Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Duhovi - Diskusija

629 pregleda · 30 odgovora · otvorena 07.11.2010. u 20:14

Vozdra,

Evo jedna malo diskutabilna tema. Nisam htio u IF-u postati iz principa da svi imaju pravo glasa. Prije svega, imate hicme video zapisa na yt, pa cak i filmove kao paranormal activity i slicno. Bili to amaterski filmovi ili ne jasno se vide neki tragovi. Da li mislite da je to istina ili samo fejk? I da li ste kada dolazili u sukob sa tim istim?

http://www.youtube.com/watch?v=eDODVq0UWMg

Evo jedan zanimljiv video.
Fejk brate ;)
A jeste li kad gledali exorcizam ? I sta imate reci na to ? :) Kada u po Dzamije Crvke ne bitno covjek izvodi maskote dzavola vristi i slicno.
Prije sam stalno gled'o ovakve snimke, i na zone reality i sve sve. Par puta k'o da sam i ja sta primjetio po tom pitanju i slicno tako da ja vjerujem u ovo ( ne sad nabijes bijeli carsaf i BUUUU ).
Gledao sam na stotine tih klipova na yt , što se njih sami' tiče , ono je stvarno realistično , baš te zainteresuje, Baš se sjećam jednog , lik je postavio kameru u kuhinji , i izašao vani , valjda mu se to često dešavala , pa ju je uključio , kao kad god dođe kući suđe , viljuške , čaše , kašike , šta ja znam šta već , bude razbacano po kući , uglavnom kamera stoji na skirvenom mjestu , on je vani , kroz nekih 2-3 minute , leti sve po kući , kašike , itd .. ne vidi se duh , niti išta sumnjivo , uglavnom je sve razbacano , kao neko podivljalo dijete , koje razbacuje .

Ja nevjerujem u ta čuda , čitsto zato jer se i nisam susretno s tim , i ne bih volio , ako je to istina .
Ali jedan događaj nikad neću zaboraviti , podijeliću ga s vama , dosta toga sam zaboravio , ali ću reći par stvari ..

Krenuo sam s jaranom kući , išli smo pored groblja , na jednom je stao i zacehnuo , nije se pomjerao , nit' koji ku**c :s , gledao je samo u jednu tačku , bez miganja , bez pomicanja usana , i sl. otrčao sam do prve kuće po pomoć , vratili smo se , on je i dalje tako stajao , malo su ga osvježili vodom , ošamarili par puta , i došao je sebi , ispričao je kako je vidjeo čovjeka kako preskače jedan od onih grobova , stvarno zastašujuće , i danas dan ne smije da prođe tuda.
Brate ovo je fejk, ali vjerujem (djelimično) u natprirodno, ako mi se bude dizala neka stvar obrazlozicu <3
Sve zavisi od vjere.

Ako vjerujete da postoje nadnaravna bica kao sto su Meleci, Sejtani ili Andeli, Davoli onda vjerovatno nije vam svejedno kad gledate nesto tipa ovo.Prisustvo sam jednom da kazem malo cudnog dogadaju tj. istjerivanje dzina ( sejtana ) iz covjega.Mogu reci da to nije nimalo bilo fejk i da mi nije bilo svejedno.Tako da na neki nacin vjerujem.Znam ja da je film drugo a stvarnost drugo al eto, moze se dogodit.
Nas je problem sto smo istripani pa nam se ucini da smo vidjeli ono cega nema !
korel je napisao/la:
A jeste li kad gledali exorcizam ? I sta imate reci na to ? Kada u po Dzamije Crvke ne bitno covjek izvodi maskote dzavola vristi i slicno.
Exorcizam je oK [u to vjerujem]
ali ovaj vide je fake 100%
WonderBoy je napisao/la:
Exorcizam je oK [u to vjerujem]
ali ovaj vide je fake 100%
sto se tice videa, tu je samo kao prilog neki bezze. Pitam uopsteno ko vjeruje ko ne, ko se suretao sa tim ko ne itd.
mirofa je napisao/la:
Nas je problem sto smo istripani pa nam se ucini da smo vidjeli ono cega nema !
U prevodu naucno receno:

Mozak trazi konturu tamo u masi nelinearnih i nasumicnih tacaka.

@ korel, lako platiti nekome znam lika kojem su platili da "vristi"
Ne vjerujem u ovaj oblik pojave duha i ovo je teški fejk, kao i svaki ostali klip na YT-u ...
Ko ce ga znat. Ako duhovi postoje , i mogu pomjerati predmete , onda bi nas lako po volji mogli ubiti.

Da li duhovi postoje je slicno pitanje kao onome o jajetu i kokoski , tesko da ce se ikada saznati odgovor.
LoKi je napisao/la:
U prevodu naucno receno:

Mozak trazi konturu tamo u masi nelinearnih i nasumicnih tacaka.

@ korel, lako platiti nekome ;) znam lika kojem su platili da "vristi" ;)
http://www.youtube.com/watch?v=sfx6eOkRbZk

Pogledaj to, ja cu platiti nekome da ovako vristi :)
Ma filmovi su drugo, stvarnost je drugo.
korel je napisao/la:
A jeste li kad gledali exorcizam ? I sta imate reci na to ? :) Kada u po Dzamije Crvke ne bitno covjek izvodi maskote dzavola vristi i slicno.
WTF
nYkoLa je napisao/la:
WTF
pogledaj klip sto sam citirao lokia pa ces viditi o cemu pricam :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.