Pozdrav , dakle kao sto znate kgb je imao neke hackerske napade pa su oborili servere i sve obrisali . Sve je opet namjesteno (Hvala Lenoxu koji mi je pomogao) , pravila ostaju ista , ali trenutnom administracijom nisam zadovoljan , tako da sam svima skinuo admine.
Ovdje postate svoje prijave za admina.
Prijava bi trebala biti u slijedecem formatu ;
Ime i prezime :
Godiste :
Nick :
Steam ID :
Konkurs ce trajati do sutra navecer .
- Svaki igrac na temu mora napisati .add i svoj steam id kako bi igrao mix !
- Ako napisani post nema STEAM ID-a post se šamara .
- Na server ulaze osobe koje su se na temi prve .add (9 sa teme i pokretac teme )!
- Ukoliko se desi da igrač psuje, ne "upload" demo ako admin traži dobija bp !
- Na mixeve ulazite sa nickom "a.TeroweNth” , ili "b.TeroweNth” sa Gamers.ba portala !
- Ukoliko je to neki drugi nick nemojte se žaliti kasnije što sam dobio kick ili nešto drugo ! Tek kad krene live možete mjenjati nick !
- Ako izlazite sa mix-a nadjite zamjenu pa onda mozete izaci !
- Zamjena kada je ušla u odredjeni tim onda vi možete izaći sa servera !
- Svaki igrač koji igra ima pravo da čuva sajt koji hoće ili da ide na odredjenu stranu ! Ukoliko vama to smeta morate preći preko toga što znači nema pucanja na tu osobu , nema vrijedjanja itd.
- Strogo zabranjeno bilo kakvo prozivanje, psovanje, vrijedjanje na say ili team say!
- Zabranjeno dodavanje bilo koga preko svoga accounta ( npr. cinjenje usluge onome ko je gagovan na forumu i sl.)
- Demo morate upload u roku od 2 dana ! Ukoliko demo ne bude upload-ovan ide vam BP !
- Onaj igrac koji skupi 3 ban poena biva banovan sa portala i sa mixa na 7 dana!
- Svaki neopravdan izlazak sa mixa , znaci ban sa g.ba foruma na 7 dana , dok sistem sa ban poenima ostaje i vazi za bilo kakvo drugo krsenje pravila .
- Zabranjeno pucanje svojih igraca tokom igre .
- Gamers.ba mixevi se dizu u podforumu "Gamers.ba serveri" .
-Admin koji diže Gamers.ba mix dužan je da na svakom mixu ima HLTV znači jedno pola sata prije zovne HLTV nego što digne temu. Poslije svakog meča admin je dužan da hltv upload na tu temu. Rok za upload HLTV-a je 24 sata.
- Bice posebna tema u kojoj ce biti lista ban pointsa , ja cu voditi racuna o njoj i redovno "update-ovat" listu ( ukoliko bude bilo potrebe za tim (: )
- Kada neki igrac prekrsi neko od pravila , admin je duzan priloziti dokaz meni na pm/gb/ msn , svejedno .
Gamers.ba CW:
91.148.116.174:27011
Sretno.
Ovdje postate svoje prijave za admina.
Prijava bi trebala biti u slijedecem formatu ;
Ime i prezime :
Godiste :
Nick :
Steam ID :
Konkurs ce trajati do sutra navecer .
- Svaki igrac na temu mora napisati .add i svoj steam id kako bi igrao mix !
- Ako napisani post nema STEAM ID-a post se šamara .
- Na server ulaze osobe koje su se na temi prve .add (9 sa teme i pokretac teme )!
- Ukoliko se desi da igrač psuje, ne "upload" demo ako admin traži dobija bp !
- Na mixeve ulazite sa nickom "a.TeroweNth” , ili "b.TeroweNth” sa Gamers.ba portala !
- Ukoliko je to neki drugi nick nemojte se žaliti kasnije što sam dobio kick ili nešto drugo ! Tek kad krene live možete mjenjati nick !
- Ako izlazite sa mix-a nadjite zamjenu pa onda mozete izaci !
- Zamjena kada je ušla u odredjeni tim onda vi možete izaći sa servera !
- Svaki igrač koji igra ima pravo da čuva sajt koji hoće ili da ide na odredjenu stranu ! Ukoliko vama to smeta morate preći preko toga što znači nema pucanja na tu osobu , nema vrijedjanja itd.
- Strogo zabranjeno bilo kakvo prozivanje, psovanje, vrijedjanje na say ili team say!
- Zabranjeno dodavanje bilo koga preko svoga accounta ( npr. cinjenje usluge onome ko je gagovan na forumu i sl.)
- Demo morate upload u roku od 2 dana ! Ukoliko demo ne bude upload-ovan ide vam BP !
- Onaj igrac koji skupi 3 ban poena biva banovan sa portala i sa mixa na 7 dana!
- Svaki neopravdan izlazak sa mixa , znaci ban sa g.ba foruma na 7 dana , dok sistem sa ban poenima ostaje i vazi za bilo kakvo drugo krsenje pravila .
- Zabranjeno pucanje svojih igraca tokom igre .
- Gamers.ba mixevi se dizu u podforumu "Gamers.ba serveri" .
-Admin koji diže Gamers.ba mix dužan je da na svakom mixu ima HLTV znači jedno pola sata prije zovne HLTV nego što digne temu. Poslije svakog meča admin je dužan da hltv upload na tu temu. Rok za upload HLTV-a je 24 sata.
- Bice posebna tema u kojoj ce biti lista ban pointsa , ja cu voditi racuna o njoj i redovno "update-ovat" listu ( ukoliko bude bilo potrebe za tim (: )
- Kada neki igrac prekrsi neko od pravila , admin je duzan priloziti dokaz meni na pm/gb/ msn , svejedno .
Gamers.ba CW:
91.148.116.174:27011
Sretno.

.. naravno svaki dan bar po 1 mix .. a naravno kad se ima vremena i vise