Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Zajeban cheat ?

260 pregleda · 7 odgovora · otvorena 20.06.2011. u 20:59

Poz.. Da vas pitam,imam jednog frajera na serveru,konstatno pali wh ali je ono ofirno stvarno,i kad ga banujem banshotom kad god ga postavi banshot bude cist ..Jeli ima kakav cheat koji nakon bana ostavlja cistu sliku ili je nesto drugo ? Gledo sam i neki program da vidim jel fotosopirana slika i to je bilo cisto ..
Skoro svaki wh izbacuje čistu sliku ali svaki banshot uzima 2 slike od banshota a cit izbacuje jednu cistu i jednu prljavu sliku... Ako mu zaredas 5 banshota i posalje ti 10 slika ne moze nikako sakriti cit.
Moguće je..Pokušaj ovako kako je relo rekao ili pokušaj sa ovim
amx_exec "nick" "screenshot" (to kucaj jedno 20 puta) i neka ti stavi u Jedan folder u uploda na Forum ili nebitno gdje...

amx_exec "nick" "record 4Admin.dem" mozes i pokušati sa demom on ti 100 % recorda screen i cheat i sve..

Nadam se da sam pomogao
Pokusacu i to,hvala
Jednostavno ti uzmi i snimaj ga dok igra, das mu ban ako se bude ikada zalio ti dostavis demo i rijesen problem. Kad vec kazes da je ofiran wh nemas nikakvih problema...
Twistter je napisao/la:
Moguće je..Pokušaj ovako kako je relo rekao ili pokušaj sa ovim
amx_exec "nick" "screenshot" (to kucaj jedno 20 puta) i neka ti stavi u Jedan folder u uploda na Forum ili nebitno gdje...

amx_exec "nick" "record 4Admin.dem" mozes i pokušati sa demom on ti 100 % recorda screen i cheat i sve..

Nadam se da sam pomogao
Ne vidi se čit na demu
reLo je napisao/la:
Skoro svaki wh izbacuje čistu sliku ali svaki banshot uzima 2 slike od banshota a cit izbacuje jednu cistu i jednu prljavu sliku... Ako mu zaredas 5 banshota i posalje ti 10 slika ne moze nikako sakriti cit.
kako mi je cudno vidjet tebe s bodovima ... :S

@ tema

opali liku puno banshota ... nek uploada sve ... radice :D
FFX , je**n čit skroz

Ja znam prije dok sam kreno igrat csa nekad sam igro s njim kad ti admin uradi SS bude čisto al bude grška na SSu primjer meni jednom je bilo na MP igre admin me bannovo na MP Igre DD2 a pisalo da me banovo Admin na MP Igre DE_INFERNO .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.