Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 30 bodova

Google Chrome stranice

195 pregleda · 14 odgovora · otvorena 29.09.2010. u 20:56

Pozdrav , napisah sad 1000 recenica i da postavim temu , zaboravih naslov i sve se izbrisa pa cu skratiti ovaj put 

Ovo mi izbaci kada hocu da otvorim bilo koju stranicu na Chrome-u .
Reinstall probao , trazio na googlu , nasao par rjesenja kao sto su da izbrisem neke ekstenzije na Chrome-u ( do kojih ne mogu doci , isto mi izbacuje ) , dalje kaze da je moguce zbog nekog softwarea koji sam instalirao na comp , ali nije do toga , nisam nista u skorije vrijeme instalirao ,pogotovo ne taj program koji se navodi .

Dakle , ima li jos ko da koristi Chrome i ima ovaj problem , ili je neko imao pa ga je rijesio ?

Pls bez savjeta tipa "Instaliraj Firefox , IE" i sl.

Hvala 

@ g0ran
Kazem da nisam instalirao nista , kakav SWF player 

@ Rexon
Fino sam zamolio bez takvih savjeta . Znaci hocu Chrome da koristim ! 

@ Headmyster

Izbrisao sam preko Control Panela . Kad sam potrazio dodatne fajlove i foldere , nisam nasao nista tako da je valjda kompletno izbrisan ... 
Instaliraj SWF player ponovo.
Nije da spamam ali skini Opera Browser sve skoro isto kao Google Chrome mozda je cak i brzi!

Ima ono na pocetku izbaci 10 stranica i kliknes kao u google chrome!

Plus ima neki Turbo x3 ucitava brzo!

http://www.opera.com
Imao isti problem moras potpuno znaci potpuno izbrisati google chrome sa pc .. i onda ce moci ..
Ne mojte mi govorit da nije tacno imao isti problem.....
Ako nece a mora moci probaj sistem restore 
probaj sve reinstall znaci u control panel  remove programs i izbrisi znaci skroz google chrome a kad si to uradio skini novi posto nzm dal je warez obrisi poruke u indexu da ti mogu pm poslati za link odakle sam ja skinuo google chrome  
Brate imao isti problem na Google Chrome , i nisam mogao popravit .. Reinstalirao 100 puta , nema sta nisam sve radio .. Sad Mozillu koristim 
insaliraj swf plugin i adobe reader ako vec nemas,jer od njega zavisi veliki broj pokrenutih aplikacija

plz. no spam,zasto adobe reader ima veze?Valjda znam,ne bih pisao!
Headmyster je napisao/la:
Imao isti problem moras potpuno znaci potpuno izbrisati google chrome sa pc .. i onda ce moci ..
Ne mojte mi govorit da nije tacno imao isti problem.....
Ako nece a mora moci probaj sistem restore 
Sistem Restore vraca samo sistemske fajlove 
Probao sam sve , nista ne pomaze , ima li ko jos kakvih prijedloga ?
imao isti problem, pokusao sve al bez uspijeha, jedini lijek obaranje sistema  . Ja drugi lijek nisam nasao 
bordell je napisao/la:
imao isti problem, pokusao sve al bez uspijeha, jedini lijek obaranje sistema  . Ja drugi lijek nisam nasao 
radi pretrazivaca obarati sistem?
Lima je napisao/la:
radi pretrazivaca obarati sistem?
nisam zbog toga oborio sistem prvo i prvo 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.