Diskusija
Zaključana
G.Ba Kupoprodaja #19
2.368 pregleda · 80 odgovora · otvorena 27.11.2010. u 21:39
Prodajem WoW acc :
-Private server "Magic-WoW"
-Full PvP gear (rele/furi) frost mage
Cjena po dogovoru...
---------------------------------------------------------------------
Kupujem sal na kome pise "Headhunters" ko ima zna o cemo je rijec...
-Private server "Magic-WoW"
-Full PvP gear (rele/furi) frost mage
Cjena po dogovoru...
---------------------------------------------------------------------
Kupujem sal na kome pise "Headhunters" ko ima zna o cemo je rijec...
Prodajem kolekciju UFC Eventova od UFC 90 do zadnjeg UFC 123.
Svaki Event traje oko 2 sata i 40 minuta i sastoji se od uglavnom 4-8 borbi. Svi snimci su odlicnog kvaliteta, uglavnom Blue Ray ripovi, i poneki DVD-ripovi. 3 Eventa stanu na DVD, a imam preko 30 eventova tako da je ukupno 10 DVD ova i kopmlet kosta 40 KM.
Mozete i pojedinacno eventove traziti pri cemu jedan DVD kosta 5 KM.
Slanje na kucnu adresu, uplata jednostavna, sve informacije preko PM-a.
Takodje imam neke snimke koji nisu na spisku pa su moguci i requestovi. Instrukcijske DVD-ove za BJJ(Brazilski Jiu Jitsu) takodje imam na zahtjev.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_UFC_events
Gore imate spisak eventova, gdje mozete pogledati i pojedinacne borbe pri svakom eventu.

Svaki Event traje oko 2 sata i 40 minuta i sastoji se od uglavnom 4-8 borbi. Svi snimci su odlicnog kvaliteta, uglavnom Blue Ray ripovi, i poneki DVD-ripovi. 3 Eventa stanu na DVD, a imam preko 30 eventova tako da je ukupno 10 DVD ova i kopmlet kosta 40 KM.
Mozete i pojedinacno eventove traziti pri cemu jedan DVD kosta 5 KM.
Slanje na kucnu adresu, uplata jednostavna, sve informacije preko PM-a.
Takodje imam neke snimke koji nisu na spisku pa su moguci i requestovi. Instrukcijske DVD-ove za BJJ(Brazilski Jiu Jitsu) takodje imam na zahtjev.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_UFC_events
Gore imate spisak eventova, gdje mozete pogledati i pojedinacne borbe pri svakom eventu.

Steam sa samo csom 10 KM bhtelecmo kredit
javite se na PM
javite se na PM
kupujem Mp3 ili Mp4, samo sarajevo, javite se na pm
Mjenjam Sennheiser pc 166 sa usbeom za neke zvucnike 5.1 ako treba doplata no frx =D
pozeljno da bude neki logitech =D
pozeljno da bude neki logitech =D
Medixon je napisao/la:
Prodajem steam , kupljen preko kartice , legalno sasvim , ima kanter i jos par igrica neki..Verikovan je na msn , sto je mozda pomalo kiks , al mozda i nije , jer vam niko ne moze ukrast steam osim mene naravno hhahahahha
Salim se , sviju mi necu dirat nista libo me racku , ne igram vise , beze da mi stoji bolje da prodam..
15maraka cash bi vise odgovaro , al moze i kredit , prodat cu ga..onda malo vise kredita
HITNO!!! Kupujem neki racunar da je solidan , nista mi posebno ne treba , takodje moze samo kuciste , bez monitra i ostalih hepeka...Da nije skupo mojne kakvi grmlica.. 8)
100-200-300KM NEMAM VISE!!!
Salim se , sviju mi necu dirat nista libo me racku , ne igram vise , beze da mi stoji bolje da prodam..15maraka cash bi vise odgovaro , al moze i kredit , prodat cu ga..onda malo vise kredita

HITNO!!! Kupujem neki racunar da je solidan , nista mi posebno ne treba , takodje moze samo kuciste , bez monitra i ostalih hepeka...Da nije skupo mojne kakvi grmlica.. 8)
100-200-300KM NEMAM VISE!!!
celeron 2.4
ram 512mb
HDD 40GB
graf. GeForce 64Mb
Post dobio šamar od 100kaa
iPhone 4, nov, otkljucan...
CIJENA smijesna, puno jeftinije nego standardne cijene.
Kontakt na pm.
CIJENA smijesna, puno jeftinije nego standardne cijene.
Kontakt na pm.
Eh' ovako !
1.Prodajem HEAD skije + štapovi za skije + pancerice ( br. 39-40 ) [ NOVO ! ] Cjena : 350 KM
2. Prodajem mobitel; Samsung U 600 - Mobitel je u odlicnom stanju, uz telefon dobijate od opreme slijedece : slušalice, usb cable, CD (driveri), punjač, futrola' za mobitel, kutija, i ostala papirologija koja je dosla uz mobitel ! Cjena : 70 KM
3. Prodajem novu grafičku kartu nVIDIA GeForce 9800 GT ( 512MB) DDR3 - Na grafickoj imaju serijski brojevi od garancije, tako da se mozete uvjeriti da je NOVA ! Cjena : Po dogovoru !
1.Prodajem HEAD skije + štapovi za skije + pancerice ( br. 39-40 ) [ NOVO ! ] Cjena : 350 KM
2. Prodajem mobitel; Samsung U 600 - Mobitel je u odlicnom stanju, uz telefon dobijate od opreme slijedece : slušalice, usb cable, CD (driveri), punjač, futrola' za mobitel, kutija, i ostala papirologija koja je dosla uz mobitel ! Cjena : 70 KM
3. Prodajem novu grafičku kartu nVIDIA GeForce 9800 GT ( 512MB) DDR3 - Na grafickoj imaju serijski brojevi od garancije, tako da se mozete uvjeriti da je NOVA ! Cjena : Po dogovoru !
treba mi steam hitno !! koji nije banovan na eslu treba mi za esl ! ako hocete moze i zamjena za moj steam moj banovan na eslu (MULTIACCOUNT) xD !!!! HITNO !!! SARAJEVO SAMO !
Prodajem:
Steel series qck mass podloga ocuvana skroz.
320 x 270 x 6 mm. Cijena po dogovoru.samo Sarajevo.
Steel series qck mass podloga ocuvana skroz.
320 x 270 x 6 mm. Cijena po dogovoru.samo Sarajevo.
Kupujem:

ili

ili
Kupujem maticnu plocu, LGA775 Socket
Da podrzava novije dual core i core2 duo procesore.
Hitno hitno hitno hitno!
Da podrzava novije dual core i core2 duo procesore.
Hitno hitno hitno hitno!
Prodajem
~Ps2 crni, ocuvan, 2 josticka, dosta igrica, kutija. Cijena po dogovoru
~ Horde Zla jakna crna ( 2 cicka), Trogrb dukserica, "Najludje su Horde Zla" maica.
Sve informacije na pm
~Ps2 crni, ocuvan, 2 josticka, dosta igrica, kutija. Cijena po dogovoru
~ Horde Zla jakna crna ( 2 cicka), Trogrb dukserica, "Najludje su Horde Zla" maica.
Sve informacije na pm
Kupujem steam samo BHmobile kreditom do 10 km .
Pm me
Pm me
Prodajem steam cs 1.6
- Samo KEŠ
- Samo Sarajevo.
- 15km
- Samo KEŠ
- Samo Sarajevo.
- 15km
prodajem erepublik golde
1 gold = 0,5 KM
za kupce preko 50 KM 15 golda bonus
1 gold = 0,5 KM
za kupce preko 50 KM 15 golda bonus
Kupujem steam sa igrom " Killing Floor " !!! Hitno ^^
Prodajem WoW Account - EU
4 lvl 80 ( priest dk drood hunter )
i par low lvla ( 50, 65, 46 )
Cataclysam uplacen
Moj account, imam auth keyeve sve, SQ SA naravno.
Sto prodajem? pa jebiga ne igra mi se vise a sto ce mi djaba stajati kad sam napokon odlucio da bacim ovu igru.
Cijena: po dogovoru ( trebaju mi pare je**s ga )
4 lvl 80 ( priest dk drood hunter )
i par low lvla ( 50, 65, 46 )
Cataclysam uplacen
Moj account, imam auth keyeve sve, SQ SA naravno.
Sto prodajem? pa jebiga ne igra mi se vise a sto ce mi djaba stajati kad sam napokon odlucio da bacim ovu igru.
Cijena: po dogovoru ( trebaju mi pare je**s ga )
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.