Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Gothic 3 vs. Guild 2

687 pregleda · 19 odgovora · otvorena 04.11.2006. u 23:27

Gothic 3 vs. Guild 2

Gothic 3 0 · 0%
Guild 2 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Koja je po vama bolja RPG igra

Gothic 3

Guild 2

nemozes procjeniti koja je bolja igra po screnovima to se gleda po prici igre itd
ali za sigurno su ta 2 rpga i oblivion ove godine najbolji RPG-ovi
ovi screenshoot-evi bi samo trebali kao malo navesti o cemu se radi u igri, grafiku, efekte, itd.
Gothic 3 ti je RPG kao Oblivion po mome ukusu i misljenju jedan od najjacijh zanrova i igara a Guild 2 ti je vise realna-menaderska simulacija i to jako dobra pa sad vidi ako si za RPG ratovanje onda Gothic 3 a ako si za simulaciju onda Guild 2

pozz
Neverwinter Nights 2 bi trebao biti vrhunac ovogodisnje RPGijade. Oblivio i Gothic su samo napucana, necu da kazem sranja, stoga ja glasam za to da nijedan ne valja. Da su njihovi razvojni timovi ulozili makar upola vremena koliko su potrosili na napucavanje grafike, koju samo rijetki mogu vrtjeti na High, i iskoristili ga za develop price i karakterizacije likova (sto je najbitnije kod kvalitetnog RPGa) onda bi bila druga prica. Ovako - nis...Kakogod okrenes, ovo je sve 'shasha' sto danas izlazi. Koja nova igra moze nadmasiti jedan Baldur's Gate ili Arcanum? Nijedna.
glupe usporedbe....jao....
2zanra razlicita...

usporedi oblivion i dark messiah of M&M...da ima smisla....isti stil igranja je tu ukljucen...

gothic obara opet...
a guild2...hmm...pa simulacija,mada je ogranicena dosta....

p.s. neverwinter nights2 je izasao vec...mrakkkkkkkkkkkk je.....
Izasao je i gothic 3...nema teorije da ga igrate sa gustom....toliko je neoptimiziran da to nije normalno...elem nejse vidicete o cemu pricam kad ga dobijete....
               omcho je napisao/la:
Izasao je i gothic 3...nema teorije da ga igrate sa gustom....toliko je neoptimiziran da to nije normalno...elem nejse vidicete o cemu pricam kad ga dobijete....

Eh treba znat popraviti save bug i memory leak a gameplay bugovi nisu tako strasni osim onog knockbacka glupog kod zivotinja
Gothic3 ubjedljivo, probo sam i Guild2 i odma sam ga uninstal z*** buga koji te izbaci u windows
dajte molim vas. mislim da je glupo raspravljati o tome koja je bolja.gothic 3 je izmisljena igrica i ko god kaze da je guild bolja... il mu fali nesta u glavi il je klon sase matica
               skaLaa je napisao/la:
Gothic 3 definitivno ..

slazem se u potpunosti
Iskreno ja mislim da je Gothic 3 jedna od najboljih igara koju sam u zadnije vrijeme igro

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.