Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 5 bodova

Logon Options

205 pregleda · 7 odgovora · otvorena 30.10.2006. u 18:55

Probao sam rijesiti ovaj problem sam , ali sam , reci cemo glup pa nisam mogao skontati ...

Znaci , kad hocu da se logujem , pojavi mi se onaj "Classic logon prompt" ...
Do neki dan je bio "Welcome screen , ali je sestra nesto cackala i promijenila...

Eh sad , kad hocu da vratim na taj "Welcome Screen" desi mi se ovo :

So , please , Gamers.ba pimp my PC
pa shock nisi ni dobio pc kako treba odmah si ga sjebo

nedaj ba sestri za komp.. moj savjet

sta se tice tog problema valjda ko naleti pametniji od mene na ovu temu i pomogne ti ...
Rješenje
ides->start-run-kucas MSCONFIG-> Launch System Restore->
stavis dan onaj na kojem nije bilo te greske sa user,al prije toga snimi par cd-ova documenata mozda budu izbrisani
sretno
               Xe0n je napisao/la:
ides->start-run-kucas MSCONFIG-> Launch System Restore->
stavis dan onaj na kojem nije bilo te greske sa user,al prije toga snimi par cd-ova documenata mozda budu izbrisani
sretno

Ikakav drugi nacin ?
               sh0ck! je napisao/la:
Ikakav drugi nacin ?

ja neznam drugi,meni je pomoglo to mnogo puta
koliko ja znam ovaj problem nastaje kada "pimpas" svoj comp bez pomoci profesionalca, dakle kada skidas polovne windows logon modifikacije. Ja nisam nikada nasao rjesenje, nego sam morao reinstalirat windows. Probaj uninstalirati ovaj NetWare-ov "Client Services".
Ako si ga vec uninstalirao, prekopaj po registryju jel ostao koji file od ovog programa, cesto z*** toga windows ne prepoznaje da je program fakticki izbrisan.
               seYo~ je napisao/la:
koliko ja znam ovaj problem nastaje kada "pimpas" svoj comp bez pomoci profesionalca, dakle kada skidas polovne windows logon modifikacije. Ja nisam nikada nasao rjesenje, nego sam morao reinstalirat windows. Probaj uninstalirati ovaj NetWare-ov "Client Services".
Ako si ga vec uninstalirao, prekopaj po registryju jel ostao koji file od ovog programa, cesto z*** toga windows ne prepoznaje da je program fakticki izbrisan.

Te Client Services nisam uspio naci ...
A sto se tice tog pimpanja , instalirao sam nekih programa ... WindowBlinds , i jos nekih sranja , ali mislim da to nije uticalo na ovaj problem ...

Izgleda da ce biti System Restore ....

P.S. Uradio System Restore , vratilo se na normalu

Posto je xeon prvi rekao , njemu idu bodovi ...

Hvala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.