Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Degustacija pica i hrane

197 pregleda · 15 odgovora · otvorena 10.12.2010. u 14:21

Dobro jutro raja.

Evo oni mi supci jutros 2 teme izbrisali, pa moram jos jednu otvorit, ono za raju 'na.

Razmisljam sta da degustiram za novu godinu i gdje da idem. Gdje vi idete ?

Tuzna istina: http://www.gamers.ba/forum/10/126875/legalizacija/ , shvatio sam da 100ka radi za policiju.
Degustiraj picic Najbolje

Sto se tice nove, vec 3. godinu zaredom smo iznajmili planinarski dom u sred sume, otprilike 20ak ljudi, rostilj, cuga, vatromet, zajebancija.. Za mene, nova godina ne moze biti bolja.. U gradu ostati je smrt..
sve je dobro za piti sto je iznad 35%:D:D:D

svejedno gde ideš, sa društvom dobrim nigde nije dosadno

kakve sam k..... nafake najvjerovatnije cu raditi
31, 01, 02
ubiše me nocne smjene
bolovanje da uzmem=otkaz fiX pada
Najbolje 5 jarana i 5 kolegica...Pica pun kamion, odvalite se negdje van grada, vikendica ili nest sl...Ponapijate se i onda ko kome....;)
Razz0r je napisao/la:
Najbolje 5 jarana i 5 kolegica...Pica pun kamion, odvalite se negdje van grada, vikendica ili nest sl...Ponapijate se i onda ko kome....
Za koga ti pricas?
Tebi idolu, zar je tesko skontat...

To si pitao...A ja ti dao prijedlog;)
Razz0r je napisao/la:
Tebi idolu, zar je tesko skontat...

To si pitao...A ja ti dao prijedlog
Haj da si rekao ti i 5 cura odete negdje i orgijate. Pa bi mozda i poslusao.
Omg ti nisi sposoban za jedne kad si pijan a kamo li za 5 cura..Ne lupaj tebra, bez dobrog drustva nema ni dobrog provoda;)
kupi sebi ljepila i onih vrecica i snifaj svu noc :D
Razz0r je napisao/la:
Omg ti nisi sposoban za jedne kad si pijan a kamo li za 5 cura..Ne lupaj tebra, bez dobrog drustva nema ni dobrog provoda
Get a life.
Ma brate iznajmi kucu, zovni samo svoje najj prijatelje to ti je do 5 muskaraca + ti i zovni preko 15 cura, uzmi droge alkohola i to ti je to
meni je najbolje kod kuće

HOME SWEET HOME 9-)

uzmem dinamita i rokaj

zatim
SUHO MESO sine + CocaCola + SOMUN
Gdje god da ides i sta god da radis ako je raja tu Sve je ravno do mora
Razz0r je napisao/la:
Omg ti nisi sposoban za jedne kad si pijan a kamo li za 5 cura..Ne lupaj tebra, bez dobrog drustva nema ni dobrog provoda;)
Nije on sposoban ni za jednu zenu. Provjeri njegovu galeriju, pa slobodno mozes editovati post i napisati 10 muskaraca, a zene potpuno neutralisi.
Zavisi kad pocinjes. :)
Mi pocinjemo 30. popodne, vikendica.
Pocetak lagano, pivo malo vutre i tak, kasnije kad svi dodju popravljanje speedom :) 31. se prikopcava blic i dolazi DJ, malo smileya vodka, jacky itd zavisi ko sta gotivi i za 1. poslijepodne pripremis makar cizu zutog da se lagano opustis :)
Blackwater je napisao/la:
Nije on sposoban ni za jednu zenu. Provjeri njegovu galeriju, pa slobodno mozes editovati post i napisati 10 muskaraca, a zene potpuno neutralisi.
Hahaha ma pusti idola kraju...On je faca :o lol

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.