Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

[G.ba banovi] Slika dana

570 pregleda · 33 odgovora · otvorena 14.12.2010. u 19:54

Samo da pitam, ko banuje ove sto su na slici dana napisali da Seselj nije ratni zlocinac? Mislim da je to retardirano do bola. Ako ste vec prihvatili sliku dana, kao takvu, trebali ste zakljucati komentarisanje!

I oni razlozi, gdje psujete majke, nazivate ih retardima.... Da li to prilikuje jednom global moderatoru ili adminu?

Sad ono Vladino dolazi do izrazaja. Ne mogu imati svi sve opcije, sad se to pokazuje. Odrastite djeco!

EDIT:

Tema nije dignuta da se raspravljamo da li je Seselj zlocinac ili nije. I po meni, on jeste zlocinac, jer je zivio kao car, dok sam ja i moja porodica i ostali gladovali i gubili nevine. Kriv je jer je sirio politiku mrznje koja je protjerala hiljade ljudi iz rodjenih kuca i domova!

Temu sam digao da vidim da li su oni razlozi bana primjereni najvecem gamersom sajtu. Da je npr stajalo "NACIONALIZAM-14 dana", ne bih A rekao.

A da neko sebi uzima za pravo da spominje majku, sestru ili sta vec, to nije uredu. Jer taj neko mozda nema majku, zamislite kako se osjecaju.
pola ovih sto nesto pisu su djeca od tlinest godina koja ulaze u pubertet...
Neko je gore napisao ako ste vec stavili sliku trebali ste zakljucati komentarisanje. Slazem se u potpunosti sa njim. A oni pacenici koji nisu se mogli sadrzati od komentara stvarno ste idioti. Da imalo pratite desavanja u svijetu, skontali bi zbog cega se njemu sudi i da mu nemoze niko nista u onome Haskom sudu (nebranim covjeka niti ista, ali tako stoje stvari). Zato one internet huligane koji misle da su neko i nesto, uzmu knjigu u ruku i malo se obrazuju, nego da dizu nacionalne teme i probleme na ovome sajtu. Hvalacaopoz
reLo je napisao/la:
Pa ti sto brane Šešelja i njemu slične ne zaslužuju da budu banovani nego da im bude obrisan profil sa gamersa.
Guglaj
reLo je napisao/la:
Pa ti sto brane Šešelja i njemu slične ne zaslužuju da budu banovani nego da im bude obrisan profil sa gamersa.
Brate kako mozes to govoriti kad niko ne moze reci ni da je kriv ni da nije, njemu sude i ja ti kazem da ga nikad nece osuditi, znaci nikad, sudija mu govori da nema dokaza da ga osude, i rek'o mu da kad ovo zavrsi sve da odu na kafu da sjednu da mu objasni neke stvari, ne mogu ljudi da vjeruju koliko je pametan, i kako mozes reci da je ratni zlocinac kad mu haski tribunal ne moze osuditi ? a ti mozes ? ;)
Nemoj se naci uvrijedjen ovo su cinjenice ;)
uopce nisam gledao osobu sa slike, niti me interesira taj seselj, zanimljva je poenta slike i sta govori. prema tome nema potrebe da se stvara polemika oko seselja i njegove proslosti, mislim da nije slika stavljena da isprovocida nekog ovde.
Moje licno vidjenje ovakvih problema koji se sigurno nece zaustaviti na danasnjoj slici dana ...

Komentarisanje se moze u potpunosti ukinuti, stajala bi slika dana i nikada ne bi vidjeli komentare tipa:
- moja slika bolja,
- ko prihvatio, retard
- j***m mu ...
- ne kontam? (pa onda ono jedno vrijeme nez tacno ko pisao zamisli da ti je sestra tamo ...)
- i ostale, ustinu suvisne komentare tipa " hahahah" kakvi su obicno moji, mislim svako od nas se moze a i ne mora nasmijati slici dana, svako od nas moze a i ne mora uvijek da skonta poentu slike dana i kada nastane izlaganje licnih vidjenja i skontavanja sta je "slika dana htjela reci" doci cemo do one poznate "sto ljudi, sto cudi"; gdje niko nece htjeti priznati da je upravo on taj koji je pogrijesio pa ce nastati svadja, psovanje i sve ono sto dolazi sa online raspravama.

Ja smatram da se slika dana treba ostaviti jer nekad zna biti extra, ali smatram da nam ne treba svadjanje i valjanje gluposti u komentarima na istu pa mislim da bi komentarisanje bilo pozeljno izbaciti, na administraciji i ostalim posjetiocima sajta je da odluci zeli li to ili ne, moj glas je 1:50000 drugih, tako da sam sigurno necu postici nista. Izvolite podrzite ili zauvijek donesite pravila za pisanje komentara na sliku dana, to je pravo i efektivno rjesenje problema.

Pozdrav
Odavno sam primjetio da se odredjeni clanovi administracije ne ponasaju u skladu sa pravilima, tj pravila primjenjuju na druge, ali na sebe nikad.. Ovo sad se ne odnosi konkretno na nekoga, jer ne bih da izdvajam.. Po meni je to greska onoga ko ih je birao, jer osobe koje su nekad bile sinonim za spamere, kretene or what na ovom site-u, sada imaju pozicije u administraciji..

Sto se tice same slike dana, nemam nista protiv nje, cak sam se i fino nasmijao.. Druga je stvar sto je 90% clanova napaceno, pa samo trazi razlog za psovanje.. Mislim da vas je vecina pogresno protumacila sliku.. Vezano za te razloge banova, potpuno se slazem sa tobom.. Da je kakva normalna situacija na site-u, vec bi im bile skinute pozicije..
Najbolje bi bilo da se ukine komentarisanje na sliku dana ili da se zaključava svako komentarisanje. Svako ima pravo dati svoj komentar na sliku,al' niko nema pravo da vrijeđa.Na svakoj slici je više negativnih nego pozitivnih komentara i zato bi ukidanje komentarisanja na sliku dana bilo idealno rješenje.
TRL je napisao/la:
doduse, nekima je i hitler (bio) junak
MENI!
... mislim da cilj slike nije bio nacionalizam ! vecina je shvatila cilj slike. malo da se nasmijemo, a lik stvarno izgleda ko da je kreno igrat kantera

reLo je napisao/la:
Ma moj brate ovakve slike ne zasluzuju biti kao slike dana
j***a vas slika dana, sta se dizete odma' svi pametni nesto .. zakljucajte komentarisanje i rijesit ce se sve, kao da ce ova tema ili zalba da ova slika dana nije trebala biti prihvacena promjeniti nesto, hoce al u panjevima ..

takodjer i ovi komentari djeca, vako nako .. imam 16 godina, moze se reci da nisam ni tipicno dijete, a nisam ni odrastao, ali razumite vi 18-20+ da ste i vi bili u godinama 13, 14, 15, 16+ i razmislite kako ste vi razmisljali i sta ste radili, pa onda pisite a ne pravite se sad pametni .. ja znam da ne mogu uci u raspravu sa nekim od 18-20+ jer je normala skolovaniji, citaniji, pametniji ali ne morate ni pisati takve komentare, jer ima onih mladjih u nekim situacijama pametnijih i zrelijih od onih 18-20+..
Sto se mene tice banova nije trebalo bit.
Jer ti koji su komentarisali sliku treba sad da popiju mlijeko i da idu spavat.A ne da pricaju o politici politiku su jedino culi u pjesmam beogradskog sindikata i ostali "RAP" sranja domace proizvodnje.

@Morgane Upravu si sve sto si rekao doduse necu da ulazim u politiku jer me ni nezanima.

@Relo ako si ti banovao nisi trebao jer si trebao promislit da vidis ko je komentarisao te slike to su sve djeca a i oni koji nisu ponasaju se tako.

A sto se tice Nere_f Sta sad trebate momka pljuvat sto je prihvatio sliku pa sta ako jeste slika je dobra samo sto doticni nisu trebali komentarisat jer se ocito nerazumeju u politiku.

izvinite na greskama zurio sam se.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.