Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

#cs.gather.rs Chanel

254 pregleda · 9 odgovora · otvorena 30.11.2010. u 15:32

Bila tema , dižem opet jer 90 % vas nije uspjelo da je pročita , jer je u kratkom vremenu nestala iz indexa.

Tema odobrena od vlexa.

irc.quakenet.org mrezi, je zvanicno ponovo poceo sa radom, sa novim osobljem, novim forumom i novim poboljsanim funkcijama i stabilnijim serverima.

Za Vas koji ne znaju, Gather-Network je globalna mreza gde se igraci CS-a i drugih igara, okupljaju sirom sveta i igraju On-Line Mix 5vs5 meceve po ceo dan. Pored toga, Gather-Network Vam pruza neverovatnu sansu da jednom mesecno, osvojite neverovatne materijalne nagrade kao sto su SteelSeries Siberia V/2 slusalice, Kinzu opticki mis, 4HD Podloga za mis.

I to je stvarno! Ako ne verujete, spisak oktobarskih pobednika mozete videti na ovom linku -> KLIK.

#CS.Gather.RS je domaci kanal koji okuplja igrace iz stare Jugoslavije, kanal se jos uvek dize na noge, ali, uprkos tome, i dalje ima dosta igraca i trenutno se dnevno proseku odigra 30 meceva.
Jedan igrac sa naseg kanala, ujedno i admin naseg kanala je u oktobru osvojio SteelSeries 4HD podlogu za mis, i u trenutku kucanja ovog posta, cilja ka tome da uzme ceo komplet jer je na prvom mestu.
To je samo jos jedan dokaz o tome koliko je Gather-Network velika mreza.

Da bi ste igrali na Gather-Networku ili jos bolje, na nasem kanalu, sve sto vam je potrebno jeste:
- Original Counter-Strike (Steam)
- drugi IRC Klijent
- Najosnovnije poznavanje rada na racunaru
- 10 minuta Vaseg vremena.
-Također sutra izlazi player skripta.

Kada instalirate mIRC, konektujte se na server irc.quakenet.org kucanjem komande /server irc.quakenet.org -j #cs.gather.rs i napravite svoj Q auth.
Detaljan vodic o tome kako napraviti Q auth, mozete videti ovde -> KLIK.
Ali, ukratko, nakon konektovanja na server, registrujte se kucanjem komande
/msg Q hello Email Email
(da, 2 puta kucate Email adresu)
I dobicete povratne informacije putem Vase email adrese kao i dalja uputstva.
Kada dobijete password i username od vaseg Q auth-a, mozete se authovati kucanjem sledece komande u bilo kom aktivnom prozoru mIRC-a dok ste konektovati na irc.quakenet.org server.
/msg [email uklonjen] auth qusername qpassword.
qusername kao i qpassword cete zameniti za Vas Q Auth username i password koji ste dobili putem mail-a.

Zatim se registrujte na Gather-Networku, najbrzi nacin je kucanjem komande
/msg cs-gather-rs hello email email
(da, ista je procedura kao za pravljenje Q autha)
Ili detaljniji vodic, sa sve slikama mozete videti ovde -> KLIK.
Kada napravite GN Account, trebate dodati SteamID na Vas profil (vise objasnjeno u prethodnom linku), staviti glavni kanal na #cs.gather.rs i dodati Vas Q Auth na profil. Zatim se authujte na IRC-u slicnom komandom koju ste koristili za autorizaciju sa Q.
/msg cs-gather-rs auth
BEZ Username-a i Password-a.

Nakon toga ste spremni za igranje.
Posle samo trebate sacekati da neki admin pokrene mec, i dodate se na taj mec kucanjem komande !add na aktivnom gather kanalu.
Spisak svih komandi mozete videti ovde -> KLIK.

Uputstvo o tome kako da dobijete premium koji je potreban za osvajanje nagrada, mozete naci ovde -> KLIK.

Trebali bi ste da znate da se na Gather-Networku STROGO postuju pravila, pazljivo ih procitajte pre nego sto se dodate na bilo koji mec, jer vecina dodeljenih banova se dodeljuje bas zbog toga sto pravila nisu procitana, MORATE[/b] imati Anti-Cheat ukljucen pre nego sto udjete na server, [b]MORATE[/b] se pojaviti na mecu ako ste se vec dodali i [b]NE SMETE izaci sa meca dok ne dodje Vasa izmena.

Pravila Gather-network-a mozete naci ovde -> KLIK
Pravila kanala .rs mozete naci ovde -> KLIK

Takodje PAZLJIVO[/b] birajte ime account-a na Gather-Networku, jer ime accounta koji napravite ce se koristiti kao Vas in-game nick i [b]NE POSTOJI mogucnost da se to promeni.

Linkovi koji bi bili od pomoci:
Oficijalni sajt i forum #CS.Gather.RS kanala
Tema sa svim vodicima od pomoci

Zelimo Vam srecu i lep provod na nasem kanalu.
Srdacan pozdrav,
Gather-Network.rs Team
uspjelo nas je 90&% da procita, smaras 

Post dobio šamar od 100kaa

Koliko mogu da primjetim sve je vise tema o gatheru jel' to

propao eplay ili ima nesta bolje na gatheru ?
dYi je napisao/la:

bivsi ePlay.rs = cs.gather.rs.
dYi je napisao/la:

Eplay.rs channel je prešao na gather-network jer lider eplaya nije popraviljao neke bagove na BOTU kao npr konstantno blokiranje servera.
Ja sam ovo cudo pokusao napraviti , ali sam imao problema oko steam id pa sam se manio ovog :@
qround je napisao/la:
Ja sam ovo cudo pokusao napraviti , ali sam imao problema oko steam id pa sam se manio ovog :@
Reci kakvih problema , ja ću ti riješit.
SRCEMOJE je napisao/la:
Reci kakvih problema , ja ću ti riješit.
Napravio sada 
MA OVO BOG NEMOZE SKONTAT OVAJ MIRC UPISEM EMAIL I OVA SRANJA I CHANEL E JEBOTE HLJEB I GATHER

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.