Pozdrav svima 
eo ovako .. prije otprilike 3 dana sam primjetio da se nest cudno desava sa komp-om -.-'
prvo je konekcija usporila ... sto je prije bilo na speedtest.net
1.7 mbps , sad je 0.7 mbps ... al ae dobro to .. mada znam da do neta nije , jer prikljucim drugi komp , koji ima manje resurse , i na njemu bude normalna konekcija ....
torrent download sa utorrent je uzasno spor
kad predje 10 kbps , oce oci da mi iskoce , dok na drugom kompu ne spada ispod 180 kbps ...
al ae i preko toga sam nekako presao
kad eo sad da restartujem komp , ii skroz je boot usporio .. znaci treba mu oko 5 minuta da dodje do loading screena samo , aa da ne pricam dalje . eo me sad na linuxu
fala qrc* pa njeg imam instaliranog ... nezz sta je .. ima li ko neki savjet .. imao sam samo Ad-Aware instaliranog ...
moguce je da je virus , ali nisam nista skidao zadnjih 5 dana .. sve sto sam skinuo , bilo je sa poznatih stranica , keylogger nisam popio , moguce je samo neki phishing , ali mislim (kolko ja znam) da phishing samo krade passworde i da ne moze nastetit kompu ..
ako ko zna kako da ga makar malo fixam , pa da copyiram sve na jednu particiju , pa da ga u miru formatiram vise , aa do tog cu slabo doc
hvala unaprijed

eo ovako .. prije otprilike 3 dana sam primjetio da se nest cudno desava sa komp-om -.-'
prvo je konekcija usporila ... sto je prije bilo na speedtest.net
1.7 mbps , sad je 0.7 mbps ... al ae dobro to .. mada znam da do neta nije , jer prikljucim drugi komp , koji ima manje resurse , i na njemu bude normalna konekcija ....
torrent download sa utorrent je uzasno spor
kad predje 10 kbps , oce oci da mi iskoce , dok na drugom kompu ne spada ispod 180 kbps ...
al ae i preko toga sam nekako presao

kad eo sad da restartujem komp , ii skroz je boot usporio .. znaci treba mu oko 5 minuta da dodje do loading screena samo , aa da ne pricam dalje . eo me sad na linuxu
fala qrc* pa njeg imam instaliranog ... nezz sta je .. ima li ko neki savjet .. imao sam samo Ad-Aware instaliranog ...moguce je da je virus , ali nisam nista skidao zadnjih 5 dana .. sve sto sam skinuo , bilo je sa poznatih stranica , keylogger nisam popio , moguce je samo neki phishing , ali mislim (kolko ja znam) da phishing samo krade passworde i da ne moze nastetit kompu ..
ako ko zna kako da ga makar malo fixam , pa da copyiram sve na jednu particiju , pa da ga u miru formatiram vise , aa do tog cu slabo doc

hvala unaprijed