Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Razer Mantis Speed or Control

262 pregleda · 7 odgovora · otvorena 05.11.2006. u 18:02

Vako trazim podlogu

Razer Mantis Speed ili Razer Mantis Control !

Dajem 65 km ili 4D i 20 km

Ako neko ima da prodaje neka se javi na msn :
[email uklonjen]
razer mantis = 50 KM
steelpad S&S = 50 KM

platnena podloga - neprocjenjivo hahahaha
               Lord je napisao/la:
razer mantis = 50 KM
steelpad S&S = 50 KM

platnena podloga - neprocjenjivo hahahaha

hahahahaha
aNd brate stavljo si vec temu reko sam ti ja da ima razer mantis speed u DNCu u sarajevu na carsiji Veliki Curciluk ulica cijena 56 KM
Eh ovako, imam ja Mantis Control a igrao sam jedno mjesec dana i na Mantis Speedu... Speed je za igrace sa manjim sensom, a kontrol za igrace sa vecim... Control je malo grublji, tj. ima grublju podlogu i ne leti mis na njemu kao na Speedu, ali meni ipak bolje pashe Control... Eh sad zavisi od ukusa i od sensa...

Ovaj sto je napisao da je Mantis 50KM nije upravu jer je Mantis min. 65KM a ja sam ga nabavio iz Zagreba u firmi MAGAZINRS...

Eto toliko
               Siletina je napisao/la:
Eh ovako, imam ja Mantis Control a igrao sam jedno mjesec dana i na Mantis Speedu... Speed je za igrace sa manjim sensom, a kontrol za igrace sa vecim... Control je malo grublji, tj. ima grublju podlogu i ne leti mis na njemu kao na Speedu, ali meni ipak bolje pashe Control... Eh sad zavisi od ukusa i od sensa...

Ovaj sto je napisao da je Mantis 50KM nije upravu jer je Mantis min. 65KM a ja sam ga nabavio iz Zagreba u firmi MAGAZINRS...

Eto toliko

aj sta se hvalis !
Imam i ja mantis speed, jer ja imam manji sens (uvijek 1 ) i meni je bolja speed, ali Siletina ima mozda 2 i njemu je bolja mantis control!

btw. nemoj uzimat control puno je hrapava!
               s0m30n3 je napisao/la:
aNd brate stavljo si vec temu reko sam ti ja da ima razer mantis speed u DNCu u sarajevu na carsiji Veliki Curciluk ulica cijena 56 KM

Thnx odoh sutra da vidim ako imaju odma da uzmem

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.