Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Filmovi, prijedlozi, misljenja, kritike

14.162 pregleda · 206 odgovora · otvorena 16.12.2010. u 14:11

Ovakva se tema vec pojavljivala, spy je bio autor al eto vremenom se potrosila, izlizala i nestala.
Iz dana u dan sve vise tema je na indexu u kojima se zahtjevaju prijedlozi za neki dobar film.

E sad u ovoj temi cete pisati recenzije vasih najboljih filmova, postaviti neku sliku i samo svojim rijecima odraditi tu recenziju, zelimo svi cuti vase misljenje.
Ja cu redovno nadgledati temu, svaki post koji bude prikladan, tj. napisan normalno, da post sadrzi vise od 10 rijeci, bit ce nagradjen ostali postovi ce biti obrisani ili osamareni.

Teme sa sadrzajem "predlozite mi naj film" i slicno koje se pojave poslije ove teme na indexu bit ce obrisane a autor iste nagradjen opomenom..
Evo napisaću i ja par filmova koji su po mom' ukusu dobri.

The Bourne Ultimatum -

Film sam gledao tek danas, i više nego dobar je. Radnja je na fazon CSI napravi nekog Agenta, kojeg planiraju koristit kako bi riješavao njihove prljave poslove, a njemu to predstave kao "Ubijanje za Ameriku", tako što mu izbrišu pamćenje. 3 godine stupa u bjeg od njih, razoktriva ih. Mnogo jakih scena znači lik čitavu zgradu CSIa navede da izađu van, dok on ležereno pokupi top sescret dokumente, film predobar za one koji vole akciju i crime. Moja ocjena visokih 8.5/10.

The Firm

Ko je gledao GSE, Footbal Factory, i ko voli huligane, mora pogledat i ovaj old school film o huliganima. Film je urađen na baš starinski način huligana u Engleskoj. U pitanju je opet West Ham i Milwal. Ne moram vam govoriti o rivalstvu između ova 2 tima. Također dosta jakih scena tučnjava, subota na strani. Glume ista 2 dječaka kao iz FF-a, i GSE-a jednu od glavnih uloga. Ulaze u pub upoznavaju vođu, i tako sve krene.
Moja ocjena 8/10.

Evo i moja neka starija kolekcija, jer na laptopu su mi noviji filmovi, koga zanima nek' me PM za svaki film koji ga interesuje.

Klick (:

Post dobio aplauz od 100kaa

Naslov Originala: Immortals
Redatelj: Tarsem Singh
Uloge: Henry Cavill, Mickey Rourke, John Hurt, Freida Pinto
Žarn: akcija/fantazija
Trajanje Filma: 110 minuta
Godina Proizvodnje: 2011.
Država Proizvodnje: SAD

Ukratko o Filmu: Kada kralj opsjednut time da bude najmoćniji na svijetu, sravni sa zemljom drevnu Grčku u potrazi za legendarnim oružjem, herojski mladi seljanin usprotiviće mu se u ovoj uzbudljivoj misiji. Brutalni i krvoločni kralj Hiperion (Mickey Rourke) i njegova ubistvena vojska iz Herakliona divljaju po Grčkoj u potrazi za davno izgubljenim Epirskim Lukom. S tim nepobjedivim Lukom, kralj će moći da zbaci s vlasti Bogove sa Olimpa i da postane neprikosnoveni gospodar svijeta. Nemilosrdno efikasni, Hiperion i njegove legije uništavaju sve pred sobom i izgleda da ništa ne može da zaustavi zlu kraljevu misiju.Dok selo za selom biva zbrisano s lica zemlje, kamenorezac po imenu Tezej (Henry Cavill) svečano će obećati da će osvetiti smrt svoje majke koja je umrla u jednom od Hiperionovih napada. Kad Tezej upozna Sibelinsku proročicu, Fedru (Frieda Pinto), njene uznemirujuće vizije o budućnosti ovog mladića ubjediće je da je on ključna osoba koja može da zaustavi ovo uništenje. Uz njenu pomoć, Tezej će okupiti manju grupu sljedbenika i prihvatiće svoju sudbinu u posljednjoj bici za budućnost ljudskog roda.

Po meni film je strašan, odlična akcija, borbe, ratnici, Bogovi, te i sami znate šta sve još ide uz ovakve filmove.

IMDb Ocjena: 6.8/10
Moja Ocjena: 8/10

Trailer

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

Prvi dio je tu sa očekivanim brojem fanova i velike populacije, nastavlja se vampirluk. Film je dobar gledo sam ali ts snimak, znači jedva čekam drugi dio nadam se da će se i vama svijdeti film. :)

TRAILER: http://www.youtube.com/watch?v=3jZWFz2u5k8&feature=fvst

Redatelj:
Bill Condon
Pisci:
Melissa Rosenberg (scenarij), Stephenie Meyer (roman)
Zvijezde:
Kristen Stewart, Robert Pattinson i Taylor Lautner

Naziv: Rise of the planets of apes (2011)

Žanr: Action | Drama | Sci-Fi

Glavne uloge: James Franco , Andy Serkis,Freida Pinto

Opis:

Tri čimpanze u afričkoj džungli bivaju zarobljeni od strane krivolovaca i dostavljaju ih u San Francisco. Rodman (James Franco) je znanstvenik koji radi za tvrtku Gen-Sys i razvija lijek protiv Alzhaimerove bolesti na 12 čimpanzi .Lijek , modificirani virus ,čimpanzama daje hiperinteligenciju.Najuspješniji predmet ovog projekta bila je ženska čimpanza Bright Eyes. Ona vremena počinje divljati jer misli da će joj naučnici ubiti mlado koje je potajno rodila . Bright Eyes ugiba ,ali tu ostaje njeno mlado koje šef Gen-Sys-a želi ubiti. Rodman ga spašava i odnosi ga sebi kući.Daje mu ime Cezar. Rodman vremenom primjećuje da Cezar ima razvijeniji mozak od ostalih majmuna te da mu se IQ sve više povećava. Cezar ostaje 3 godine kod Rodmana te ga on odvodi na ostrvo gdje ostaje neko vrijeme. Poslije ga vodi u azil za životinje. Tu cezar prvi put dolazi u kontakt sa drugim majmunima .Shvaća kako je on drugaciji od Rodmana koji mu je bio kao otac . Vremenom postaje vođa majmuna u azilu .Jedne noć mu uspjeva bjegstvo iz azila i on odlazi u tvrtku gdje krade probe lijeka i daje ga ostalim čimpanzama . IQ mu i dalje raste što je naizad dovelo da može razgovarati . Pravi svoju vojsku majmuna i zajedno sa njima oslobađa se iz azila.Idu kroz San Francisko ,a cilj im je bilo ostrvo na kojem je Cezar boravio . To mu je naizad i uspjelo ,a film se završava s Cezarovom rečenicom koju šapće Rodmanu na uho : ,,Cezar is home'' .

Moj utisak :
Za mene je film odličan. Uživao sam u svakoj sekundi koju mi je film pružio .Story je fenomenalan ,niti jedan trenutak u filmu nije bio dosadan ,čak i kada se ništa ne govori bude zanimljvo. Najtunžiji dio z filmu mi je kada Rodman odlazi od Cezara i ostavlja ga u onoj ''rupi'' .Preporucujem ga svima koji ga nisu gledali (normalno) .
Moto : Evolucija postaje revolucija :=) ..

Pogledajte ovaj film

http://www.imdb.com/title/tt1583421/#lb-vi1448713753
Evo jedan novi film drama je dobar  !!!

Orginalni naslov : Mission Impossible - Ghost Protocol
Redatelj : Brad Bird
Uloge : Tom Cruise , Paula Patton , Jeremy Renner , Miraj Grbić ...
Zanr : Akcioni triler
Trajanje : 133 min

Dolina Vukova Palestina

Originalni naslov:
KURTLAR VADISI FILISTIN
Režija:
Zübeyr Şaşmaz
Uloge:
Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban...
Žanr:
Akcioni:
Trajanje:
105 minuta

O filmu:
Film koji ne podržava izraelski terorizam nad pravom vjerom - Islamom. Film koji prikazuje istinu o ubijenima na brodu Blue Marmara koji je nosio pomoć u Gazu.

Tim agenata dolaze u Paletinu da uhvate čafira izraelskog generala Moschea, vojnog planera koji je odobrio ubijanje nedužnih civila muslimanske vjeroispovjesti. Film opisuje dramatični život muslimana u Palestini. Dok glavni junak pokušava doći do Moschea, vidjeće kako muslimani stradaju od ruku agresorskih židova, vidjeće kako Mosche pali sela, ubija djecu i sve koji mu stanu na putu, ali glavni junak neće odustati od svog cilja!

Dolina Vukova

Jednostavno volim filmove na ovaj način 

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Košarkaa ljubav  ♥ ♥

Kung Fu Dunk

Like Mike I

Like Mike II

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

I jedan nezaboravan 

Maska

Jedan od najboljih filmova ikad napravljenih..dosad su dva
dijela izasla i uzivao sam u oba.

Uploaded with ImageShack.us

Post dobio aplauz od Limmaa

Naziv: Like Mike

Žanr:Comedy | Sports

Glavne uloge: Bow Wow, Jonathan Lipnicki i Morris Chestnut

Opis:

Četrnaestogodisnji Calvin Cambridge odrasta bez roditelja u domu .Ljubitelj je košarke ,no njegova visina mu prestavlja prepreku (1,47 cm). Jedne noći odlazi da prodaje cokolade na utakmici LA Knight's-a da bi skupio nesto novca za dom.Knightsi gube,ali nakon meca Calvin susrece Trenera Knightsa koji mu poklanja 4 ulaznice za match protiv Minnesote .
Sav sretan vraca se u dom gdje sutradan dobiva stare patike koje je vojska poklonila kao dar djeci . Na jeziku patike pisalo je ''M.J'' i Calvin je naravno odmah pomislio da se radi o Michaelu Jordanu . Patike mu daju ''nadfizicke'' moci te mu uspjeva svaki sut . Na utakmici u Minnesoti biva izvucen na poluvremenskoj nagradi i ima cast da igra protiv zvijezde Knight'sa Tracy Reynolds-a. Za 1 minutu postize 3 pogodtka (zadnji zakucavanjem) te mu Knightsi nude jednodnevni ugovor u vrijednost od 25.000 dolara . Na to je pristao njegov ''kum'' koji ga je tako htio zastiti od adoptiranja jer je zelio novac . Calvin postaje starter u ekipi Knightsa i Slam Dunk šampion te ''fabrika novca'' za dom ,ali sve to uz pomoc čarobnih ''M.J patika''.Vremenom Calvinov kum saznaje za te patike te ih oduzima .Calvin zajedno sa svojim prijateljima Murph-om i Reg-om uspjeva vratiti patike ,a Knight's si prvi put ulaze u Playoff. Calvin biva adoptiran od strane Tracyja koji mu postaje otac .

Moj utisak :

Najbolji košarkaški film koji sam gledao poslije ,,More than A Game'' . Gledao sam ga ukupno 5 puta i mogu reci da je film prikladan za sve uzraste ,a posebno ljubitelje košarke .U filmu se prikazuju svijezde kao: Allen Iverson i Dirk Nowitzki. Postoji i 2. dio koji cu naknadno staviti . 

btw. ima iznad ,ali nema opisa 

E'o sad cu postavit par filmova iz 2011.

Big Mommas : Like father , Like son

Glume : Martin Lawrence ( Malcom Turner ) , Brandon T. Jacson ( Trent Turner ) , Jessica Lucas ( Haley ) , Tony Curran ( Chirkoff )

Malkom sada ima sina koji zeli da postane reper. Trent , Malkomov sin dobije ugovor za neku produkcijsku kucu ali mora mu cale potpisat , ali on to ne zeli. I onda jedne veceri Trent je pratio caleta na poslu i upao je u nevolje i tu pocinje citav zaplet. Da ne pricam sada sve , jednostavno ako gotivite crnacke komedije i ova vam se mora svidjeti.

The Mechanic

Glume : Jason Statham ( Artur Bishop ) , Ben Foster ( Steve McKenna ) , Donald Sutherland ( Harry McKenna ) , Tony Goldwin ( Dean )

Glavni lik je Artur koji je placeni ubica. Njegov posao je da njegova ubistva izgledaju kao nesrece , samoubistva.. Sve se zakomplikuje kada dobije zadatak da ubije svog mentora Haryja , kojeg ce i ubiti. Onda on postane mentor Haryjevom sinu , Stivu , i oni pocinju zajedno raditi , barem dok Stiv sve ne sazna.

Season of the witch

Glume : Nicolas Cage ( Belman von Bleiruck ) , Ron Perlman ( Felson ) , Claire Foy ( Anna ) , Stephen Campbell Moore ( Debelzaq )

Behman i Felson su jedni od najboljih vitezova u krstaskoj vojsci. Ali nakon osvajanja Smyrne , njih dvojica odlucuju prestati ratovati. Kao dezerteri su otisli u grad Styriju , gdje ih hapsi "policija" i nudi im nagodbu. Ako pomognu prevesti vjesticu ( Annu ) do manastira , dobice svoju slobodu nazad. Nakon razmisljanja njih dvojica odluce prevesti curu uz pomoc lokalnog trgovca,popa,viteza Eckharta i mladog Kaya koji se neocekivano pridruzio njima na putu ..

I am number 4

Uloge:
Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Teresa Palmer, Dianna Agron

Akcijski SF triler o izvanzemaljskim tinejdžerima koji bježe od neprijatelja na Zemlju, a onda otkrivaju da ih i dalje progone.
Snimljen prema istoimenoj knjizi, film prati sudbinu devetero tinejdžera vanzemaljaca koji dolaze na Zemlju nakon što njihov planet unište zle sile. Jedan od tih vanzemaljaca je John Smith (Alex Pettyfer), koji je također bjegunac pred nemilosrdnim neprijateljima koji su ga odlučili uništiti. Mijenjajući identitet i seleći se iz grada u grad sa svojim zaštitnikom Henrijem (Timothy Olyphant), John je osoba bez prošlosti.

Treba mi pomoc oko izbora filma i oko izbora stranice preko koje cu ga moci gledati online sa prevodom a da koristim Safari ...
Prioritet su filmovi o kolektivnim sportovima, ekipi, njhovom trudu, borbi itd, nadam se da znate na sta mislim.
A ako vec nemate neka iskustva sa ovakvim filmovima, uvijek su dobrodosli zanimljivi horrori, ali u fazonu da te prica zastrasi, a ne hrpa zombija koje glavni lik ubija iz pumparice ...
Prvo da se izvinim ako je neko vec radio review Twilight-a jer nisam listao prvo sto ima previse stranica, a i sto treba malo vise vremena da se ocita, tako da se zna

Naziv Originala: Twilight (Sumrak)
Godina Proizvodnje: 2008
Zemlja Proizvodnje: USA
Zarn: Fantazija, Romansa
Trajanje: 121 min
Rezija: Catherine Hardwick
Uloge: Billy Burke, Elizabeth Reaser, Kristen Stewart, Nikki Reed, Peter Facinelli, Robert Pattinson, Taylor Lautner
Bazirano prema romanu po istom imenu od Stephenie Meyer

Ukratko o filmu: Isabella Swan, poznatija kao Bella seli iz suncanog Phonexa u mali, kisovit gradic Forks gdje ce zivjet sa svojim ocem Charlijem, kako bi njena majka Renee mogla putovati s svojim novim muzem Philom Dwyerom, baseballskim igracem. Bella upoznaje i sprijatelji se tek s nekoliko ucenika i ucenica u novoj skoli, na njen uzas nekoliko se decki natjece koji ce prvi privuci njenu paznju.Vec prvi dan na biologiji Bella sjedi s mladim momkom po imenu Edward, koji je ljutito gleda i stvara nepotrebnu napetost. To automatski Bellu dovodi do zakljucka da je Edward neopisivo mrzi. No, negovo se ponasanje iz dana u dan mjenja. Jednog dana kada je prema Belli nekontrolirano jurio kamion klizeci po ledu otkrivaju se Edwardove nadnaravne moci. Edward je spasio Bellu od sigurne smrti. Nakon toga Bella se njemu suprostavlja te jedno vrijeme Edward bjezi od nje, ali joj ipak na kraju uspjeva otkriti istinu o tome da je on Vampir. Poslije toga njih dvoje padaju u ljubavnu vezu, ali postoje i oni Vampiri koji ne zele smrtnu djevojku u svojoj blizini. Edward se okrece protiv svoje vrste da bi zastitio Bellu od smrti.

Twilight - Official Movie Trailer

IMDb ocjena: 5.4/10
Moja ocjena: 5/10

Iskreno sto kazu ako film ima vise nastavaka da je prvi najbolji, u ovom slucaju ako mene pitate prvi je najgori 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Naziv Originala: The Twilight Saga: New Moon (Sumrak Saga: Mladi mjesec)
Godina Proizvodnje: 2009
Trajanje: 130 min
Rezija: Chris Weitz
Uloge: Billy Burke, Elizabeth Reaser, Kristen Stewart, Nikki Reed, Peter Facinelli, Robert Pattinson, Taylor Lautner

Ukratko o filmu: U romanu Sumrak saga: Mladi mjesec, drugome poglavlju iznimno uspjesne serije romana Stephenie Meyer, ljubav izmedju smrtnice i vampira prelazi na novu razinu kada Bella Swan ( Kristen Stewart ) sudbinu stavlja na kusnju kako bi vidjela svoju vampirsku ljubav, Edwarda Cullena ( Robert Pattinson ). Kada uroni u misterije nadnaravnoga svijeta u koji ocajnicki zeli uci, ona otkriva nekoliko drevnih tajni koje je vise nego ikada prije izloze velikoj opasnosti.Ubrzo nakon Bellinog 18. rodjendana, Edward je odlucuje ostaviti ne bi li je tako uspio zastiti. Dok slomljena srca, tupa i sama mjesecari kroz zadnju godinu skole, Bella otkriva da Edwarda moze zazvati kad god je u opasnosti. Njezina zelja da pod svaku cijenu bude s njime potice je da poduzima sve vece rizike, ukljucujući i brze voznje motociklom.Uz pomoc Jacoba Blacka ( Taylor Lautner ), prijatelja iz djetinjstva i pripadnika tajanstvenog plemena Quileute, Bella za svoje pustolovine preradjuje motocikl. Bellino ledeno srce postepeno otapa prijateljstvo s Jacobom koji i sam čuva nadnaravnu tajnu.

The Twilight Saga: New Moon Official Movie Trailer

IMDb ocjena: 4.5/10
Moja ocjena: 6/10

Sa moje strane ovaj film je dosta podcijenjen, te zasluzuje mnogo bolju ocjenu od trenutne, jer je dosta bolji od prvog dijela.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Naziv Originala: The Twilight Saga: Eclipse (Sumrak Saga: Pomrcina)
Godina Proizvodnje: 2010
Trajanje: 124 min
Rezija: David Slade

Ukratko o filmu: U trecem nastavku kutne populatne sage nastavlja se ljubavna afera oko Vampira Edwarda i normalne obicne djevojke Belle, ali takodjer i njenog prijatelja Vukodlaka Jacoba, te se u jednom trenutku Bella nalazi na ocaju sta da izabere, vezu sa Edwardom ili prijateljstvo sa Jacobom, uz to sve Viktorija, vamprica kojoj je Edward ubio jedinu ljubav, vraca se u punoj snazi da bi mu vratila istom mjerom, te na svaki nacin pokusava ugroziti zivot mlade Belle, ali joj planovi propadaju, dok ne dodje na ideju da stvori vojsku novih vampira sa kojim ce unistiti i Edwarda i njegovu citavu obitelj, kada Edwardova sestra Alice predvidi ovo sve, oni nemaju drugog izbora nego da udruze snage sa Jacobovim coporom vukodlaka sa svrhom na prvom mjestu da zastite Bellu pa poslije i sebe same.

The Twilight Saga: Eclipse Official Movie Trailer

IMDb ocjena: 4.8/10
Moja ocjena: 6.5/10

Najbolji dio do sada, daje nam mnogo vise akcije nego u prva dva, veci rivalitet izmedju dvije glavne muske uloge te i dosta odlicnih efekata u borbama

Ime filma: The Tortured

Žanr: Horror

Scenario: Robert Lieberman

Kratak sadržaj;

Nakon sto mu kidnapuju djete, Craig Landry, pokusava da pronadje djete i onoga ko mu ga je kidnapovao.
Nakon izvjesnog perioda, policija pronadje kidnapera i malog, nazalost mali biva ubijen.
Na sudu ubica dobiva 20godina kazne uz mogucnost pomilovanja, Craig i njegova zena Elise bivaju "potuceni" nepravdom, i odluce da kidnapuju ubicu........ to se i desi ostatak filma pregledajtee da ne pricam; ugl; Muka Isusova.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=CdEfmMlpq1w

http://www.imdb.com/title/tt1017464/

Evo u poslijednjih par dana vidim počinju se otvarati teme tipa 'neki film' , 'preporuka filma' itd. Pa sam odlučio da malo osvježim ovu temu te da ubacim par kvalitetnih filmova 

Pa da krenemo :

Naziv : The Mist
Žanr : Horror | Sci-Fi | Thriller
IMDb rating : 7.3

Opis :
Nakon jake oluje u jednom gradiću u Mainu slijedeće jutro se spusti gusta magla. Kako je magla brzo prekrila cijelo područje grupa stanovnika ostane zatočena u jednom supermarketu, među njima i umjetnik David Drayton, njegova žena i njihov petogodišnji sin. Ljudi ubrzo otkrivaju da magla skriva mnoštvo čudovišnih bića koja prolaze kroz međudimenzionalni procijep koji je možda povezan s pokusima u obližnjoj vojnoj bazi. Kako se svijet oko njih pretvara u pakao očajni ljudi na razne načine pokušavaju preživjeti apokalipsu.

Moj utisak o filmu :
Prvo što će te uočiti u ovom postu biće velika ocjena filma,a svi znamo da se Horor filmovi pretežno slabo ocjenjuju.Ali ovaj film apsolutno opravdava IMDb-ovu ocjenu ! Iako u film nije uloženo mnogo novca tj.smatra se nisko-budžetnim,mislim da se bez ikakvih problema može porediti sa ostalim hororima današnjice ! Sami efekti u filmu nisu nešto posebno,dok je režiser taj nedostatak prekrio i vrhunski odradio na kraju filma ..Obavezno pogledati !

Ako ste poslušali moj savjet,pogledali film koji sam gore
objavio onda slijedi lagano osvježenje sa jednom romantičnom komedijom 

Naziv : Knocked Up
Žanr : Comedy | Drama | Romance
IMDb rating : 7.3

Opis :

Neočekivana trudnoća spaja dvoje ljudi, koji bi radije da se nikad nisu sreli. Znate i sami kako se kaže – nema kajanja poslije.. 

Moj utisak o filmu :
Znači obožavam filmove sa ovakvom pričom.I još jedan veliki plus ovoga filma je taj što se 'skoro' svaka scena dešava spontano i radnja u filmu skoro ni u jednom trenutku ne miruje nego dinamika valda pričom.. Sve u svemu odlična komedija koju ne bi trebali propustiti 

Posve neopterećena povijesnim činjenicama, "Legenda o vitezu" Briana Helgelanda ("Isplata") sjajna je razbibriga, film koji ponajprije želi ugoditi gledateljima koji uzvraćaju kompliment hvaleći ga, i na taj način stvarajući mu reputaciju komedije koja se mora pogledati. Uživjeti se u film doista nije bilo teško jer čak i moderne glazbene podloge (Queen, Eric Clapton, Thin Lizzy…) smještene u dvadeseto stoljeće funkcioniraju zabavno!

A KNIGHT'S TALE
akcija komedija avantura
SAD, 2001

Režija: Brian Helgeland
Scenarij: Brian Helgeland
Uloge: Heath Ledger, Mark Addy, Rufus Sewell, Paul Bettany, Shannyn Sossamon, Alan Tudyk, Laura Fraser
Distributer: Blitz

Nakon smrti gospodara, mladi sluga William (Heath Ledger) prepušten je sam sebi i osim viteškog oklopa, nema nikakve imovine.Otkrivši da je iznimno spretan s oružjem, a osobito rječit s damama, William kreće na put u društvu ekscentričnih kompanjona Rolanda (Mark Addy), Kate (Laura Fraser), Wata (Alan Tudyk) i Geofreya Chaucera (Paul Bettany). Služeći se pseudonimom Ulrich von Liechtenstein, William žari i pali po turnirima diljem Francuske, sve dok ne upozna lijepu Jocelyn (Shannyn Sossamon). No tu je i okrutni protivnik, grof Adhemar (Rufus Sewell)...

Film je dobar, nećete zažaliti ako ga pogledate

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.