Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Black Ops PROBLEM!!!!!!!

328 pregleda · 29 odgovora · otvorena 12.11.2010. u 18:24

Molim vas,plakacu pomagajte...evo sliKa...crack-oovano,prebaceno sa ruske verzije na englesku:

EDIT:
izvinjavam se na 3. temi...ali Bgm zurba je!
Moram li ponavljati? Ti si skinuo steam verziju sa piratebaya? Ne, ne, ne i ne. Probaj crackovati sa SKIDROW crackom, ako to ne radi, skidaj SKIDROW verziju.
MushRoom je napisao/la:
Moram li ponavljati? Ti si skinuo steam verziju sa piratebaya? Ne, ne, ne i ne. Probaj crackovati sa SKIDROW crackom, ako to ne radi, skidaj SKIDROW verziju.
a je**m mu nebo vise...moram li ?
:D...................................kad crackujem sa skidrow crackom onda se pojavi must be signed in to steam to plaay..!
jojojojojojojojojojojojojojoj...
otici cu sutra i kupiti je je**m ti sunce...
izvnitie sto psujem
asteroID je napisao/la:
...................................kad crackujem sa skidrow crackom onda se pojavi must be signed in to steam to plaay..!
izvnitie sto psujem
imaš li flat? skini s piratebaya skidrow verziju.
MushRoom je napisao/la:
imaš li flat? skini s piratebaya skidrow verziju.
ma imam flat..j**o ga...ali sta cu od njega kad je brzina 120 kbps?

skine mi se za 24 h
asteroID je napisao/la:
ma imam flat..j**o ga...ali sta cu od njega kad je brzina 120 kbps?

skine mi se za 24 h
nek se skida, djaba ti kupovina.
asteroID je napisao/la:
:D...................................kad crackujem sa skidrow crackom onda se pojavi must be signed in to steam to plaay..!
izvnitie sto psujem
ma vidi da nije do cracka potrazi po netu fino sve crackove a ako nema kupi igricu na pijaci.BTW znal iko na koliko je DVD-ova igra jer i ja ocu da je kupim
JUICE93 je napisao/la:
ma vidi da nije do cracka potrazi po netu fino sve crackove a ako nema kupi igricu na pijaci.BTW znal iko na koliko je DVD-ova igra jer i ja ocu da je kupim
2 dvd = 10 KM
asteroID je napisao/la:
2 dvd = 10 KM
:S:S:S dje ti kupujes pa je 2 dvd 10 km ..bolan na pijaci na otoci 1 DVD ti je 3 km znaci ako je igra na 2DVD onda je 6km
JUICE93 je napisao/la:
:S:S:S dje ti kupujes pa je 2 dvd 10 km ..bolan na pijaci na otoci 1 DVD ti je 3 km znaci ako je igra na 2DVD onda je 6km
:r:r
na otoci ti je svaka 2. igrica pokvarena..kupuijem na ciglanama...najbolje!!
asteroID je napisao/la:
:r:r
na otoci ti je svaka 2. igrica pokvarena..kupuijem na ciglanama...najbolje!!
nemoj da seres ja kupujem 4 godine na otoci i nikad mi se nije deslilo da ne radi al ono bas nikad znaci imam preko 100 igrica u kolkciji i svaka je kupljena na otoci i svaka radi :)
JUICE93 je napisao/la:
nemoj da seres ja kupujem 4 godine na otoci i nikad mi se nije deslilo da ne radi al ono bas nikad znaci imam preko 100 igrica u kolkciji i svaka je kupljena na otoci i svaka radi :)
hoces posuditi :D
asteroID je napisao/la:
hoces posuditi :D
nije probl samo reci sta treba ;);)
JUICE93 je napisao/la:
nije probl samo reci sta treba ;);)
black ops :D
asteroID je napisao/la:
black ops :D
cekaj da ga ja uzmem trebal sta drugo:Crysis warhead,MAFIA 2,Mass effect 1,2,Far Cry 1.2,GTA IV,GTA SA ssamo reci sta treba imam sveee :D :D
JUICE93 je napisao/la:
cekaj da ga ja uzmem trebal sta drugo:Crysis warhead,MAFIA 2,Mass effect 1,2,Far Cry 1.2,GTA IV,GTA SA ssamo reci sta treba imam sveee :D :D
mog'o si mafiu :D
" the program can't be started because d3dx9_43.dll is missing form your computer. Try reinstalling the program to fix this problem"
Iznaci mi ovaj error kad hocu da pokrenem igru. Kako da rijesim problem osim reinstalacije ??
dzelo je napisao/la:
" the program can't be started because d3dx9_43.dll is missing form your computer. Try reinstalling the program to fix this problem"
Iznaci mi ovaj error kad hocu da pokrenem igru. Kako da rijesim problem osim reinstalacije ??
direct x
ja imam isto problem sa d3dx9_43.dll . kako si rješio problem?
hypzor je napisao/la:
ja imam isto problem sa d3dx9_43.dll . kako si rješio problem?
INSTALIRAJ DIRECT X
pa jebote jeste li maloumni,pola ne zna sta je eroor d3dx!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.