Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Najbolji MovieMaker ( www.gamers.ba )

1.139 pregleda · 63 odgovora · otvorena 29.11.2010. u 09:27

Pozdrav gameri i gamerice

Odlučih da otvorim temu u kojoj će biti glasanje za najboljeg moviemakera sa gamers.ba
Sigurno ste već upoznati sa većinom ali da se još bolje upoznate, sa njima i njihovm klipovima.

Možete glasati za:

miireN1 - YouTube Channel

hejm1 YouTube Channel

v1rtuz - YouTube Channel

bioniC - YouTube Channel

deadman1 - YouTube Channel

Nikola_ - YouTube Channel

IFC - YouTube Channel

yordan - YouTube Channel

Njihove movie/clipove/minimovie možete pogledati tako što ćete kliknuti na YouTube channel pored njihovog nicka.

Znači nema nikakvih nagrada nego je 4fun ali možda i obezbjedimo nešto tj. neke bodove ili slično.

Glasanje će trajati 2 do 3 dana.
Mire ftw.
miireN1 rulz 8-)
bionic
miireN1, pratim ga odavno i dopada mi se , nohomo .Zatim tu je ovaj bionic, iza ledja mu je .
bionic
codex je napisao/la:
Mozda si zaboravio Zookeya osim ako si mislio da je ovo za najboljeg 'mladog' gba mmakera, a nisi naveo da je za mladje.

Btw. mire i bionic se izdvajaju, glas za mireta ipak sto se tice mladjih, a Zookey generalno receno instruktor.
Pih Zookey dobar momak, ali kad mu je edin postavio pitanje bavis li se moviemaking-om vise on je odgovorio NE.

Moj glas ide bioniC-u, lik se trudi dosta dobre fragove da nadje dobro edituje. Jedino sto bi volio vidjeti kod nekog "domaceg" moviemaker-a da koriste animacije. Pa ako neko koristi animacije u svom filmu nemora znaciti da kopira RavenTL-a.

Ciss
codex je napisao/la:
Mozda si zaboravio Zookeya osim ako si mislio da je ovo za najboljeg 'mladog' gba mmakera, a nisi naveo da je za mladje.

Btw. mire i bionic se izdvajaju, glas za mireta ipak sto se tice mladjih, a Zookey generalno receno instruktor.
Neka, neka. Bas mi je drago da vidim koliko je napredovao ovaj podforum. Kada sam ja krecao u sve ovo, i kada sam izdejstovao podforum kod FaTaLa, nisam imao od koga da naucim, morao sam sve sam traziti i nauciti.

A sad je bas fino, vidjeti ovoliko klinaca da se zanimaju i rade oko ovog nesto.

Samo nastavite!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.