Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kako prići djevojci? [Contest]

7.273 pregleda · 228 odgovora · otvorena 10.11.2010. u 19:59

Pošto se većina članova gamersa može svrstati pod kategoriju "no-liferi", ja i bbp smo odlučili da otvorimo jedan contest koji će, barem se nadamo, biti zanimljiv i šaljiv.

O čemu se radi? Zamislite da se, nekim slučajem, nađete u nekom lokalu tokom jedne subotnje večeri (mada je teško ovo zamisliti nama no-liferima xD ), i u nekom trenutku spazite djevojku koja vam se na prvi pogled svidi, a koja je, uz to, sama za šankom. Želite joj prići, ali ne znate kako. Ipak, skupljate snage i prilazite...

Prvi upad, prve riječi, njena reakcija i sve ostalo vi trebate da napišete u svom sastavu. Sastav ne mora biti nešto posebno gramatički ispravan niti dug. Cilj contesta je, prvenstveno, da se malo nasmijemo, a zatim i da vidimo koliko "no-liferi" imaju onog "lajferskog" u sebi.

Nagrade:
1. mjesto: 150 G.Ba bodova
2. mjesto: 100 G.Ba bodova
3. mjesto: 50 G.Ba bodova

Sve radove postajte na ovoj temi.

Sretno!
De da i ja napisem nesto upečatljivo!

Dovoljno je 5 minuta da gledas ( posmatras ) djevojku koja ti se svidja naravno , da bi u njenom pogledu ( ako ti uzvrati pogled ) mogao da zakljucis dali zeli da joj pridjes ili ne! Znaci po pogledu mozes da zakljucis mozes li prici ili ne, sve ostalo je na tebi i na tvojoj masti. Nemoras uciti napamet sta ces pricati , pricas sta ti pane na pamet!

Evo primjera iz vlastitog iskustva!

Neki dan ja i moja cura stojimo u jednom lokalu za šankom! I ja primjetim jedan leek je posmatra vec sat vremena ! E onda ja skuzim fazon kako cu vidjeti dali on hoce nesto od nje! Pazite ovo! Odem ja napolje sa izgovorom da odo pojest nesto , dok me ona čeka za šankom. Tog lika ja poznajem iz vidjenja nako.

Pili smo votku od kako smo usli u lokal! I tip vidi da pijemo votku. I konobaru kaze daj joj votku! Odma lik grijesi! Prije svega , to je moja djevojka , a da bi bio fin i kulturan , odes do djevojke i pitas je dali zeli nesto da popije.

Pogrijesio je jer je narucio votku , moja cura uzela votku i prosula. Kad je prosula votku, ja ulazim a taj isti bjezi iz lokala.

Poenta :
Po pogledu djevojke i ponasanju mozete zakljuciti dali zeli da joj pridjete , i nemojte nikad slati pice preko konobara jer nije najbolja ideja , treba znati od koga pice popiti!

Da se nadovezem!

Nije bitno koliko ste cura imalu u odredjenom vremenskom periodu! Najbitnije je imati ozbilju vezu ( ukoliko to zelite ) i da to traje duze vrijeme. Dok ima onih koji budu sa vise razlicitih cura za jednu noc. Mada ima ih onih čiji je moto Wanna Be Yebach
Vidim kako imate pare za izlazak petkom i subotom, a onda poslije cete reci : ''nemam para za original, igram WoW na spermiku ili moltenu '' . Nema vajde od prilazenja curi, ostavite se toga...
evo ja imam par svojih primjera koji su uspjeli i mislim da pali kod vecine cura...

Ulazim ja u klub a odma pored ulaza stoji jedna zgodna cura (koja mi se svidjela). pogledala je prema meni (vjerovatno da vidi ko ulazi) i ja sam ko is topa rekao slatka si! ona se okrene i ja joj samo fino kazem imas slatku kosu i odem... ona dolazi i kaze, a jel se mozemo upoznati... ja reko Aco, kaze ona Snjezana... i ja sta cu nego slag na tortu, reko imas slatko ime :) ... to je bilo to!

kod druge cure jedan drugaciji ali dobar nacin... sjedim u jednom klubu i ona sjedi 2 stola od mene... i nako gledamu nju dok ona ne pogleda u mene... kad je pogledala ja pridjem i kazem, izvini sto smetam ali mene nesto zanima vec neko vrijeme (ona naravno pomisli da je to ime ili br moba) i kazem joj da me zanima kako se ona ljubi :D ... izvenem se sto sam smetao i odem na svoje mjesto. sutra dobijem poziv od nje... ko je dao br moba neznam ali nije bilo ni vazno... mislim da ovo radi za vecinu cura pa pokusajte ;)
haha svi ste vi je***i

ne mozes ti sad konja naucit da prica ;) tako ne meozes naucit ni da baris :) tj prilazis, ako imas muda pokupices njih 90% ako nemas neces nijednu ;) ciao! i mani te se gluposti

gate najjaci :D kljucevi od auta :D al je zaboravio rec da mora biti godiste najmanje 2000 :D
Ko jos uopste moze odgovarati na ovu temu, ljudi WoW Cataclysm izlazi 7. decembra , a vi mislite na gluposti.
JA:ćao (gledam je u oči)
ONA:ćao (gleda me u oči)
JA:šta me gledaš ljepota nije prijelazna:D
rashke je napisao/la:
Ko jos uopste moze odgovarati na ovu temu, ljudi WoW Cataclysm izlazi 7. decembra , a vi mislite na gluposti.
hahahahah kralj nene mi 8-)
Jel iko cuo za onu izreku...?

"Ne postoje neosvojive djevojke, postoje samo losi osvajaci."

Zato, cim vam se pruzi prilika, iskoristite je!
Jednom mora upalit.
Nemate puno toga izgubiti:D :P
korel22 je napisao/la:
pre smijesnih komentara ima,

kaze ja bi prisao i rekao : cao a ona bi meni : cao

hahahaha eeeee je**m ti te bukvalce. Sve dok budete prilazili sa naucenim textom napamet necete imati prolaza. Bitno je otici a ne znati nista i onda se cupati i pricati valjat gluposti. To one vole, a streberi kuci na ucenje 

Morate biti ludi, sto si ludji bolju ces uhvatiti sigurno je. Ja sam kupio pi**e po 5-6 godina starije, samo na lafinu i ludost  A 90% od vas nece nikad imat u zivotu stariju pi**u.
Mogu na prste prebrojat ko na ovom portalu moze tako.
" JA sam kupio PI**E po 5-6 godina starije, samo na lafinu i ludost  A 90% od vas NECE NIKAD IMATI u zivotu stariju PI**U."
kABIR je napisao/la:
" JA sam kupio PI**E po 5-6 godina starije, samo na lafinu i ludost ;) A 90% od vas NECE NIKAD IMATI u zivotu stariju PI**U."
?
korel22 je napisao/la:
?
sta je je***a ne mogu da vjerujem
milan je napisao/la:
sta je je***a ne mogu da vjerujem
jel to prozivka ili?
Prvo je obletiš saletiš obradiš finaliras

JA: Konobar daj meni jednu čašu vode ( xD) i dami šta želi
ONA:Hvala na piću
Ja : skinem jaknu jes nešta ugrijalo, jel i tebi vruce ?
Ona : nako
Ja: kako se zoveš ?
Ona: zovem se ?,ti ?
Ja: Baš lijepo ime ja se zovem *******
Ja: Baš ti je dobra majca
Ona: Hvala
Ja: možemol izać na večeru ? ( ako nije debela )
Ona: More
Ja: Super možeš mi dat svoj broj mobitela
Ona: xxx - xxx - xxx
Ja ili ona : započnemo neku temu i pričamo i onda razligu kući i sutra je nazoves odete na večeru izvečerate se odete do wc ti je zašvaljiš, nakon 5 dana izlaska mogli bi se mi malo intivnije uponzat ? a ona kaže

MRŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ U PI**************U MATERINUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Heheh stvarno ste no liferi :D ... Svaki bi kao uletio djevojci i rekao ajd da se sexamo i to sranje ....

Zato svaku noc dr***e a nikad da sta pojebete ...

Jednostavan ulet najbolji ... pridjes joj ... cao cao, sta ima ti fazoni mozemo li se upoznat platis joj pice, uzmes njen broj ona tvoj malo dopisivanja upoznavanja i sex zagarantovan ...
korel22 je napisao/la:
jel to prozivka ili?
na ovog sto je tebe citirao + ove ostale komentare :D [ sto si se pronasao odma' ? :D ]
milan je napisao/la:
na ovog sto je tebe citirao + ove ostale komentare :D [ sto si se pronasao odma' ? :D ]
aham :) heheh pa sta ja znam, mene si citirao :D A bas ima je***a metar hahahah
Ma fino polako pridjes..Narucis 2 pive .Prvo je pitas za ime..Pa onda prezime..Pa onda gdje zivi....Uzmes broj.
Al to sve uz pivu..(NEMOJ JEFTINU UZIMATI UZMI NESTO SKUPLJE).Ono kao pogledas na sat..Uh vec je 9 sati u pola deset mi cw :D
Odvedes je kuci fino uradis koji kill :D :D
Das njoj da malo odigra doneses jos koju pivu i ona je pjana :
Povalis je i svako sretan
HAHAAHAH
Orken29 je napisao/la:
Ja ; Cao
Ona ; Cao
Ja ; Mozemol se upoznat ' ?
Ona ; Mozemo , zasto da ne ?
Ja ; Mogul dobit tvoj steam id , g.ba id, dernek.ba id, facebook i msn ?
Ona ; 'aj razguli.

^^
hahahahaha n1 
Moj nacin prilaska djevojci se sastoji od 13 koraka

1.Korak Prvo preko msn,/fejsa upoznate se [Moze i u kaficu klubu ] malo kroz pricu dok steknete pravi dojam o toj osobi
2. Korak Trazis broj mobitela u fazonu "A lutko moze broj telefona da ti glasic ne zaboravim"
3.Kada dobijete broj mobilnog telefona odmah radite na sljedecem koraku
4. Dogovorite se za jos koji izlazak preko mbtl [najbolje oko 16h- rucak 20h-vecera
5.Najvaznije ! Ne smijete doci da smrdite ko sardina :P
Okupate se fino namirisete, sto moj drug kaze picne te se.
6.Ponesete nesto novca i usput kupite koju ruzu,buket kako ko sta voli, najbolje crvene ruze moze i srce milka.
7. Kada pridjete jedno drugom poljubite se, za 1. sastanak najbolje u obraz :) ti joj das poklone
8. Prosetate malo kroz grad tamo - vamo nadjete neki parkic sjednete,kroz pricu i predjete malo na intimu..
9.Tokom ljubljenja nemojte je zabalit brate mili da se odmah mora kupati, nemoj se ni stiskati previse da joj kosti slomis,najbolje pustiti djevojci inicijativu da pocne kako zeli ti i samo nastavi
10. Mozda je ovaj korak trebao biti gore al nema veze, sa sobom nemoj voditi citavu porodicu pa da nezna skim je izasla
11. Pri rastanku nemoj da sada odugovlacis previse mislice da "trcis za njom"
12 Dogovorite odmah sljedeci sastanak da ne trosis mbtl dzabe
13. Prije nego odes jos se 1 zagrlite poljubite i Tchus!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.