Eh' ovako, pozdrav svim gejmerima. Evo razmišljam o muzici na Balkanu.Gledam pjevača Ekrema Jevrića već je zaradio nekih para, ima 2 miliona pregleda na youtube-u, dok pravi umjetnici stoje u njegovoj sjeni primjera Šelić Marko alias Marchello De Facto, i mnogi drugi. Šta vi zapravo slušate i dal' uopće slušate ovu 'našu' muziku, Viki, Miki, Stoju i slične, komentar vaš na tu muziku? Evo u mom' društvu dok se pije redovno se puštaju pjesme od Tome Zdravkovića,Sinana Sakića, dal' su oni za vas legende? Ja iskreno nemam ništa protiv tih pjevača, no možetel' vi pit' (naravno ako konzumirate alkohol) bez tih pjevača, da se napijete što iz nekog 'sretnog' da tako kažem razloga, a ne samo se pronalazit' u folk pjesmama? Frenkie ima dobar stih jedan 'Gledam svoje vršnjake koji se uz narodnjake pretvaraju u seljake' Za mene je to poražavajuća činjenica što omladina uz 15-16 godina stavlja slušalice i sluša Sinana Sakića, i već sa 17 god. provodi noći u kafanama.Mislim da na Balkanu vlada folk, vaše mišljenje? Ako neslušate, koju vrstu muzike slušate, koje bendove, pjevače i sl? Ja inače slušam rap na ovim našim prostorima, pjevači Marchello, Struka.
Molio bih bez spama!
Molio bih bez spama!

.