Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 100 bodova

Problem sa 100 HZ @ win7

211 pregleda · 14 odgovora · otvorena 02.12.2010. u 12:30

Intresuje me kako da stavim 100 HZ na 1024x768 rezluciji na Windows 7 operativnom sistemu, ko mi bude dao resenje evo ovih 100 bodova, evo vam slika da vidite sta se ne moze uraditi..

Monitor ne podrzava tu rezoluciju ?!?
mozda

kod mene vise od 60Hz nece
izbaci Input not suported
LenoX_ je napisao/la:
LCD il CRT monitor ? i koji ?
CRT SyncMaster 793DF ma xpu je moglo 100 HZ
Likewtf je napisao/la:
Ne moze ni meni vlado
Dinno je napisao/la:
Ne moze ni meni vlado
Zbog ovoga me nervira, oci mi ispadose na max rezoluciji a ocu max rezoluciju zbog grafe, izgleda da cu instalirati xp ako nista ne budem mogao uraditi :/
Likewtf je napisao/la:
Ma monitor neda na sedmici veci refresh rate jbg
Likewtf je napisao/la:
Zbog ovoga me nervira, oci mi ispadose na max rezoluciji a ocu max rezoluciju zbog grafe, izgleda da cu instalirati xp ako nista ne budem mogao uraditi :/
Sta ce ti max rez kad ti je monitor 17"? Ako hoces u igricama mozes al ovako na destkopu nez :O
http://windows7forums.com/windows-7-support/3456-100hz-windows-7-build-7048-a.html
eto
Pazi ima fazon da stavis drivere od monitora koji podrzava 100hz i tako prevaris win 7 ali mi stvarno mrsko objasniti kako to da odradis googlaj malo :)
StrikerHAVEN je napisao/la:
Pazi ima fazon da stavis drivere od monitora koji podrzava 100hz i tako prevaris win 7 ali mi stvarno mrsko objasniti kako to da odradis googlaj malo
Nasao sam ovo

http://www.sevenforums.com/tutorials/256-screen-refresh-rate-display-settings.html

probacu sada
Likewtf je napisao/la:
Brate imam isti monitor, 85hz max :S

I klikni tu kvakicu ispod 85hz da ti pokaze koliko monitor moze izbacit =D
Sve zavisi koji operativni sistem imaš i koliko ti maksimalno podržava tvoj monitor. Ne vjerujem da ćeš moći to namjestiti na win 7, jer xp više ti može podržat od windows 7.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.