Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

Moja TV paket -

237 pregleda · 23 odgovora · otvorena 09.11.2010. u 10:50

Pozdrav . Da li ste imali iskustva sa ovim paketom , mislio sam ga uzeti najprije radi cs-a , koja bi mi njihova konekcija godila , da bih imao normalan ping , i ako uzmem ovaj paket , da li mogu naknadno da isključim njihovu konekciju i da prijavim drugu , a da mi ostane telefon i kablovsku?

I kada plačam mjesečno jel zasebno plačam i koneckiju i telefon i kablovsku ili je to sve zajedno , i kolika je cijena full paketa ?

Ovu siću ću dati većeras kad dođem iz škole <3
dajte ljudi pricajte malo o iskustvu sa telemachom 
cntr je napisao/la:
Kakav je taj ? 
cntr je napisao/la:
prikljucak - 180 km
koristim moja tv full packet
imam flat internet sto mi je najvaznije mjesecno potrosim 50-70 gb :)
ping u cs je 50-70 nije lose
ako vec koristis adsl prikljucak ti je 10 km ja mislim ako ne onda je nnegdje oko 50 km ...
ako potpises ugovor za 1 god. onda nemoras placati kao 10 km mjesecno za resiver od tv......
najbolji ti je full paket , ping na pub serverima se krece 50-70 ms, a fps ti je 70-90 , dok na cw serverima je bolje...

prikljucak ti je msm 10 km ako vec koristis adsl ,a ako ne koristis krece se oko 40-50km , a sto je najbolje mozes birati na koliko ces godina 
excalibur94 je napisao/la:
koristim moja tv full packet
imam flat internet sto mi je najvaznije mjesecno potrosim 50-70 gb
ping u cs je 50-70 nije lose
ako vec koristis adsl prikljucak ti je 10 km ja mislim ako ne onda je nnegdje oko 50 km ...
ako potpises ugovor za 1 god. onda nemoras placati kao 10 km mjesecno za resiver od tv......
Koliko plačaš mjesečno ? I da li mogu preći na 2. internet konekciju naknadno , a da mi ostane čitav paket ?
Meereeify je napisao/la:
Koliko plačaš mjesečno ? I da li mogu preći na 2. internet konekciju naknadno , a da mi ostane čitav paket ?
ovaj full packet placam 65km mjesacno sa pdv (76 km ) uz njega imam internet,telefon i tv..
nerazumjem sta oces da kazes sa tim
"I da li mogu preći na 2. internet konekciju naknadno , a da mi ostane čitav paket ? "
excalibur94 je napisao/la:
ovaj full packet placam 65km mjesacno sa pdv (76 km ) uz njega imam internet,telefon i tv..
nerazumjem sta oces da kazes sa tim
"I da li mogu preći na 2. internet konekciju naknadno , a da mi ostane čitav paket ? "
Pa mislio sam da ne koristim više njihovu konekciju ,a da ostalo imam , kablovsku , telefon..
Mire brate ja sam vec poludio cekajuc je***e debile iz poste da mi dodju prikljucit moja tv :/ cekam eo 3 mjeseca nikad ih nema nazovem ih oni govore nema ovog nema onog :/
nez....
ja mislim da mozes jer oni imaju vise razni paketa

al opet nazovi njihov besplatan info tel. 1422 imalo se raspitaj :)
massiv je napisao/la:
Mire brate ja sam vec poludio cekajuc je***e debile iz poste da mi dodju prikljucit moja tv :/ cekam eo 3 mjeseca nikad ih nema nazovem ih oni govore nema ovog nema onog :/
Potpisujem ...
Ja u augustu prijavio , bokte , nema ih jos ..
sayllent je napisao/la:
Potpisujem ...
Ja u augustu prijavio , bokte , nema ih jos ..
sve su to napovi :/ poz te gayove u GV ♥ 
Rješenje
placas sve zajedno i ako potpises ugovor 1 god npr. za full packet nemozes nista mjenjati dok ne istakne ugovor :)
ja mislim da mozes to da imas samo telefon i internet.....

a ovo sta ovi pricaju da ih cekaju 2-3 mjeseca ja stvarno neznam ja sam cekao 15 dana :)
MojaTV Full, placas oko 73KM placas mjesečno sa PDVom. U to je uračunat resiver, koji ces (ja mislim nakon 1 godine) odplatiti i onda resiver ostaje u tvom vlasništvu, a MojaTV Full plaćat ćeš oko 62km.

U CSu ping će ti biti oko 60.
Kad god ti poželiš odes u BHTelecom i promjenes paket u MojaTV Phone, tada ćeš plaćati 25KM+PDV i imat ćeš TEL. i TV, a internet možeš uzet od nekog drugog provajdera.

Evo čitam kolega više mene je napisao da ako se potpiše ugovor na 1 god, da se paket ne može mjenjati. Ja to kod mene nisam uspjeo pronaći u ugovoru. Ali možda je u pravu.

Post dobio aplauz od 100kaa

daj ba sta 180km prikljucak telemacha?
fl4re je napisao/la:
najbolji ti je full paket , ping na pub serverima se krece 50-70 ms, a fps ti je 70-90 , dok na cw serverima je bolje...

prikljucak ti je msm 10 km ako vec koristis adsl ,a ako ne koristis krece se oko 40-50km , a sto je najbolje mozes birati na koliko ces godina 
hajd mi samo objasni, kakve veze fps ima sa netom ?  sve naki heatoni...
Lima je napisao/la:
daj ba sta 180km prikljucak telemacha?
Prikljucak besplatan :D
hariS1337 je napisao/la:
prikljucak - 180 km
prikljucak je besplatan ako potpises ugovoror na 12 mjeseci i naravno ako imas kablovsku...
Svima toplo preporučujem Telemach. Stvarno najbolje iznenađenje.

Upload/Download/Ping , sve je savršeno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.