Pozz zanima me koliko je para da se rezervisu racunari na nekih 2 sata . samo neon i stasnet hvala
Diskusija
Zaključana
Stasnet i neon
170 pregleda · 3 odgovora · otvorena 06.11.2010. u 21:18
15 km 5 kompova u stasnetu!
neznn
oko 25-30 km ja msm
oko 25-30 km ja msm
ovako znaci u Stasnetu su ti prevenstveno bolji kompovi.
Zasto?
-Prvo, sef dozvoljava sve da koristis, da stimas svoj sens, da stavis svoj config, da snimas demoe, da promjenis sve sta hoces.
-U neonu to ne mozes!
-Computeri i sam ambijent je stvoren za da se igra CS-a tj. ekipa protiv ekipe.
-Neon, to je malo slabije.
a sad ono najvaznije.
USLUGA JE KARINA!
Kod sefa ces platiti rezevaciju MECA 3 KM, 3 mape. U NEONU placas 5 KM za 5 mapa (ako ih dobro nakantas) a vjeruj mi nakon 3ce ce ti dosaditi
Cetvrto, ako hoces normalno da treniras da igras sa svojima onda je stasnet pravi izbor.
Objasnio sam ti vec zbog cega, a i brate moj, vjeruj mi sve je istina. Mi smo jedno vrijeme (eternity) igrali u neonu, i onda smo skontali smijesno! Rade cu dati 15 km da igram normalno, nego 25 da igram polu normalno, iako ce mi trebati 10-20 ma ako treba i pola sata vise da dodem do Stasneta
Zasto?
-Prvo, sef dozvoljava sve da koristis, da stimas svoj sens, da stavis svoj config, da snimas demoe, da promjenis sve sta hoces.
-U neonu to ne mozes!
-Computeri i sam ambijent je stvoren za da se igra CS-a tj. ekipa protiv ekipe.
-Neon, to je malo slabije.
a sad ono najvaznije.
USLUGA JE KARINA!
Kod sefa ces platiti rezevaciju MECA 3 KM, 3 mape. U NEONU placas 5 KM za 5 mapa (ako ih dobro nakantas) a vjeruj mi nakon 3ce ce ti dosaditi

Cetvrto, ako hoces normalno da treniras da igras sa svojima onda je stasnet pravi izbor.
Objasnio sam ti vec zbog cega, a i brate moj, vjeruj mi sve je istina. Mi smo jedno vrijeme (eternity) igrali u neonu, i onda smo skontali smijesno! Rade cu dati 15 km da igram normalno, nego 25 da igram polu normalno, iako ce mi trebati 10-20 ma ako treba i pola sata vise da dodem do Stasneta
Post dobio aplauz od 100kaa
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.