Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Battlefield Play4Free

313 pregleda · 14 odgovora · otvorena 06.11.2010. u 15:41

Pozdrav za sve gamere. Čuli ste valjda za Battlefield, sad ste u prilici da i zaigrate. Prijatelj mi poslao link, i odlučih da napravim temu.Otvorite sljedeći link battlefield.play4free.com, u dnu sajta vas čeka zahtjev za mail, ništa posebno :P. Ukucajte svoj mail, i za par dana će te dobiti mail od Battlefield Play4free. Možda će vam potrajat dolazak mail-a, sigurno prikupljaju mail-ove pa će kad dignu server podijeliti svima linkove(barem mislim da ide tako). Battlefield Play4Free je sastavljen iz više BF dijelova.Mape su iz Battlefield 2.Oružje i klase su iz BadCompany2.Ranking je iz Battlefield Heroes.Battlefield je dosta bolja i realnija igra od Counter-Strike-a, i evo sada možete započeti igrati BF. :)

GL & HF

Click for trailer
Gdje si bio kad je Bog dijelio mozak?
Battlefield Heroes je također play4free i urađen je kao crtani,ali je stvarno prejak!
risk je napisao/la:
Wut? Ako mislis da je prevara, nije. Ovo je na isti fazon kao Battlefield Heroes, samo bolje. Igru je napravila ista kompanija koja je uradila i BFBC2, DICE (EA).

http://www.bit-tech.net/news/gaming/2010/11/05/battlefield-play4free-announced/1

Ako neko ima vremena moze prevesti pa postati u vijesti.
nc je napisao/la:
Wut? Ako mislis da je prevara, nije. Ovo je na isti fazon kao Battlefield Heroes, samo bolje. Igru je napravila ista kompanija koja je uradila i BFBC2, DICE (EA).

http://www.bit-tech.net/news/gaming/2010/11/05/battlefield-play4free-announced/1

Ako neko ima vremena moze prevesti pa postati u vijesti.
Ja kontam neki hack za orginal :/ a ovo cracked server.
mrxilix je napisao/la:
Battlefield Heroes je također play4free i urađen je kao crtani,ali je stvarno prejak!
Samo sto ovo nije crtani. :D

Click for trailer
nc je napisao/la:
Samo sto ovo nije crtani.

Click for trailer
Nemoj mi molim te govoriti o BF-u,igrao sam sve igrice i ne samo da mi je najdraža igrica/e nego sam tzv "ovisan" o njemu
risk je napisao/la:
kakav si vako nako :]
Moram te ispraviti, nece svi dobiti key vec ce ih random podijeliti
aer0 je napisao/la:
Neznam, čuo sam tako da će svi prijavljeni dobiti key ;)
aer0 je napisao/la:
Moguce. Vjerovatno ce key prvo dobiti oni koji vec imaju neku BF igru (like me xD), a ostatak ide novajlijama.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.