Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WGF - World Gaming Festival [Bijelo Polje]

1.179 pregleda · 41 odgovor · otvorena 30.11.2010. u 02:30

Dragi gejmeri,

Obavjestavamo Vas da ce dana 14.02.2011 poceti veliki internacionalni turnir u Counter-Strike-u 1.6 u sklopu White Field Winter Festival-a koji se odrzava po drugi put u Bijelom Polju (Crna Gora)

Turnir ce biti podijeljen u dvije faze takmicenja. Prva faza ce biti kvalifikacionog tipa u kojem ce ucestvovati sve prijavljene ekipe. Igrace se grupna faza takmicenja i trajace 2 dana. Prvog dana igrace se grupni sistem dok ce se drugi dan igrati zavrsnica. Nagrada za prva tri mjesta u ovoj fazi takmicenja bice novcana plus sto ce 8 prvoplasiranih ekipa steci pravo ucesca u finalnom A turniru, u kojem ce se takmiciti sa top 8 pozvanih ekipa iz inostranstva, medju kojima vlada veliko interesovanje zbog fonda nagrada. Turnir ce se odrzati u sportskoj hali, kapaciteta 5 hiljada mjesta.

EDIT:

WGF CS Tournament ce trajati 6 dana, ukljucujuci 1 slobodan dan izmedju A i B turnira.

Kvalifikovanim ekipama ( 8 ) iz B turnira bice obezbijedjeno spavanje izmedju A i B turnira (slobodan dan), kao i ekipama koje prodju u grand finale A turnira, ukljucujuci i ekipe koje ce se boriti za trece mjesto.

Kvalifikacioni – B turnir ce trajati 2 dana, 14.02 i 15.02. Prvog dana ce se igrati grupe, 32 ekipe u 8 grupa. Drugog dana ce se igrati eliminacije. Od 1/4 finala ce se igrati bo3.

Na B turniru mogu da ucestvuju samo ekipe sa Balkana: Crna Gora, Srbija, Bosna, Hrvatska, Slovenija, Makedonija, Madjarska, Rumunija, Bugarska, Grcka i Albanija.

Ufur za ove ekipe iznosice 80€.

Ekipe koje prodju u 1/4 finale sticu pravo ucesca na finalnom A turniru, koji pocinje 17.02.

Nagrada za prvo mjesto, za turnir B iznosi 700e, drugo mjesto 200 i trece 100e.

Finalni - A turnir ce trajati 3 dana 17.02, 18.02 i 19.02. Prvog dana ce se igrati po grupama, drugog dana eliminacije i treceg dana ce se igrati za trece mjesto i grand finale.

Na A turniru ce ucestvovati 8 ekipa iz B turnira, pozvane i prijavljene ekipe. Maximalan broj ekipa koje ce ucestvovati na A turniru je 32.

Ufur za A turnir iznocice 300 eura.

Prva nagrada 10.000 eura.-

Prijave slati na [email uklonjen]

Prijava treba da izgleda ovako:

- ime ekipe

- drzava

- line-up

- slika skenirane uplatnice

Uplate ce se vrsiti na ziro-racun

http://wgf.me/wp-content/uploads/2010/12/IMG_2503.jpg

Krajnji rok za za prijave je 02.02.2011

Krajnji rok za za uplate je 04.02.2011

*Napomena: Info ce biti stalno editovan sa novim informacijama!

www.wgf.me

GL^HF – WGF TEAM

A tournament:

1) SK

Line-up: allen, f0rest, face, GeT_RiGhT, RobbaN

2) eSrael SteelSeries
Line-up: infront, synox, rishon, spooky, aims

3) Alchemists
Line-up: kalle, moddii, zEn, tacky, KORN

4) ALTERNATE
Line-up: Chefkoch, Crisby, Chrrrrp, Kenan, Seraph

5) MYM
Line-up: edik, Romjke, Dosia, Fox, xek

6) Blight-Gaming
Line-up: emilio, floreNz, dalito, rape, givar

7) BGDoNLINE
Line-up: egzekut0r, MASINA, philip, shok1ca, tESHKE

8 ) Reload-Esports
Line-up: DSt; niuk; rmL; spinii; weppes

9) WGF
Line-up: rus, leonidA, bok1, selmitzA!.4A:), TBA

10) CBTEAM
Line-up: d00k1, JagaJaga, Kirill, rage, keith

11) N8THER
Line-up: MnL, MuReL, NeNe, cripo, sonerz

12) Made in Budva
Line-up: EL PREZIDENTE, basson1ckk, exp, Holy, k1z0

B tournament:

1) Eternity Gaming
Line-up: IFC, avell, frame, alone, ignition

2) rt
Line-up: buster, SpartaCus!, DANiEL, obamaaa, ArKanToS

3) HEADSHOTBG
Line-up: MILENK0, Minko, shEMETA, Geko & pNshr

4) TeG
Line-up: k1d0r, DecE, bEe, danny, snapple

5) Entity.Gamersject
Line-up: KaLaN, kgr, N1GHTMARE, NENO, CI@

6) gamesense.itek
Line-up: amlol, hyppii, oki, stephaN47, JUNKiE

7) gms
Line-up: shoka, OK, BezimenI, KOKANIDJA, Shomy

8 ) gestapo
Line-up: CAV, MCK, Skudza, VR6, izno

9) iNation
Line-up : Jordan, YNk, migz1, kassad, pajser

10) mihu
Line-up: Sm0kE , HunT , malibu , XeRoX , iNhailed , plum

11) SBC AI
Line-up: gavra, erceg, gajic, eevan, rogi

12) ^DiSnEyHeRoEs^^
Line-up: Logger, Jaka, HerFlik, Krsman, Mephisto

13) stYle.EOD
Line-up: XploD, miniB, zuGee, TBA, TBA

14) Reaction
Line-up: Pandemonium, N0sfe, Masterhood, Zile, cIx

Za sad...
gAte je napisao/la:
sta ti je nemaju oni sanse kao ni nase komsije srbi, kad navale ekipe poput HEADSHOTBG, TBH, hardware4u, il Kerchnet, il PLAN B

neradi se tu o 5k eura da se ovima neisplati doci, to kad cuje da je 10k ima da navale da pokupe lovu i odu

al naravno mi svi cemo trenirati da odemo dole da pokazemo sto znamo
Normalna stvar .
gAte je napisao/la:
sta ti je nemaju oni sanse kao ni nase komsije srbi, kad navale ekipe poput HEADSHOTBG, TBH, hardware4u, il Kerchnet, il PLAN B

neradi se tu o 5k eura da se ovima neisplati doci, to kad cuje da je 10k ima da navale da pokupe lovu i odu ;)

al naravno mi svi cemo trenirati da odemo dole da pokazemo sto znamo :D
vedo ne mora znacit brate da ce kerche ili neko od svaba uzet ja bi opet milenku i njima dao prednost iskreno sabise momci sto si mogao vidjet i na dosadasnjim mecevima uzese mithyx uzeli su cak i kerche ako se ne varam sto znaci da bi mogli lako uzet oni ali opet kazem ima i PLAN - B [ btw prophe7? ] i oni ?
Sto se tice nagrade iskreno ako bude povecana jos nagrada mozes onda komotno ocekivat i poljake kao sto su DELTA ili FX nije njima to daleko vjeruj ti meni :D cak i alternate ili mouse mogu se uputit sta je to svabama karta nez koliko je avionska tacno ali eto nek je 200 € njih 5 to je 1000 € i eto ti njih isto da bore se za pare to ce njima sponzori nadomjestit brate ..

Bar ja mislim da sam upravu !

<3 brat
n0RdeN je napisao/la:
vedo ne mora znacit brate da ce kerche ili neko od svaba uzet ja bi opet milenku i njima dao prednost iskreno sabise momci sto si mogao vidjet i na dosadasnjim mecevima uzese mithyx uzeli su cak i kerche ako se ne varam sto znaci da bi mogli lako uzet oni ali opet kazem ima i PLAN - B [ btw prophe7? ] i oni ?
Sto se tice nagrade iskreno ako bude povecana jos nagrada mozes onda komotno ocekivat i poljake kao sto su DELTA ili FX nije njima to daleko vjeruj ti meni cak i alternate ili mouse mogu se uputit sta je to svabama karta nez koliko je avionska tacno ali eto nek je 200 € njih 5 to je 1000 € i eto ti njih isto da bore se za pare to ce njima sponzori nadomjestit brate ..

Bar ja mislim da sam upravu !

<3 brat
joj tvoji su mu komentari uvijek najjaci, poznavaoče stari
milanpvo je napisao/la:
Kako ste poceli docice na vi i fnatic a mozda i wemadefox
pa ako se radi o 10k eura, ni skandinavcima to nije malo nebrini ;)

a sad WMF nebi rekao
tenk je napisao/la:
Mogla bi se ekipica napraviti, zvuci primamljivo :)
Hahahah kkl177 fale 3 igraca :P
Vjv ce doci Svedjani, i naravno da ekipe sa Balkana nemaju sansu , a bilo bi lijepo da dodje eu4ia :D
gAte je napisao/la:

neradi se tu o 5k eura da se ovima neisplati doci, to kad cuje da je 10k ima da navale da pokupe lovu i odu ;)

al naravno mi svi cemo trenirati da odemo dole da pokazemo sto znamo :D
Pu j**o ti sebe...od toliko ozbiljnih evropskih ekipa ti bas nabroja 5 od kojih su 3 ili cak 4 dosta slabije i od neWave i od ENTiTY.

Btw, moze li se znati kojih je to 8 pozvanih stranih ekipa?
Pa za 10.000 ima da dodju skoro sve ekipe svjetskog kalibra osim ako ne bude neki drugi turnir negdje sa vecom nagradom dakle moze se ocekivat da dodju fnatic, Sk, RAGE, FX ,F2F, itd. Normalno da cemo mi navijat za nase domace ekipe.
Nicky je napisao/la:
Pu j**o ti sebe...od toliko ozbiljnih evropskih ekipa ti bas nabroja 5 od kojih su 3 ili cak 4 dosta slabije i od neWave i od ENTiTY.

Btw, moze li se znati kojih je to 8 pozvanih stranih ekipa?
pa dobro njima ce biti realni konkurenti, ja znam da ce ostatak balkana biti rijesen lahke sale ;)
Ako dodu 5 ekipa od tih koje ste nabrojali bit ce dobro!
quell je napisao/la:
joj tvoji su mu komentari uvijek najjaci, poznavaoče stari8)
ahahahaa

btw a tamo dobro niksicko pivo 9-)
Editovan prvi post, sajt je online samo da se ubace jos neke informacije.

www.wgf.me

hf ;)
HUBA je napisao/la:
Pa za 10.000 ima da dodju skoro sve ekipe svjetskog kalibra osim ako ne bude neki drugi turnir negdje sa vecom nagradom dakle moze se ocekivat da dodju fnatic, Sk, RAGE, FX ,F2F, itd. Normalno da cemo mi navijat za nase domace ekipe.
nevjerujem ja u to, ipak je turnir na balkanu :$
Dosli bi oni ako im se isplati u Pakistan.. pare su sve :D

npr. cpl belgrade( u tom slucaju placen put u dallas).. nema odakle nije dosla tad ekipa..

edit: bilo mi dosadno pa se podsjetio malo ovih vremena, jeste da je na ruskom ali skontacete ekipe:

http://www.cyberfight.ru/site/news/24968/
Sa HLTV-a

http://www.hltv.org/news/5880-wgf-announces-10000-tournament
http://www.hltv.org/news/6080-sk-to-attend-world-gaming-festival
bok1mne je napisao/la:
http://www.hltv.org/news/6080-sk-to-attend-world-gaming-festival
Jao jao, vidio sam to danas

Drama

Jesul se prijavili, il su dobili poziv pa prihvatili ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.