Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Diskusija]Prvi poljubac

928 pregleda · 41 odgovor · otvorena 16.11.2010. u 19:01

[B]Dobar,Bajram Serif Mubarek Olsun Svim Muslimanima.
Dosao sam na ideju da malo prodiskutujemo o ovoj temi "Vas prvi poljubac".
Ovako,moj prvi poljubac je bio bas neki dan.
Inace,ja imam 14.god. i nisam nikad bio zainteresovan za djevojke bas zato sto sam bio stidan.Bilo je tu veza ali kada pridem djevojci sa kojom sam u vezi postidim se i nemam hrabrosti cak ni da je poljubim.I tako nedavno upoznam djevojku u koju sam se odmah zaljubio,bilo je tu dopisivanja i kasnije smo poceli hodat.I neki dan krenem ja kod nje kuci,sama ona, zvala me.Udem ja u kucu kod nje normalno,a tu su bili moj jaran i njegova djevojka.I dok je moj jaran cekao svoju djevojku u avliji,govori mi on,ajde Adi sta cekas,tada mislim da sam skoro pa propao u zemlju.Skida cura tene oce da ude,i udem i ja,sjedem ja u dnevni boravak,ona otisla do sprata gore,da uzme mobitel,ja osjetim kako mi srce lupa,bio sam mokar sto ljudi kazu , ko cep.I tako prode pola sata,ona me mazi,ja uzeo njen telefon odugovlacim,gledam neke njene slike,bezveze cackam telefon , nikako da ga ispustim.Drug me ukopao,govori hajte vise idite gore,ja se pravim ono ko da nisam stidan i odemo gore na drugi sprat.I sjede mi ona u krilo,gledam je pravo zbunjeno i sjedemo na kauc,i ona mene gleda , ocekuje da je poljuim,a ja pocnem govorit,a neko nas gleda , cuj kako se sunja.Ona leze na kauc,kaze hajde bolan sta cekas,i u sebi kazem , ako necu sad necu nikad,ovo je idealna prilika i legnem na nju i pocnemo se ljubit.I tako , nakon vise poljubaca , pobijedio sam stid i sada je to meni normalno,sada me nije stid da joj pridem i poljubim.[/B]
E ovako je izgledala moja prica,sada vi napisite kako je izgledao vas prvi poljubac i da li ste bili stidni kao ja.
Ja mislim da sam bio 5/4 razred i sada isli ono sa skolom u Sabice xD,
i Zatvore nas jarani u 1 Sobu i et blic :$

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.