Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Logitech_vs_Razer

426 pregleda · 20 odgovora · otvorena 11.02.2007. u 10:38

Ljudi planiram sebi kupiti tastaturu ali neznam bil Razer Tarantula ili Logitech G15....

Kazite mi svoje misljenje i koja je bolja...

TNX
ma g 15
em sto je jeftinija ima vishak tipaka za bindanje i sve to tastatura ti je odlicna za igranje WC III i ja je osobno imam i koristim, takodjer odlicna za igranje quake, sa csom se ne podudara znaci mozes da bindas od g1 do g 15, imas jos od m1 do m3 i na svakom od m imas po 15 tipaka tako da je odlicna za bindanje, trece imas pomocni ekran za koji su potrebni driveri dobijes ih kad kupis tastaturu al npr. za vishe drivera mozes sa neta skinut...
g15 kosta 132 km tolko sam je ja platio i bolja mi je od tarantule i lijepsa
a tarantula 250 ...
Imao sam ja i jednu i drugu ipak mi je Razer tarantula nek bolja, i sad je koristim, a Logitech g15 sam odbacio
tarantula sto je skuplje to je bolje
tarantula , igrao na obadvije tarantula wins
meni su glupi ljudi sto za tipkovnice daj pun ..... para...uzmi microsoft 30 km a cudo je...
dobro ako si ti tajkun uzmi al ja bi uzeo do 30 km za ostatk para iznajmio ku**u i uzeo gajbusu...cijelu noc bi fragove skupljo
bas je tema za spamanje....
               perke. je napisao/la:
dobro ako si ti tajkun uzmi al ja bi uzeo do 30 km za ostatk para iznajmio ku**u i uzeo gajbusu...cijelu noc bi fragove skupljo

ovaj lik nije normalan sekunde

@ TARANTULA
imao sam tarantulu i igrao sam na g15
g15 meni nikako ne odgovara (ne kontam)

tarantulu uzmi , trebat ce ti vremena da se naviknes ko i meni
cuo sam za obadvije da su odlicne

ali ja bi g15

ili sto onaj lik kaze uzmes neku do 30 KM i ono ostavis sebi
hahah

G15
               ScorpiON? je napisao/la:
Naravno da ti je bolja tarantula zato sto je i skuplja ... ali kako oces .. .tvoj izbor !
Zavisi ako oces za igrice !

nije istina...razer je skuplji od logitecha ! a g15 je bolja !imam je ...a na tarantuli samo 2 dijela svijetle a na g15 cijela tastatura hf
tarantula ofkors

razer rulz
ma G15 prawa djecija tastatura nakav disp nes a i ogromna ma Razer oprema je trenutno bolja kako god
               perke. je napisao/la:

e Dusha draga najpametniji :* :*
Logitech G15.
Nekako bolje lezi meni pa makar. Al ne znam tvoja je lova pa ti vidi. To je samo moj prijedlog.
G15 - mozda se malo tesko privici u pocetku, ali ima punooo vise mogucnosti neko Tarantula.

Tarantula - expensive razer nuts, nije bas cijenjena, uostalom pogledaj na netu i raspitaj se na ostalim forumima.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.