Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Google Chrome !

185 pregleda · 9 odgovora · otvorena 21.12.2010. u 21:54

Pozdrav Gameri & Gamerice 8-)

~ Korisitm Google Chrome kao Web pretrazivac ! Imam problem kada sam na FB i kada mi se neko javi na chatu, Google Chrome zablokira. I pojave mi se dvije opcije:

1. Close the program
2. Wait for the program is respond

~ Takodjer imam problem sa Google Chrome kada hocu da uploadujem sliku na (FB, Imageshack, Tynipic ...) Npr. da uploadujem sliku na FB. Odem na Dodavanje fotografija -> Izaberem sliku sa desktopa ili nekog drugog foldera -> Open ! Medjutim slika se ne pojavi odmah da se moze uploadovati, vec mi se pojavi isti prozor od slike (desktop ili neki drugi folder) i moram ponovo otici na tu sliku Open i tek se onda moze upload - ovati !

~ Da li mogu da se rijese ova dva problema sa Google Chrom - om ?? Molim sve one koji nesto znaju da pomognu, i takodjer molim spamere da zaobidju TEMU ! :@

EDIT: Operativni Sistem Windows 7 - 32 bita. I cesto mi se pojavi kod prvog problema vezano za FB chat, kada ugasim Chrome odnosno idem na Close the program, pa kada ga opet otvorim pise nesto vezano za Shockwawe player meni se cini ...

Hvala.
Pa promjeni radije web pretrazivac, jer i ja isto koristim Google Chroom, medjutim nisam zamjetio nikakve promjene, il' takvo nesto, probaj reinstall :/

Et' uzmi Operu ili Mozzilu il' jednostavno reinstall Chroom =)
Na tebi je .
Oziris je napisao/la:
Restore Options to Default.

To bi trebalo pomoći.
Pokusao sam Restore to defaults, medjutim nista :S
farekiller je napisao/la:
Pokusao sam Restore to defaults, medjutim nista :S
Hmmm, probaj obrisati chokies i ta sranja ili reinstall nema šta drugo..
ma isto bi ti se pojavilo i na drugim pretrazivacima svima to dojde nekad :D

Reinstaliraj ali prije toga sve sifre i to prebaci na neki pretrazivac pa kasnje vrati sve opet da nebi moro po sjecanju ici :D

GL
ne - vjerujem da je do to - ga
probaj instalirati Schockware player

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.