Diskusija
Pomoć - Rateovi za CS
180 pregleda · 18 odgovora · otvorena 08.11.2010. u 11:10
Mislim da je do operatera, vidis na speedtestu ti je oko 60
Tu nesto nije udure meni je trenutno 20..
Tu nesto nije udure meni je trenutno 20..
stavi rate na 6000
kucaj u konzolu rate 6000
kucaj u konzolu rate 6000
- Od Gui-a može da spada samo fps koliko ja znam. Rateovi stavi cl_updaterate 101,cl_cmdrate 101, rate 25000 , ex_interp 0.01
- Ako ti bude lagalo, probaj stavi cl_updaterate 60 , cl_cmdrate 60, rate 1000 ..
- Ako ti bude lagalo, delete gui stavi default..a može biti i da imaš problema s operaterom itd
- Ako ti bude lagalo, probaj stavi cl_updaterate 60 , cl_cmdrate 60, rate 1000 ..

- Ako ti bude lagalo, delete gui stavi default..a može biti i da imaš problema s operaterom itd
kontaktiraj svoj provajdera i vidi mogu li ti kako ukloniti problem taj, jer nije do tebe
- Obriši gui, koristi onaj obični gui.
- cl_cmdrate 101, cl_updaterate 101, rate 25000 [ ex_interp 0.01 ]
- Ako ti još laga ( slab net ) cl_cmdrate 60, cl_updaterate 60, rate 6000 [ ex_interp 0.1 ]
~ Ćao ;*
- Ako ti još laga ( slab net ) cl_cmdrate 60, cl_updaterate 60, rate 6000 [ ex_interp 0.1 ]
~ Ćao ;*
arAONE je napisao/la:
~ Ćao ;*
~ Ćao ;*
arAONE je napisao/la:
~ Ćao ;*
~ Ćao ;*
Imam slican net, i evo mojih
cl_updaterate 60,cl_cmdrate 60, rate 15000
dobra igra, bez laga
cl_updaterate 60,cl_cmdrate 60, rate 15000
dobra igra, bez laga
faR1S je napisao/la:
- Od Gui-a može da spada samo fps koliko ja znam. Rateovi stavi cl_updaterate 101,cl_cmdrate 101, rate 25000 , ex_interp 0.01
:-*

:-*
A ovo ti je do neta, tj imas slabiji net , i smanji rate-ove.
Sto su ti manji rate-ovi ping ti je manji,samo sto ces drugim da sjeckas, pa ce da ti psuju
KingstoN1 je napisao/la:
Interp nije bitan za lag, ono uopste.
Sto su ti manji rate-ovi ping ti je manji,samo sto ces drugim da sjeckas, pa ce da ti psuju
korel je napisao/la:
bitan je za kvalitet igre, ako su ti low rateovi i 0.01 mnogo trza. A ako su max rateovi i 0.01 onda ne trza
Nemoze se na wirrlesu 2.4 freqvencij igrat cs mozes u 4 ujutro kad se svi skinu sa tog ap' koji koristiš
To shto ti vecina govori smanji rate (cmd,update itd.) je cista glupost iz 2 razloga.
1. razlog smanjit ce ti ping, rcoil ce ti se pogorsati i neces moci pogoditi nikoga (jedino ako si veliki vjernik onda da).
2.razlog TEBE niko nece moci pogoditi jos + ne dao Bog da stavis interp 0.1 onda si dzennet mode, sve metci kroz tebe prolaze, shto zna jako nervirati kada se igra online.
Moj prijedlog, cmdrate 101, updaterate 101, rate 25k, interp 0.01 i ako ti laga onda nemoj ni igrati sacekaj da ti se sredi konekcija ili kupi novu.
1. razlog smanjit ce ti ping, rcoil ce ti se pogorsati i neces moci pogoditi nikoga (jedino ako si veliki vjernik onda da).
2.razlog TEBE niko nece moci pogoditi jos + ne dao Bog da stavis interp 0.1 onda si dzennet mode, sve metci kroz tebe prolaze, shto zna jako nervirati kada se igra online.
Moj prijedlog, cmdrate 101, updaterate 101, rate 25k, interp 0.01 i ako ti laga onda nemoj ni igrati sacekaj da ti se sredi konekcija ili kupi novu.
KingstoN1 je napisao/la:
Interp nije bitan za lag, ono uopste.
Medeni je napisao/la:
Nemoj tako faris je strucnjak za interp!
KingstoN1 je napisao/la:
ef pe es
Ne mogu ti ratovi pomoci
Mjenjaj konekciju ako mislis normalno igrati cs'a
!!
Mjenjaj konekciju ako mislis normalno igrati cs'a
!!
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.