Pozdrav , napisah sad 1000 recenica i da postavim temu , zaboravih naslov i sve se izbrisa pa cu skratiti ovaj put 

Ovo mi izbaci kada hocu da otvorim bilo koju stranicu na Chrome-u .
Reinstall probao , trazio na googlu , nasao par rjesenja kao sto su da izbrisem neke ekstenzije na Chrome-u ( do kojih ne mogu doci , isto mi izbacuje ) , dalje kaze da je moguce zbog nekog softwarea koji sam instalirao na comp , ali nije do toga , nisam nista u skorije vrijeme instalirao ,pogotovo ne taj program koji se navodi .
Dakle , ima li jos ko da koristi Chrome i ima ovaj problem , ili je neko imao pa ga je rijesio ?
Pls bez savjeta tipa "Instaliraj Firefox , IE" i sl.
Hvala
@ g0ran
Kazem da nisam instalirao nista , kakav SWF player
@ Rexon
Fino sam zamolio bez takvih savjeta . Znaci hocu Chrome da koristim !
@ Headmyster
Izbrisao sam preko Control Panela . Kad sam potrazio dodatne fajlove i foldere , nisam nasao nista tako da je valjda kompletno izbrisan ...

Ovo mi izbaci kada hocu da otvorim bilo koju stranicu na Chrome-u .
Reinstall probao , trazio na googlu , nasao par rjesenja kao sto su da izbrisem neke ekstenzije na Chrome-u ( do kojih ne mogu doci , isto mi izbacuje ) , dalje kaze da je moguce zbog nekog softwarea koji sam instalirao na comp , ali nije do toga , nisam nista u skorije vrijeme instalirao ,pogotovo ne taj program koji se navodi .
Dakle , ima li jos ko da koristi Chrome i ima ovaj problem , ili je neko imao pa ga je rijesio ?
Pls bez savjeta tipa "Instaliraj Firefox , IE" i sl.
Hvala

@ g0ran
Kazem da nisam instalirao nista , kakav SWF player

@ Rexon
Fino sam zamolio bez takvih savjeta . Znaci hocu Chrome da koristim !

@ Headmyster
Izbrisao sam preko Control Panela . Kad sam potrazio dodatne fajlove i foldere , nisam nasao nista tako da je valjda kompletno izbrisan ...