 km 4H sluse nisu nimalo lose
)
)
4H izvanredan zvuk. ALI!!!
Ali ako si malo nespretniji i kojim slučajem povučeš malo jače slušalice moš ih bacit u smeće. Jer samo vidi te kablove koliko su tanki. Moja iskustva s tankim slušalicama su uglavnom gubljenje kontakta i zvuka u slušalici zbog kablova koji su pretanki pa se lako isčupaju.
Ali ako si malo nespretniji i kojim slučajem povučeš malo jače slušalice moš ih bacit u smeće. Jer samo vidi te kablove koliko su tanki. Moja iskustva s tankim slušalicama su uglavnom gubljenje kontakta i zvuka u slušalici zbog kablova koji su pretanki pa se lako isčupaju.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.