Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

EKSTAZI! Odluka je pala!

544 pregleda · 42 odgovora · otvorena 14.11.2010. u 23:05

Odmah idi na dno moga posta!

Eh prije svega pozdrav iskusnim s ovim stvarima.

Pošto smo ja i moji frendovi mislili napraviti dar-mar za novu godinu, na um nam je pao ekstazi.
Pa , pošto to nisam prije koristio, interesuje me kakve su posljedice, pogotovo kad mješaš s alkoholom.Ne šaljite mi ona sranja wikipedia, jer po njima ko god lizne to umire :D

Znači samo oni koji imaju iskustva, a spameri zaobiđite temu.

Pravite se da vam je ovo pisao neko punoljetan.
Admini može li tema da ostane bar dok odgovor ne dobijem?

[B]Eh, prije svega, ja se bavim sportom, naravno popijem s ekipom, takva sredina, ali je mila majka kakvih ima.Mislio sam ono za novu da napravimo taj lom bobe i slično, ali ipak odustao sam, i hvala vam svima znam da ste htjeli najbolje.
Još jednom hvala![/B]
BUREK FTW

btw. Kani se tih stvari.
Neću ti soliti pamet,samo ću ti reći da svatko nema isti metabolizam i da možeš pasti u psihozu.Eto,sad izvoli.
Ma ne uzimajte to ;) Pogotovo jer vise nema cistih eksera,moze ti diler uvaliti bilo sta a ti ne znas ni sta si popio..Cak ni za liebinga nije bilo normala bombona,fol mtsbh a slomis 3 zuba hahahah :D:D:D.. Uzmi wuwe i alkohola pa ces vidjeti kako ce ti gotivno biti,peace!:|
RAYMAN007 je napisao/la:
haveru j**o bobe 

uzmite 3-4 panja, smotajte i letite 
brate, baš mi se i ne leti sa planine 
radije bih da pravim urnebes u zatvorenom 
Zar vam je potrebna droga da bi vam bilo dobro ? 

Napusi se ko stoka budi sretan,jbo te "HEMIJA" 
karaBATAK je napisao/la:
TorabiJarabi
i imaš li ti kakve koristi od toga što imaš post više na forumu?
Ma daj sta ce ti bobe.idi do torabija neka te pomiluje i ima da ti bude ludnica cijelu godinu u ne samo za novu xD
Sindrom1ran je napisao/la:
brate, baš mi se i ne leti sa planine 
radije bih da pravim urnebes u zatvorenom 
j**o hemiju brate... kao sto je jedan od likova iznad reko nema cistog extasya vise .... puhnite se i to te to 
Dijete drago jel ti znas sta je droga, narkomanija, posljedice koje nastaju? Nikad nisi cuo/vidio sta uradi od zivota ljudi, omladine?
Brate samo zeleo je**s hemiju 9-) gledo sam ljude na bobama i na zutom brate je**s to
codex je napisao/la:
Dijete drago jel ti znas sta je droga, narkomanija, posljedice koje nastaju? Nikad nisi cuo/vidio sta uradi od zivota ljudi, omladine?
zato pitam, da mi neko kaže oćel' se najebat' od jedne tablete? 
salih_dela je napisao/la:
Ako si pročitao šta sam napisao,valjda bih shvatio odmah.
Neće.
Al teško daš nać pravu bobu, stoga batali.
Evo,google JE tvoj najbolji prijatelj.

EFEKTI
Svrstava se i u grupu stimulansa i u grupu halucinogena. Djelovanje ostvaruje pojačavanjem djelovanja nekih normalno prisutnih supstanci u mozgu (pojačano oslobađanje serotonina). Početak djelovanja, “coming up”, korisnici osjete kao zatezanje vilica, znojenje, sušenje usta, podrhtavanje i ubrzan rad srca. Krvni pritisak raste, kao i tjelesna temperatura. Može se javiti i mučnina. Dolazi do povećanja budnosti i energije, kao i potiskivanja žeđi, umora i sna. Javlja se živahnost i raste osjećaj bliskosti sa drugom osobom ili okruženjem. Zvukovi, boje i emocije izgledaju i doživljavaju se intenzivnije. Visoke doze ove droge dovode do slabije koordinacija udova i brzo micanje zjenica poznato pod nazivom nystagmus. Mogu se javiti i glavobolja, kao i bezrazložna agresivnost koju je teško obuzdati. Pod uticajem ekstazija moguće je plesati satima. Ovo povećanje fizičke aktivnosti, uz rast tjelesne temperature koji prati uzimanje ove droge, nosi opasnost od prekomjernog gubitka tjelesne tečnosti i pregrijavanja. Prestankom djelovanja javlja se osjećaj umora i depresije koji može potrajati satima. Korištenje ekstazija dovodi do razvoja tolerancije, umjerene fizičke i psihičke ovisnosti. Javljaju se konfuzija, stalni strahovi i depresivna stanja. Mogu se javiti slušne i vidne halucinacije, a u najgorim slučajevima paranoidna psihoza, teško psihijatrijsko oboljenje.
mrxilix je napisao/la:
Evo,google JE tvoj najbolji prijatelj.

EFEKTI
Svrstava se i u grupu stimulansa i u grupu halucinogena. Djelovanje ostvaruje pojačavanjem djelovanja nekih normalno prisutnih supstanci u mozgu (pojačano oslobađanje serotonina). Početak djelovanja, “coming up”, korisnici osjete kao zatezanje vilica, znojenje, sušenje usta, podrhtavanje i ubrzan rad srca. Krvni pritisak raste, kao i tjelesna temperatura. Može se javiti i mučnina. Dolazi do povećanja budnosti i energije, kao i potiskivanja žeđi, umora i sna. Javlja se živahnost i raste osjećaj bliskosti sa drugom osobom ili okruženjem. Zvukovi, boje i emocije izgledaju i doživljavaju se intenzivnije. Visoke doze ove droge dovode do slabije koordinacija udova i brzo micanje zjenica poznato pod nazivom nystagmus. Mogu se javiti i glavobolja, kao i bezrazložna agresivnost koju je teško obuzdati. Pod uticajem ekstazija moguće je plesati satima. Ovo povećanje fizičke aktivnosti, uz rast tjelesne temperature koji prati uzimanje ove droge, nosi opasnost od prekomjernog gubitka tjelesne tečnosti i pregrijavanja. Prestankom djelovanja javlja se osjećaj umora i depresije koji može potrajati satima. Korištenje ekstazija dovodi do razvoja tolerancije, umjerene fizičke i psihičke ovisnosti. Javljaju se konfuzija, stalni strahovi i depresivna stanja. Mogu se javiti slušne i vidne halucinacije, a u najgorim slučajevima paranoidna psihoza, teško psihijatrijsko oboljenje.
dobar dan, 'bem ti dan :D

jesam gore fino napisao nemoj mi wikipedije i slicnih :D
po njima se umire cim liznes :D
Možeš mješat' s' alkoholom, neće biti komplikacija. Na eksu te hvata kao neka euforija, al' ne valja ti to ako će biti neki kućni dernek.

I, jel fazon svima govorit' da hoćeš da se bobaš :D
dobar dan, 'bem ti dan 

jesam gore fino napisao nemoj mi wikipedije i slicnih 
po njima se umire cim liznes 
Ovi ljudi na wikipediji nisu izmislili,nego nađeno je sa ove stranice http://www.narkomanija.ba
I na njemu pišu pravi doktori ne neki mamlazi koji nemaju pojma o životu.
Uglavnom nemoj si upropastiti život zbog kratkotrajnog doživljaja.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.