Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Program za podjelu igre

87 pregleda · 3 odgovora · otvorena 11.11.2010. u 16:44

Znaci ovako...skinuo sam Call of Duty Black Ops sa torrenta i zelim ga sprziti na DVD ali zauzima 7.5GB,u torrentu sam dobio vise .rar fileova koje treba extractati i mountati preko DaemonTools-a,meni treba program koji dijeli igru na 2 dijela,kao kod svih igara koje su na vise DVD-ova,znaci kada zavrsi sa instalacijom prvog DVD-a da trazi drugi,nadam se da ste me razumjeli :D Hvala unaprijed :)
mozes preko winrara

Odes desni klik na file koji hoces da kompresujes
Add to archive
Otvori ti novi se prozor
imas tu negdje sa lijeve strane: split to volumes, bytes. Tu upises u koliko ces bajtova partove, ili izaberes sa padajuce liste nesto :)
SyNc1 je napisao/la:
mozes preko winrara

Odes desni klik na file koji hoces da kompresujes
Add to archive
Otvori ti novi se prozor
imas tu negdje sa lijeve strane: split to volumes, bytes. Tu upises u koliko ces bajtova partove, ili izaberes sa padajuce liste nesto :)
Da i dobicu to kao npr CoDBO.part1.rar i CoDBO.part2.rar i onda to ponovo moram raspakovati da bih dobio jedan file pa tek onda mountati preko DaemonTools-a i onda nastaviti instalaciju,nije to to,da mi je da pokrenem normalnu instalaciju kao kod ostalih igara,i da mi trazi drugi DVD.
pa mozes ovako na 1 dvd ubacis setup 1.2.3 dok ne napunis dvd i onda na drugi ovo ostalo i kad netko hoce da instal. igricu samo nek sa prvog i drugog dvd prebaci na HDD u jedan folder i pokrene instalaciju....
kad zavrsi instalaciju nek izbrise ovo sa hdd sto je prebacivo i tebi vrati dvd :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.