Kao sto sam naslov kaze, da li ima gdje da se igra stolni tenis ?
Diskusija
U kanti
Stolni tenis u Sarajevu ?
220 pregleda · 25 odgovora · otvorena 26.11.2010. u 20:38
AZA je napisao/la:
Imaš brate šperu, sastaviš sto. Kupiš u Penyu mrežicu, rekete i loptice, i igrate do mile volje. :-X
<3 brat btw IMIZIT na dobrinji imas 6 KM 1 sat .
MERCATOR SPORTSKA DVORANA na dobrinji 5 KM 1 sat . - ovdje ako nadjes mjesto svaka cast jedino da igras od 11 navecer tad jedino imas ....
Imas u BBI centru na petom spratu...
Meerza je napisao/la:
Bosna - imaš klub za stolni tenis. 20 km članarina mjesečno, možeš doć kad god hoćeš i igrat kolko god hoćeš.
Nema "treninga" već čisto za termine.
ps: informacija nije provjerena, čuo sam o ovome samo i prilično sam siguran da je istina, al ti ih ipak nazovi (zguglaj kontakt tel.) i pitaj.
Nema "treninga" već čisto za termine.
ps: informacija nije provjerena, čuo sam o ovome samo i prilično sam siguran da je istina, al ti ih ipak nazovi (zguglaj kontakt tel.) i pitaj.
Informacija potpuno NEtacna, STK Bosna nije rekreativni klub, kao sto si ti rekao - nego profesionalni.
Informacija iz prve ruke, treniram tu 10 godina. Postoji prvi tim, gdje naravno ne mozes 'uletiti', a postoji i skola stonog tenisa - pa ako zelis da treniras, i mlad si (10-11 godina max. imas) mozes se prikljuciti.
Postoje termini odredjeni, postoje treninzi - tako da naravno ne mozes doci kad zelis - kao sto ovaj momak rece.
A pretpostavljam da ti nisi za to zainteresiran, pa potrazi neke rekreativne termine. U Skenderiji to nema.
BBI peti sprat, nadjes king of the ring skrenes lijevo nadjes WC i produzis samo pravo do staklenih vrata i tu ti je
imas u skenderiji i na grbavici u centau za djecu i omladinu
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.