Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba [Promjene]

1.270 pregleda · 52 odgovora · otvorena 14.12.2010. u 01:49

E ovako vidim 3 mjeseca niko nikakav kvalitetan CONTEST, Igru, Zanimaciju na ovome situ. Pa sam odlucio sa Vlexom da neke promjene uvedemo,naravno ako ste slozni za to (:

Sjecam se konkursa kad je digao riddle, modove su dobili ovi momci na ovoj temi "http://www.gamers.ba/vijest/10261/novi-moderatori-/". Svi smo se trudili sve je bilo bajno krasno ja i nera smo dizali igre, conteste, zanimljive diskusije. Sjecam se jednog razgovora sa nekim clanovima u Administraciji tadasnjoj kako nam je Bojan dosadio sa svojim Contestima i pravilima za FAN ART podforum, et kolko je bilo i previse zanimljivo da smo postali dosadni jedni drugima, al dobro to sada nije tema...

Forum je preslab sto se tice foruma, samo 4 vrste tema postoje a to su kolko ja vidim :
Neki problem u vezi kompa, fba itd
Prodajel ko sta il' kupuje neko nesta
Slike da ocjenjujemo i movie
I neka beze dosadna diskusija

Dizao sam jednom temu u vezi ovog problema i vidio sam da pisete odma bugove oko site-a, NAS ne intersuju bugovi neg nas intersuje dosada ova koja vlada vec duzi period, i zamolio bi da dizete od sad neke pozitivne teme, da se ne pljuje po temama, vjestima, slikama dana

Svaki vam je komentar "Aj nidje veze" itd te stvari, i onda ubijate covjeka u pojam da ne zna radit, najtezi su poceci i pomozite im u tim pocecima

Ja cu dici GAMERS.BA pjevanje koje sam dizao, opet cu vratiti neke diskusije sto sam radio, al nemogu sam ja i jos 2 3 momka, morate i vi nesta raditi, a ne samo da pljujete kako je gamers.ba FUJ Itd.

Cujem neke price jedva cekate emag.ba pa sta mislite da ce nesto tamo biti bolje nego ovdje ? Taj site ce tek biti konkurencija Gamersu za jedno 2 godine, i onda mozda mozda i opet mozda bude bolji od GAMERSA

Zelim vase prijedloge, vas trud od sada. Optimizam neka zraci

Pitajte sta god vas zanima tu sam kao i sto vlexa da pitate isto

Ovih dana cu skontat neku igricu, nece biti PAINTOMAT, SLIKOMAT itd . Nesto novo i nesto zanimljivije nadam se
1.Nije ni cudo sto raja bjezi odavde kad su admini postali tolko bezobrazni da ako "prdnes" dobijes ban.

2.Na ovom serveru 10% nema ljudi koji bi sta uradili ili pokrenuli jer su uglavnom velike ljenguze i sve im je mrsko.

3.G.ba sve vise propada u zemlju a to dokazuje da je dosta clanova koji su bili nesto ovde prestali bit aktivni i sl.
Bas sam mislio lexa rela ili bojketa da upitam da slikomat 1 dignu
Vise nije Najveca gamerska zajednica nego
Najveca zajdnica mrtvaca treba se to promjeniti

Ako zatreba call me ;)
Imam par ideja, predlozicu ti ih u pm, pa vidi ako hoces, neces, gl svedno, volio bih da se g.ba vrati na stare noge kao prije par godina, ako ne barem polovicno.. Nekazem da je opao ili nesto, nego je malo postalo monotono.. Ali ja sam uvijek uz ovakve nekakve stvari..
Treba ponovo uvesti vicoteku, desktop mjeseca, staredad contesti, raznorazni contesti.. Ja ću se opet sada pokušati dogovoriti s miiretom da napravimo na zimskom raspustu G.ba moviemaking v3 takmičenje nakon uspješnog v2 koji smo također ja i on uradili.
elitewow je napisao/la:
Treba ponovo uvesti vicoteku, desktop mjeseca, staredad contesti, raznorazni contesti.. Ja ću se opet sada pokušati dogovoriti s miiretom da napravimo na zimskom raspustu G.ba moviemaking v3 takmičenje nakon uspješnog v2 koji smo također ja i on uradili.
Slazem se,ovo je najbolji prijedlog koji sam vidio u ovoj temi :P
ja bih najvise volio nove skinove + ako je moguce malko ubrzati ovaj g.ba :D

i naravno desktop mjeseca
SLIKOMAT!

Svaki vam je komentar "Aj nidje veze" itd te stvari, i onda ubijate covjeka u pojam da ne zna radit, najtezi su poceci i pomozite im u tim pocecima ~ slazem se sa svakom rijeci

~ Napraviti takmicenje u crtanju rukom ! Ne u ps i paintu...

~ Odavno nije bio nikakav FA MASTER BATTLE

Pomoci cu ti oko raznih takmicenja

Imam dosta ideja javicu ti se na pm pa odluci :D
n00b_n1 je napisao/la:
1.Nije ni cudo sto raja bjezi odavde kad su admini postali tolko bezobrazni da ako "prdnes" dobijes ban.

2.Na ovom serveru 10% nema ljudi koji bi sta uradili ili pokrenuli jer su uglavnom velike ljenguze i sve im je mrsko.

3.G.ba sve vise propada u zemlju a to dokazuje da je dosta clanova koji su bili nesto ovde prestali bit aktivni i sl.
1+ Za ovo

A jaran, slobodno me banuj, kao da me libo k za ban na g.ba.......sliku dana i vijesti mogu citati i bez profila......

I kazete emag konkurencija, pa naravno da jeste kada banujete koga stignete...
Gdje je nestalo Desktop takmičenje Oo
Bata iznenadjujes me sa svojim glupostima hahahahhahahahahahahha
WOPAAA je napisao/la:
Gdje je nestalo Desktop takmičenje Oo
Bravo ! +1

- nije odavno bilo, a i 'ocu da se takmicim ;*

2010 - Februar Gamers.ba Desktop. - 1st place
2009 - Juli Gamers.ba Desktop. 1st place
2009 - Avgust Gamers.ba Desktop. - 1st place

Takodjer bih volio nesto da bude u vezi Gaming Movies
Vratite moju revolucionarnu "pogodi igru" ! Zaduzite jednog administratora/moderatora da prati redovito temu i brise glupe postove i daje aplauz tocnim odgovorima i vidit cete odaziva.
Ako vam nesto treba inace , osim para , tu sam
Prvo pokrenite IF ponovo pa onda ubacujte razna takmicenja(gdje bi bilo sjajno uvesti vicoteku...).
Temu u IFu nisam vidio ima 3-4 mjeseca,tako da to treba srediti jer su tu svi u plusu.U plusu su naravno oni koji imaju pristup IFu,odnosno oni koji mogu dici temu i izjasniti se/iznijeti svoje misljenje,diskutovati bez nekih grubih riječi i (ne)kulture,a u plusu smo i mi koji nemamo pristup IFu jer mozemo procitati neki pametan post/diskusiju jer se svi današnji postovi/teme zasnivaju na "Problem sa csom","Trazim clan",a onda slijede odgovori poput "Use google glupane" ili "Neces ovdje naci clan,botino" itd...
" Ja imam jednu nadam se dobru ideju!! "

Posto svaki dan vidim teme oko preporuke filmova vec odavno sam htio da dignem jednu temu gdje bi svako od nas preporucio po koji film,ono stavio sliku filma,kratki opis,link na imdb i po mogucnost trailer sa youtubea.Naravno to sve uredno i sazeto da bude a ne da neko stavi sliku filma preko citavog foruma,nego one male koje su namjenjene za forum.Tema bi trebala uvijek stajati u zanimljivim i na vrhu,jer kolko ste puta sami vi dosli u situaciju da vam je dosadno i da vam se gleda neki film a ne znate koji jer ste "skoro sve pregledali".Naravno svakom ko postavi neki film moderatori admini daju aplauz,tako da i ovi zeljni bodova mogu zaraditi na trud a ne na spamanje i neke gluposti...

Tim bi smo ozivjeli forum a u isto vrijeme bi smo imali jako korisnu temu a i smanjili bi smo broj tema koje se svaki dan otvaraju oko filmova...

Nadam se da je ideja korisna :D
spY je napisao/la:
Ye, od g.ba prave estradne zvijezde.ba
U pravu si.

@n00b_n1

Gamers.ba propada u zemlju jer svi krše pravila , a admine boli biciklo za to.

^.^
Dozvoliti kladjene sa bobama iskljucivo na cs meceve. Znaci otvori se zvanicna tema za neki mec il' meceve i samo se na temi smije postaviti oklada , i citirati u koliko zelis postaviti okladu , znaci nema postova tipa "da mi je bodovi da se i ja okladim" i tako to.

Temu bi otvarala samo odredjena osoba koja bi vodila sve to i zapisivala one koji ne ispostuju okladu , znaci ne ispostujes okladu ne mozes se vise ni kladiti. Teme bi se naravno otvarale samo za jace i neizvjesnije meceve , a ne za ove izvjesne jer bi se svi kladili na jednu ekipu.

Primjer postova u kojima bi se stavljale oklade:
- Ja: 75 bodova na fnatic , maksimalno se kladim sa dvije osobe.
- On me citira : Prihvacam

I znaci samo mi se dvije osobe mogu javiti , jer imam bodova samo za dvije oklade , zato je vazno naznaciti koliko ljudi moze prihvatiti vasu okladu.
Ja cu samo reci Svaka vam cast momci ! Sto se mene tice, emag nikada nece dostici taj nivo na kojem je g.ba ! A te novosti (nove stvari) koje uvodite, stvarno, nadam se da ce biti VRH ! Ugl, GL momci ! ;)
Daj daj daj da ima bacim jednu bombu.

JA IMAM BOBMU :)

http://www.youtube.com/watch?v=gJZ0xZuW7mw&feature=related

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.