Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Danasnja mladez?

1.202 pregleda · 84 odgovora · otvorena 25.11.2010. u 23:50

Pozdrav svima...!
Zanima me vase misljenje znaci kada ste u skoli sa svojim drugovima i drugaricama u razredu dali ima nasilja medjusobno tipa udaranje, izrugivanje jedan drugog...
Jer danas mi je doslo da tako is***m jednog malog idjota sto ide samnom u razred znaci lik mi dodje i mi u autobus ulazimo i on mene onako udari rukom jao onako ga pogledam i kazem "Sta izvodis idjote jedan...." i nista normalno se radnja sve odvija.... znaci to je jedan od takvih nekih slicnih situacija sto mene znaju jako nazivcirat!!

Jer mi mozete objasnit kako se postavit znaci izgradit svoj stav (upisao sam se u teretanu i idem skoro mjesec dana) da me takav mali ili neki drugi kao on kad me udare ili z****ju... Jer on je od mene manji za glavu i jace i mladji godinu dana i dodje mi nekad da ga tako izudaram svojom snagom znaci ne van skole nego u skoli nek ja zavrsim kod pedagoga i neznam ti ja gdje ali sa razlogom...!

Jer se to meni cini ili je i kod vas tako znaci mogu primit neku za*** ali bogme mogu i ja dat ali naprimjer te neke sitnice me ubiju u pojam?

oprostite mozda tema nije za ovaj forum ali ovdje ste svi mojeg godista,,,!
esenin je napisao/la:
Da igrali ja i islam  8-)
kino jos uvijek imam onu sliku 

Post dobio šamar od KillaOR

massiv je napisao/la:
kino jos uvijek imam onu sliku ;D
Imam i ja rekoh da je stavim na g.b slika dana HAHAH 9-)

esenin je napisao/la:
Imam i ja rekoh da je stavim na g.b slika dana HAHAH 8-)
Nemoj da moram beze ddosat sajt 

massiv je napisao/la:
Nemoj da moram beze ddosat sajt ;D
♥

Kani se tih sukoba. Nađi sebi normalno društvo koje ti odgovara, uzmi knjigu u ruke i uči. Nakon 20 godina ti ćeš bit direktor, a ti sadašnji delikventi će kupit smeće sa ulice.

Post dobio aplauz od KillaOR

masssiv je napisao/la:
sta bi ti da se diramo ?:$
haj haj :$

aTiLa je napisao/la:
"Gdje se jede jedi,gdje se bije bjezi"

Stara narodna poslovica...

Brate sad trebas izbjegavati svaki konflikt jer danasnje vrijeme nije dobro nikako,odmah se poteze za noz,pistolj ili ti dodje 10 likova pa te nagazaju.

Sto se mene tice ja nikad nisam imo problema sa tim jer na pocetku svog srednjo skolskog obrazovanja pokazo sam zube i to je to,sad na fakultetu ima uvijek "furaca" ali pokusavam da ih ignorisem jer djabe cu sebi napravit problem izbacit ce me sa fakulteta i jos jedan belaj.Prije sam i ja tako razmisljao ko mi kaze nesto ja odmah skacem ocu da se bijem i tako,glumio sam mangupa,tuko se ali kako odrastas sve vise kontas kakav si samo glupan bio i zbog cega si se tuko i svadjo sa drugima.

Savjetujem ti kad ti neko nesto tako uradi opomeni ga,a ako nastavi to da radi,da provocira i tako to e onda upotrijebi silu...

Vodite ljubav a ne rat :)

P.S U teretanu ides da lijepo izgledas da se malo utgnes nabacis koji misic a ne da izgledas opasno,jer ti momci koji idu u teretanu da budu opasni to su ti pi**e od momaka :D
+1
Sta da ti kazem?
Ne trebas se tuci...
Isti slucaj:
Mog rodjak zajebavo neki lik pusi pije u 6 raz :|
mislio on mangup
ali vec spomenuti rodjak jarane "ninja"
I lik taj ga udario njemu dopizdilo prebio hljeb u njemu i eno
8 raz niko mu nista nesmije :D
Al' mislim ovo je primjer kada nemas drugog izbora
Ja i dosla mu policija na vrata i tako to...
2.primjer:
jedan od mojih najboljih jarana gazali ga dok je bio u osnovnoj i tamo je bio donji stvarno
ali doso u srednju,a imam "strasan" razred,"strasan" mislim na dobar nacin :),i lik je pravi sada niko ga ne dira ili sta drugo...
Samo ignoriraj ,pusti levata, a ako ne prestane zaprijetis jbg momak veci si ,jaci si ali zaprijetis kad je sam...
I sve dobro
Ako hoce da se bije levatina onda pocni i ti da gledas kecere i R.K.O :)
GL
je napisao/la:
haj haj :$
aj upali cam :$

ErEkAAA je napisao/la:
HAHAHAH OMG :D
http://www.youtube.com/watch?v=6NcnusPJYyw

i u glavu

manji za glavu od tebe i mladji ... u cemu je onda problem ? xD
A brate sta da ti kazem, toga je bilo uvijek i bit ce, samo sto u danasnje vrijeme je to sto svi furaju neke cakije pistolje itd. I sam vidis sta se sve desava po hr. Prebili lika bacili ga na cestu auto ga pokupilo i to je samo jedan od slucajeva. Sto ti to treba; kani se corava posla, ignoriraj ga i dovidjenja, to drustvo iz srednje brate nakon 4 godine ode svak svojim putem tko zna kad ces ga opet vidit u zivotu :)
Vec odavno sam raskrstio sa Bogom, sport je smrt, bavite se drogom.
areef je napisao/la:
sljedeci put kad ti tako dode ,

Ti : "Ti mangup?"

On : "Jesam"

Ti : "Eh nisi veci od mene" [Bosker medju zube]

On : Mamaaaaaaa
Najgore kad te netko BOSKEROM u zube udari.
Gledaj svoja posla j**o ostale .
esenin je napisao/la:
i mene oce pola sarajeva tuci 8-) ha ya
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Pa i ja bi te bolan tuko, vidi ti avatara! HAHAHAHAHAHAHA

Svijetleca vila! HAHAHAHAH

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.