Dobro veče. Ako ste planirali da uzimate cataclysmu, odakle mislite da bi bilo najpogodnije uzimati? ja ciljam da će u ctu (com tradeu minimalno biti 100km), mada ja sam svoju expanziju preorderao sa game.co.uk jer mi se dojima kao najkompatibilnija narudžba. Neke ideje?
Diskusija
Cataclysm kupnja
173 pregleda · 10 odgovora · otvorena 28.11.2010. u 17:13
Preko overlorda tj rikija, 70 km, dobijes isti dan cd key i low latency paket XD
Direktno preko blizz account managmenta, dobijes upgrade i download prije vremena 
cijena 34 eura

cijena 34 eura
DOLLAR je napisao/la:
Direktno preko blizz account managmenta, dobijes upgrade i download prije vremena 
cijena 34 eura

cijena 34 eura

Ja svoje uzeo za 62km + 5km poštarina, tako da će me doći oko 67km. A kako zaostajem za generacijama pa i dalje net sa limitom i sporom brzinom, to mi i nebi bio neki izbor da skidam catu sa neta ili šta slično.
SIDER je napisao/la:
Ja svoje uzeo za 62km + 5km poštarina, tako da će me doći oko 67km. A kako zaostajem za generacijama pa i dalje net sa limitom i sporom brzinom, to mi i nebi bio neki izbor da skidam catu sa neta ili šta slično.
I ja mislim da ce u comtradeshopu biti koliko god da bude
kupuje se...
~ Ako ne bude tu bit ce u BBI-u 100%
kupuje se...
~ Ako ne bude tu bit ce u BBI-u 100%
Najvjerovatnije cu ici preko blizzard account managera, tako mi najjeftinije izadje, problem nikakav mi nije skinuti, samo da mi je vratiti nalog stari. Ako ne vratim nalog, onda cu kupovati sve iz pocetka, pa cu vjerovatno uzeti onaj cijeli paket za 50-60 eura koliko vec bi
Najcistije preko blizzarda zavrsis.
Digital version download - najjednostavnije rjesenje
Didakta Computers najavila prodaju Cataclysm expanzije, bit ce fun night kod njih u game centru i kostat ce oko 75km expanzija i jos dobijes 5 sati kod za igranje.
dobra je i digitalna verzija ali kutija je kutija
dobra je i digitalna verzija ali kutija je kutija
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.