Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

G.BA MIX/Post Osamaren :S

306 pregleda · 7 odgovora · otvorena 23.11.2010. u 23:25

Pozz dobro vece narode.Da ne oduzavam, prije nekoliko minuta otvorena je tema za Gamers.ba mix.I kao i obicno procitam pravila kako se ispuni to sve,zatim stavim" .add i svoj steam ID"Posle 5 minuta refresujem stranicu od portala kad BANOVAN ! Sad u sebi prokontam koji vrag,sta sam uradio?!.Odem na TeamSpeak Server i pitam admina 100kaa tako nick sto sam dobio ban na portalu,on kaze: nick
Ja kontam wtf?! sa nickom! Kaze lik nick na serveru ban!?
Wtf ? I kad kaze ko ne bude postovao ova pravila bit ce banovan?! I ko se sada ne pridrzava pravila :S

- http://www.gamers.ba/forum/155/125625/gamers-ba-mixevi-opomena-/ -
Šta ćemo sada?
Oj nmg sebi doci dobro ti je reko sta oces od nas promisli malo glavom 
Ako nesto nije jasno , procitaj jos koji put pravila 
Ma **** vas Gamers.ba više kad je 95% članova retardirano.

Post dobio šamar od 100kaa

Mrwica mawa sad ce 100ka da rijesi
Znaci gubim drama zivce sa dokazivanjem pametnim ljudima, jel ti nesto nije jasno na temi ?
addao si se pod nickom LDG tog je****g nicka nije bilo na serveru a 10 je ljudi znaci neko nije stavio svoj nick sa FORUMA NA SERVER sto je i boldirano da bi takvim ljudima bilo jasnije, ali izgleda treba jaci bold napraviti i ne znam koji klinac nije uredu sa banom pa si unbanovam al ok, pokusamo opet =)
edit:
5min mix nije otvoren bio, bio je otvoren dosta vise jer sam minimalno 5min pisao po serveru LDG da stavi svoj nick, sto se naravno nije desilo, javljanje na ts-u, hmm tako se mozes javljati svojim drugarima, koji su s tobom cuvali ovce ili sta vec.
ostali koji su se peglali i cekali da mix pocne mozete zahvaliti decku koji je podigao temu, sto ste svi cekali i peglali se =)

i ne kontam cemu otvaranje temu s kojom sam sebi kopas jamu ?
ne kontam sta si zelio pokazati temom. ja procitao temu procitao pravila i skontao da nisi odradio sto se trazilo od tebe .. al eto mozda je to samo do mene

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.