Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Malo relaksacije :D

276 pregleda · 24 odgovora · otvorena 04.11.2010. u 22:02

đe ste dečki, šta se radi D: kao što vidite ništa se posebno ne događa na gba, pa rekoh da otvorim temu da mahalamo

kako je kod vas, šta ima, šta nema, kako kući, u školi na poslu, ovo ono? Šta radite inače. mahalajte slobodno.. d:

nije spam adminstracijo, pustite nas da se malo ispričamo xD ne briši temu, freedom !

OUT
Ma svaki dan skoro pa isti.
Probudim se, otuširam se, odem u školu, vratim se, dosađujem se, odem na trening i zaspem.
Jedino ako mi nešto posebno ne upadne .
@gotlust taman ti sa tetkom piJo kafu

@trance zar se ima vode za tusiranje ? Jel se pritom koristi struja da se ugrije ili samo onako?
Kuca-poso, poso-kuca
Ma et dobro je hvala Bogu i skola mi je napokon krenula prosao vrlodobrim na tromjesecju za razliku od prosle godine kad sam "trohno" iz 6 na polugodistu Et sve u svemu jos 2 godine ove srednje
Et samo sam htio iskoristiti priliku da se pohvalim
I sta ima kod vas
http://www.youtube.com/watch?v=8bO2gn7rQjY
Evo dosadno, uzeo ovaj fingerboard da malo ubijem dosadu ali samo se nerviram....zar moze ovako mala stvar biti ovako teska
Lima je napisao/la:
@gotlust taman ti sa tetkom piJo kafu

@trance zar se ima vode za tusiranje ? Jel se pritom koristi struja da se ugrije ili samo onako?
ku**a jedna, je8em li joj
Malo se ševim sa LoL-om, pa onda sa WC3 pa onda sa BC-om i tako
Oj Dinama sto ga volim!
j0ker je napisao/la:
Oj Dinama sto ga volim!
Stae Nikola,jeste se derali po igraoni? :D
GREBATOR je napisao/la:
Stae Nikola,jeste se derali po igraoni?
Ma jok, kuci sam se dero.
Fine su ovo teme, fino se osjecam kad ovako sa srca sklonim neke stvari, i napisem ovde sta sam sve radio.. iako realno svakom puca qrac :D
Ekremov Hit !

et tako mi prolazi svaki dan :D
Bježi jebote crnčim, radim, valja i sutra u 7 na noge i ope' radit. A ne mogu da kažem šta, smijaćete mi se.

Tariče 3/4
Seksanna je napisao/la:
Bježi jebote crnčim, radim, valja i sutra u 7 na noge i ope' radit. A ne mogu da kažem šta, smijaćete mi se.

Tariče 3/4
nećemo ba, fini smo mi

@Zilla:

i give a shit
e cuj teme :) a sta radim svaki dan djelim mejlove i viruse, sestrem slomi se samo nedjeljom neradim, a kad zavrsim s poslom pravac net majka i kafa
Zilla je napisao/la:
Fine su ovo teme, fino se osjecam kad ovako sa srca sklonim neke stvari, i napisem ovde sta sam sve radio.. iako realno svakom puca qrac
Eto Zilla brate, ako ti ista znaci, i meni isto puca.
smor : evo kupio novu gitaru pa se malo zajebavam :P nego ako ima neko 20 boba da mi da,da kupim stare smajlije ovi me uzasno nerviraju :D
ACE je napisao/la:
Evo dosadno, uzeo ovaj fingerboard da malo ubijem dosadu ali samo se nerviram....zar moze ovako mala stvar biti ovako teska ;D
gdje si to uzeo ? :D
dexx_ je napisao/la:
smor : evo kupio novu gitaru pa se malo zajebavam nego ako ima neko 20 boba da mi da,da kupim stare smajlije ovi me uzasno nerviraju
Jel' bass ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.