E ovako:
Danas nam je zadnji dan Wotlka "na zalost"
izlazi cataclysam za tocno nekih 17 sati i 30tak minuta ; Mozete pratit na mmo championu ako vas bas volja
, pa eto volio bih da malo otvorimo neku temu tko ce da nastavi da igra tko ce quitat, sta cete igrat koju klasu koje profesije, vasa misljenja kakvo ce to sve da bude
samo znam da nemogu docekat 00:01 veceras, koji ce to haos bit kad se pocne levelat
evo odma da kazem svoje misljenje
Mislim da ce igra nalikovat na TBC i to mi je veoma drago
nece bit gear up za 2 dana tako mi se barem cini, totalna promjena igre, citajuci shvatio sam da ce ti guild biti potreban za mnogo stvari znaci bit ce manje pugova i to je lijepo za cut, jedino sto mi se ne svidja je to sto ce 10 man i 25 man dijelit sejv to mi se nikako ne svidja, i sto se uzima realm first na 10 manu, ali unatoc svemu raid difficulty na 25 man i 10 man ce bit isto mozda je to cak i prednost za guildove sa manje ljudi
.
Prvi raid ce biti pod vodom zato su i poboljsali efekt vode u 4.0 patchu; takodjer prvo podrucje se levela pod vodom znaci dobijete mounta "doslovno HYDRA
" i sa njom pod vodom plivas levelas etc. Svidjaju mi se guild achievementi to sam napomenuo gore da ce se vise stvari raditi sa guildom, dolazi nam tzv. guild mount, neznam kako izgleda u aliance al u horde je jedan mocni skorpion
. U pocetku dolaze nam 3 nova raida Throne of four winds, Bastion of Twilight, Blackwing descent; dvije nove rase goblini i worgeni
Svidja mi se kod goblina one dvije racionalne tj. ako ce ostati kakve su bile i na beti ono ima kao rocket launcher neki odbaci te slicno je disengagu samo sto te odbaci naprijed a ne nazad, i dobije kao raketicu kojom udari 8k target ( sto je naravno kap u moru s obzirom da u blue gearu imate po 110k healtha )
dolaze nam sedam novih dungeona i 5 novih podrucja
dolazi nam par novih PvP stvari kao 1 world zone u smislu wintegraspa, 2 ili 3 nova battlegrounda nisam siguran
dolazi nam takdojer i jedna nova profesija Archelogy koliko sam shvatio ona ce bit u smislu fishinga cookinga i first aida ali sa njom cemo kao istrazivat nesto ima brdo finih mountova petova i itema za pronac
koji su naravno bind to account.
To je novost, povecaje se intezitet igranja znaci nece bit onako ukopaj se na jedno mjesto i spam rotaciju,
Arena mi se osobito svidja
jer nema vise onog krvavog bursta ko u wotlku da dodje covjek upali bloodlust i jednostavno ubije, igrat ce se ko u tbcu vise na CC, znaci igro sam malo na beti i svidjelo mi se,
http://www.mmo-champion.com tu mozete pogledat gear od sezone 9 uglavnom ljepsi je od sezone 5 sto jest jest hh.
A sto se tice klasa mislim da cu igrat samo magea ovu expanziju, jednog vec imam jos jednog levelam i dovoljno, mozda cak i paladina posto ima poljepsih achievemenata atm
Vecina klasa je isto dobila self healing, ali sto je blizzard izjavio u blue postu da ce nastavit davati self healinge i povecavati health sve dok se situacija u areni ne promijeni znaci da se covjek ne moze ubit u nekom burstu kao u wotlku, to vam opisuje djelomicno zasto ce ljudi imati preko 100k+ healtha etc. etc.
uglavnom dolazi nam mnogo stvari da ne bi vise brbljao
neda mi se
da napomenem nece biti bas lagano izlevelat ko na beti jer je tamo bio smanjen experience da ljudi mogu brze izlevelat da testiraju igru opcenito
PAKET RED BULLOVA koja kutija cigara i nesto hrane pored kompjutera
uglavnom nema spavanja od 80-85 
e sad zanima me vasa misljenja o igri i tako dalje
moze cak i u zanimljive
Nadam se da cete uzivat
pozdrav
Danas nam je zadnji dan Wotlka "na zalost"
izlazi cataclysam za tocno nekih 17 sati i 30tak minuta ; Mozete pratit na mmo championu ako vas bas volja
, pa eto volio bih da malo otvorimo neku temu tko ce da nastavi da igra tko ce quitat, sta cete igrat koju klasu koje profesije, vasa misljenja kakvo ce to sve da budesamo znam da nemogu docekat 00:01 veceras, koji ce to haos bit kad se pocne levelat

evo odma da kazem svoje misljenje
Mislim da ce igra nalikovat na TBC i to mi je veoma drago
nece bit gear up za 2 dana tako mi se barem cini, totalna promjena igre, citajuci shvatio sam da ce ti guild biti potreban za mnogo stvari znaci bit ce manje pugova i to je lijepo za cut, jedino sto mi se ne svidja je to sto ce 10 man i 25 man dijelit sejv to mi se nikako ne svidja, i sto se uzima realm first na 10 manu, ali unatoc svemu raid difficulty na 25 man i 10 man ce bit isto mozda je to cak i prednost za guildove sa manje ljudi
.Prvi raid ce biti pod vodom zato su i poboljsali efekt vode u 4.0 patchu; takodjer prvo podrucje se levela pod vodom znaci dobijete mounta "doslovno HYDRA
" i sa njom pod vodom plivas levelas etc. Svidjaju mi se guild achievementi to sam napomenuo gore da ce se vise stvari raditi sa guildom, dolazi nam tzv. guild mount, neznam kako izgleda u aliance al u horde je jedan mocni skorpion
. U pocetku dolaze nam 3 nova raida Throne of four winds, Bastion of Twilight, Blackwing descent; dvije nove rase goblini i worgeni
Svidja mi se kod goblina one dvije racionalne tj. ako ce ostati kakve su bile i na beti ono ima kao rocket launcher neki odbaci te slicno je disengagu samo sto te odbaci naprijed a ne nazad, i dobije kao raketicu kojom udari 8k target ( sto je naravno kap u moru s obzirom da u blue gearu imate po 110k healtha )dolaze nam sedam novih dungeona i 5 novih podrucja
dolazi nam par novih PvP stvari kao 1 world zone u smislu wintegraspa, 2 ili 3 nova battlegrounda nisam siguran
dolazi nam takdojer i jedna nova profesija Archelogy koliko sam shvatio ona ce bit u smislu fishinga cookinga i first aida ali sa njom cemo kao istrazivat nesto ima brdo finih mountova petova i itema za pronac
koji su naravno bind to account.To je novost, povecaje se intezitet igranja znaci nece bit onako ukopaj se na jedno mjesto i spam rotaciju,
Arena mi se osobito svidja
jer nema vise onog krvavog bursta ko u wotlku da dodje covjek upali bloodlust i jednostavno ubije, igrat ce se ko u tbcu vise na CC, znaci igro sam malo na beti i svidjelo mi se, http://www.mmo-champion.com tu mozete pogledat gear od sezone 9 uglavnom ljepsi je od sezone 5 sto jest jest hh.
A sto se tice klasa mislim da cu igrat samo magea ovu expanziju, jednog vec imam jos jednog levelam i dovoljno, mozda cak i paladina posto ima poljepsih achievemenata atm

Vecina klasa je isto dobila self healing, ali sto je blizzard izjavio u blue postu da ce nastavit davati self healinge i povecavati health sve dok se situacija u areni ne promijeni znaci da se covjek ne moze ubit u nekom burstu kao u wotlku, to vam opisuje djelomicno zasto ce ljudi imati preko 100k+ healtha etc. etc.
uglavnom dolazi nam mnogo stvari da ne bi vise brbljao
neda mi se
da napomenem nece biti bas lagano izlevelat ko na beti jer je tamo bio smanjen experience da ljudi mogu brze izlevelat da testiraju igru opcenito

PAKET RED BULLOVA koja kutija cigara i nesto hrane pored kompjutera
uglavnom nema spavanja od 80-85 
e sad zanima me vasa misljenja o igri i tako dalje
moze cak i u zanimljive
Nadam se da cete uzivat

pozdrav
, al sjebase mi igru cuj 100k + hp to malo