Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kritika gamers.ba

963 pregleda · 66 odgovora · otvorena 13.11.2010. u 23:10

Sto si na gamers-u ako ti se ne svidja ? Ako ti se ne svidja produzi nadji sebi bolji gejmerski portal

Post dobio aplauz od reLo

Kako si samo retardiran

EDIT: Evo i razloga!

1.) Opsjednut si gamersom
2.) Postavljaš temu u kojoj pljuješ gamers na nekom tamo levatskom desetom forumu?
3.) Tamo navodiš da g.ba nije ni upola dobar ko bug, uvlašiš se u analni otvor nadleznima tamo.
4.) Samo si retardiran, ispao si ko mali iz bešike, pala ti je granata u stan, ili ti je mozak opasno nazebo usljed skrivanja po zamrzivačima...
<3

Stvarno,
Ovog mog prijatelja ReoN'a Lik je napisao 1 post i ban su ga zasto nisu samar?
To se zove glup forum!
I sha sad Treba neku hajku dizat Ako ti se ide , bujrum jarane , idi..Ne mozes ni ti nekom govorit da je idiot i ostat bez kazne , trebo si procitat vLexovu temu u kojoj kaze da ce vrijedjanje ostalih clanova portala , sad bio to obicni smrtnik ili neko iz administracije..

Inace samo da znate ovim postom se zelim uvuci administraciji u pakas

I da , u proteklih pola godine , sam bio banovan minimalno 3 puta , i to zbog nekih moji tema , pojedeni fakat grijese..stavili su opomene , samar , to ne koriste nego samo ban..Pogledajte moju temu "Pozdravljam cheNgu kratkog" za to sam dobio ban , zasto nisam opomenu
rawn je napisao/la:
Stvarno,
Ovog mog prijatelja ReoN'a Lik je napisao 1 post i ban su ga zasto nisu samar?
To se zove glup forum!
Ajde i ti i tvoj jaran sa gamers-a kad ste ugrozena vrsta ? treba ga mazit sto je neku glupost provalio ?
simba je napisao/la:
Ajde i ti i tvoj jaran sa gamers-a kad ste ugrozena vrsta ? treba ga mazit sto je neku glupost provalio ? :o
100000 ljudi postavlja glupe postove i dobijaju Samare a njemu jedini ban? Zasto zato sto su svi debili na ovom forumu jedino je normalan 100kaa
Kome se da čitati tvoja pišljiva kritika ?

rawn je napisao/la:
100000 ljudi postavlja glupe postove i dobijaju Samare a njemu jedini ban? Zasto zato sto su svi debili na ovom forumu jedino je normalan 100kaa
Dobro je pro .
~_~
Mogao si dici temu i napisati to isto i ovde a ne na nekom drugom forumu.

I nije ti cijeli gamers kriv ako ti nisi u dobrim odnosima sa nekim clanom administracije.

Stavi sebe u poziciju moderatora koji te banovao.
Iskreno - da li bi ti banovao lika koji ti kaze da si idiot ? Al iskreno ?

Hahahahahahahahaha..
Dovrsit cu post sutra jer moram ugasiti racunar u 11 sati.

To govori da imas 9 ili 10 godina, a osoba sa 3354 dana zivota nije kompetetna da sudi o jednom forumu poput gamers.ba (kao sto ti kazes da je forum, a ne kontas da nije samo forum).

Nije ni tebi lahko u zivotu.

P.S. Gasi racunar, proslo je 11 !!

nyonyo je napisao/la:
Kome se da čitati tvoja pišljiva kritika ?
+1 .

@dr_house : što bi rekao moj drug, svitliš

Hahahahhaah, Bigi Brat vidi posta, al mu nabroja

~ još jednom glup si
Momak, imas 10 godina a misliš da si pokupio svu pamet svijeta. Na temama, slikama i ostalim stvarima gdje se postaju komentari svima daješ do znanja da si "za svoje godine" najpametniji na sajtu, a u stvari ne kontaš da si glup koliko si težak. Sada pišeš neke kritike koje niko ne čita, a ako neko slučajno pročita samo ti kaže da si glup i kraj priče.

Tvoj odlazak je veliki + za gamers, i sajt je odmah dobio 50% na kvaliteti.

Hajd u zdravlje.
Ne kontam sto stavljas g.ba kritiku na neki drugi forum i tamo ce te banovat :D .Ako se nekom nesto ne svidja ne treba biti ovde
Ima jedno rjesenje za sve nase probleme....

IZBRISI GAMERS IZ BOOKMARKA I TRAZI OD ADMINA DA TI OBRISE ACC I MIRNI MI MIRAN TI, NECE TE NISTA PODSJECATI NA GAMERS I STO JE NAJVAZNIJE NECES NORMALNOJ RAJI ICI NA KU**C! HVALA!
ne glumi gregorija, ne ide ti
slazem se sa ostalima ako ti je formu bezveze sto ulazis na njega..Ja bez gamers nemogu zamislit zivot znaci cim dodjem kuci iz skole odma palim gamers i fejs..nemam nikakvih prituzbi na administraciju tako da neznam o cemu pricas :(

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.