Moj steam riskee330 koji koristim godinu i po mi je disablovan danas i nemam pojma zašto. Provjerio sam da li je VAC banned i nije bio, legalno je sve uplaćeno preko jarana i sada ne kontam šta je moglo biti. Share sam acc sa WonderBoyom i to je to. Poslao sam njima support maloprije. Mene sada zanima imam li ja šanse bez CD-Keya ili bez ikakve informacije o uplati dobiti svoj steam acc. Ja znam PW, SA, E-Mail i sve ostalo.
Diskusija
Steam Disablovan
249 pregleda · 14 odgovora · otvorena 01.12.2010. u 01:14
NE NE VARATI ŽIŽA WH 

Pitaj Sequnixa da ti da zadnja 4 broja njegove kreditne kartice i pošalji im u support ticketu ta zadnja 4 broja i vratit će ti..
Ma ja te scamm'o ba.
Seksanna je napisao/la:
Ma ja te scamm'o ba.
Jason je napisao/la:
Pitaj Sequnixa da ti da zadnja 4 broja njegove kreditne kartice i pošalji im u support ticketu ta zadnja 4 broja i vratit će ti..
Ako je kupljen hakovanom karticom , pozdravi se , ciaaooos
Kad, djeca kardaju steamove
53m1r je napisao/la:

@chile
ma legalan steam 100%
53m1r je napisao/la:
Medeni je napisao/la:
Neću da psujem i nerviram se, ali pogledaj temu i vidjećeš da piše da je steam kupljen legalnom karticom od jarana koji je punoljetan i na čijem je imenu i prezimenu kartica.
Mnogi govore legalnom karticom je kupljeno a ustvari cardaju i furke prave

Ako ti je legalna kartica posaljes im mail sa podatcima od kartice i sve fino, i dobit ces steam nazad
53m1r je napisao/la:
Koji god se steam uzme legalnom karticom, ne disabla se u 99,99%,
Ako ti je legalna kartica posaljes im mail sa podatcima od kartice i sve fino, i dobit ces steam nazad

Večeras ću dobiti podatke od kartice, jer kad sam dobio novi PC sve sam formatirao. Valjda će debili vratiti
Imash josh jedan nachin da ti disable steam , a to je ako vishe accova prijavish na isti mail ...
Medeni je napisao/la:
E ja sam u tih 0.01%
Večeras ću dobiti podatke od kartice, jer kad sam dobio novi PC sve sam formatirao. Valjda će debili vratiti
steampowered.com
imas tamo kontakt nesto, onda imas da biras tamo steam disabled..
onda onaj cd key nemoj ukucat jer ga nisi dobio uz steam, samo dole napisi sta je problem i podatke od kartice, tj zadnja 4 broja ime i prezime
Ne mora značiti da je kartica u pitanju, meni su jednom disable steam zato što je neko provalio pw, ušao promjenio sve postavke obrisao friendse.
Samo sam poslao cd key i sve su mi vratili normala
Samo sam poslao cd key i sve su mi vratili normala
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.