Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ping CS serveri

95 pregleda · 5 odgovora · otvorena 03.11.2010. u 20:30

E ovako,
necu imenovati servere da nebude "reklamiranje i kanta".
Znaci imam nekih 16 servera u favorites, od tih 16 - 13 je na KGB-u.
Bio sam stvarno zadovoljan pingom, kretao se oko 35-50
sto je dosta zadovoljavajuce ako se uzme u obzir da igram iz AUT.
Medjutim od ponedeljka je ping naglo skocio,
trenutno na svakom serveru mi je ping 150-220 uklucujuci tu i g.ba pub.
Sad, da je na svim serverima isto stanje sa pingom nebi ni postao ovu temu,rekao bi da je problem u konekciji i gotovo.
Znaci postoji par servera na kojima mi je ping sasvim normalan "host KGB"
a na drugima je poludio.
Proverio konekciju-ko zmaj.
Reinstall-jok, nista.
Imal ko mozda kakvu drugu ideju, jer stvarno pocinje da mori ovo
I ja da se nadovezem , znaci igram 2,3 minute i pukne mi net, uradim retry onda sve okeeeee =]
nameek je napisao/la:
I ja da se nadovezem , znaci igram 2,3 minute i pukne mi net, uradim retry onda sve okeeeee =]
Pretpostavljam da ti je BHTelecomov adsl? I kod mene se isto desavalo,ja nazvao 1422 i dosao mi onaj lik,neki spoj mi je bio u kablovima,par kablova je prespojio i odtad vise nemam problema :D
furYy je napisao/la:
Pretpostavljam da ti je BHTelecomov adsl? I kod mene se isto desavalo,ja nazvao 1422 i dosao mi onaj lik,neki spoj mi je bio u kablovima,par kablova je prespojio i odtad vise nemam problema 
ma ne zove mi se je**t im mater , dolazi lik da mi prikopca net , sjebo se neki momak , cacka po documentima nesto ;(

Post dobio šamar od mirofa

nameek je napisao/la:
ma ne zove mi se je**t im mater , dolazi lik da mi prikopca net , sjebo se neki momak , cacka po documentima nesto ;(
Hahaha,pa neznam hoce li poslati istoga tog,uglavnom ja to nisam mogao trpiti,svakako sam gotovo mjesec gubio zivce tako,pogotovo dok sam igrao SA:MP pa ono mi crasha a ja moram izaci pa reconnect :@ Ja ti savjetujem da ih pritisnes slobodno :D
furYy je napisao/la:
Pretpostavljam da ti je BHTelecomov adsl? I kod mene se isto desavalo,ja nazvao 1422 i dosao mi onaj lik,neki spoj mi je bio u kablovima,par kablova je prespojio i odtad vise nemam problema :D
nemam matori BHTelecom adsl
nego imam UPC austria chello FiT
a i provjeravo sam konekciju na speedtest.net
sve normala radi
samo me jos uvjek ping j**e, ne kontam sto

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.